Şimdi Ara

ASUS K53SV-SX144D, INTEL i5-2410 + Nvidia GT540 625$+kdv (138. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.798
Cevap
7
Favori
205.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bilopinto

Merhaba,

Laptobum 11 aylık, mikrofon ve kulaklık girişlerine bağlantı yaptığımda makine algılamıyor, kulaklık ve mikrofonu kullanamıyorum, benzer problemi yaşayan var mı ? kronik midir ?

İyi Günler...

yok hocam ilk defa böyle bir şikayet okuyorum. acaba driver ı mı silindi diye aklıma geldi. yada bios tan birşeyler bozulmuş olabilir. driver yüklemeyi denediniz mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmdat Çekici

quote:

Merhaba,

Laptobum 11 aylık, mikrofon ve kulaklık girişlerine bağlantı yaptığımda makine algılamıyor, kulaklık ve mikrofonu kullanamıyorum, benzer problemi yaşayan var mı ? kronik midir ?

İyi Günler...

yok hocam ilk defa böyle bir şikayet okuyorum. acaba driver ı mı silindi diye aklıma geldi. yada bios tan birşeyler bozulmuş olabilir. driver yüklemeyi denediniz mi ?

İlginiz için teşekkür ederim, kendiliğinden düzeldi.. ne oldu anlamadım... sorun yok :)
  • quote:

quote:

quote:

Merhaba,

İyi Günler...

İlginiz için teşekkür ederim, kendiliğinden düzeldi.. ne oldu anlamadım... sorun yok :)

sevindim. bir sorun çıkmadan kullanmanız dileğiyle.

• call of duty 4 oyun kolu açmak için ne yapmak gerek
  • film download etmek için laptobu gece açık bıraktım, sabah sessizliğinde yakından dinlediğimde, klavyedeki F1 tuş takımı bölgesinin altında kalan yerden, tiz, elektrik cızırtısı gibi sesler geliyordu, böyle bir tespiti olan başka kimse var mı? ne olabilir, daha önceden ACER 5520G kullanıyordum, onda da benzer sesler vardı sonrasında rahmetli oldu zaten... bi fikri olan var mı ?

İyi günler...
  • bir güncelleştirmeden sonra masaüstüneki tüm simgeler, interNet explorer , programlar, görev çubuğu vs. herşey küçüldü,
    nasıl düzEltebilirim ?

ekran çözünürlüğünü değiştirmemin de bir faydası olmuyor

(İşin daha ilginç tarafı güncelleştirmelere bakınca o gün yapılan güncelleştirmeyi göstermiyor, bu yüzden güncelleştirmeyi geri de alamıyorum)
  • masaüstü sağ tıklayıp görünüm yerinden ayarlanması gerekir
  • Ekran kartı için Nvdia 301.42 sürümü bugün yayınlanmış..
  • Beyler laptop ın performansından memnnun değilim. Solidworks 2012 kullanıyorum çoğaltmalarda resmen makina tökezliyor. Aynı özellikte dell marka bir laptopta denedim işlemcilerimiz aynı ama onda çok daha hızlı çalışıyor solid. Genel olarakta masa üstü performansından memnun değilim laptop ın. Acaba neden böyle bir sorun olabilir? Benzer durumla karşılaşan başka arkadaşlar var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeRo-34

Beyler laptop ın performansından memnnun değilim. Solidworks 2012 kullanıyorum çoğaltmalarda resmen makina tökezliyor. Aynı özellikte dell marka bir laptopta denedim işlemcilerimiz aynı ama onda çok daha hızlı çalışıyor solid. Genel olarakta masa üstü performansından memnun değilim laptop ın. Acaba neden böyle bir sorun olabilir? Benzer durumla karşılaşan başka arkadaşlar var mı acaba?

Laptop hangi ayarlardayken yaptınız bilemiyorum ancak nvidia ekran kartı ve performans ayarlarıyla mı çalışmıştınız ? ayrıca kaç parçalık bir montaj yada tasarım yaptığınızda önemli olabilir...
  • quote:

quote:

Beyler laptop ın performansından memnnun değilim. Solidworks 2012 kullanıyorum çoğaltmalarda resmen makina tökezliyor. Aynı özellikte dell marka bir laptopta denedim işlemcilerimiz aynı ama onda çok daha hızlı çalışıyor solid. Genel olarakta masa üstü performansından memnun değilim laptop ın. Acaba neden böyle bir sorun olabilir? Benzer durumla karşılaşan başka arkadaşlar var mı acaba?

Laptop hangi ayarlardayken yaptınız bilemiyorum ancak nvidia ekran kartı ve performans ayarlarıyla mı çalışmıştınız ? ayrıca kaç parçalık bir montaj yada tasarım yaptığınızda önemli olabilir...

Laptop performans ayarlarındaydı. Solidi açarkan sağ tıklayıp nvidia kartla çalıştır diyorum fakat dediğim gibi iyi performans alamıyorum. Benzer özellikteki diğer laptoplarda daha iyi çalışıyor bende biraz daha kötü çalışıyor. Bu programı kullanırken hissediliyor.

Ayrıca bir çubuktan kalı halde 50 tane bir tarafa ona çapraz 50 tane çubuk daha çoğaltınca makina kitleniyor.çok karışık olmayan parçalarda dahi mouseu çevirirken kasılmalar bariz hissediliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeRo-34 -- 27 Mayıs 2012; 10:54:53 >

• quote:

quote:

quote:

Laptop performans ayarlarındaydı. Solidi açarkan sağ tıklayıp nvidia kartla çalıştır diyorum fakat dediğim gibi iyi performans alamıyorum. Benzer özellikteki diğer laptoplarda daha iyi çalışıyor bende biraz daha kötü çalışıyor. Bu programı kullanırken hissediliyor.

Ayrıca bir çubuktan kalı halde 50 tane bir tarafa ona çapraz 50 tane çubuk daha çoğaltınca makina kitleniyor.çok karışık olmayan parçalarda dahi mouseu çevirirken kasılmalar bariz hissediliyor.

Tarifinize göre ortada makineyi güç olarak kasacak bir durumda gözükmüyor, kullandığnız işletim sisteminin güncelliği bi nebze etkili olabilir, win7'de güncellemeleri bekletirseniz, aletin performansı olumsuz etkileniyor. Nvidia ekran kartının devrede olup olmadığını da cihazın ısısından belli oluyor, fanlarda daha sıcak hava veriyor aynı oyunlarda olduğu gibi... bi ara 2011 yüklüydü ancak bahsedilecek bir performans skıntısı yaşadığımı hatırlamıyorum...

• Arkadaşlar selamlar.

Acaba Asus laptoplarınızda hard diskinizin modeli neydi orjinalde , benim cihazımın hard diski garanti kapsamında değiştirildi ama şimdi sanki makara sesi gibi,ya da çok ufak bi elektrik kaçağı gibi çok az da olsa sesler geliyor..??
  • arkadaşlar benim problemim şöyleki bir oyuna giriyorum(cod mw3,fifa12) 10-15 dk sonra kasmaya başlıyor ve ısınıyordu.masaüstüne dönüp boştayken görev yöneticisine baktığımda cpu kullanımı %25 ti.kaynak izleyiciden nedir bu %25 kullanan diye baktım hiç duymadığım şu ifadeyi gördüm: ''Sistem Kesintileri-Ertelenen Yordam Çağrıları ve Hizmet Kesintileri'' diye birşey.araştırdığımda nedense hiç bir bilgi,çözüm vs. bulamadım.sonra denetim masasından pc sorunlarını tarattım.donanım kısmında şu sorun algılandı ''Donanım değişiklikleri algılanmamış olabilir''.format attım,driverları yükledim sorun devam ediyor.sorun ile ilgili tahminim sadece oyunlarda olduğu için grafik kartı ile alakalı.yardımlarınızı bekliyorum.teşekkür ediyorum
  • Bios sürümünü güncellediniz mi bu hataların çoğu kalkıyor ve ekran kartınınin en son sürümünü kullanın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rimixer54

arkadaşlar benim problemim şöyleki bir oyuna giriyorum(cod mw3,fifa12) 10-15 dk sonra kasmaya başlıyor ve ısınıyordu.masaüstüne dönüp boştayken görev yöneticisine baktığımda cpu kullanımı %25 ti.kaynak izleyiciden nedir bu %25 kullanan diye baktım hiç duymadığım şu ifadeyi gördüm: ''Sistem Kesintileri-Ertelenen Yordam Çağrıları ve Hizmet Kesintileri'' diye birşey.araştırdığımda nedense hiç bir bilgi,çözüm vs. bulamadım.sonra denetim masasından pc sorunlarını tarattım.donanım kısmında şu sorun algılandı ''Donanım değişiklikleri algılanmamış olabilir''.format attım,driverları yükledim sorun devam ediyor.sorun ile ilgili tahminim sadece oyunlarda olduğu için grafik kartı ile alakalı.yardımlarınızı bekliyorum.teşekkür ediyorum

bu serinin işlemcilerinde kesinlikle bir saçmalık var. dediğin problem işlemcinin birinci çekirdeğinin hiç bir şey yapmasan dahi yüzde yüzde takılması sorunu. forumda bir arkadasın sayesinde bios güncelleyerek sorun çözdüm ama bu aletin sorunu bitmiyoki. cod mw3 oynarken işlemcinin üç çekirdeğine bakıyorum yüzde 40 civarı, 4. çekirdek yüzde yüz ve gpu kullanım yüzde 99 olması gerekirken yüzde 50 70 80 gibi sürekli değişken. diğer oyunlarda böyle bi sıkıntı yok ama bu seferde işlemcinin aşırı ısınmasından dolayı (100 derece) aletin küt diye kapanması basladı. hdd zaten facia programlar, oyunlar çok geç acılıyo, masaüstünde sağ tuş yapmaya gelmiyo hatta internette gezerken bile donuyo..

• quote:

Orijinalden alıntı: volkan3536

quote:

Orijinalden alıntı: rimixer54

arkadaşlar benim problemim şöyleki bir oyuna giriyorum(cod mw3,fifa12) 10-15 dk sonra kasmaya başlıyor ve ısınıyordu.masaüstüne dönüp boştayken görev yöneticisine baktığımda cpu kullanımı %25 ti.kaynak izleyiciden nedir bu %25 kullanan diye baktım hiç duymadığım şu ifadeyi gördüm: ''Sistem Kesintileri-Ertelenen Yordam Çağrıları ve Hizmet Kesintileri'' diye birşey.araştırdığımda nedense hiç bir bilgi,çözüm vs. bulamadım.sonra denetim masasından pc sorunlarını tarattım.donanım kısmında şu sorun algılandı ''Donanım değişiklikleri algılanmamış olabilir''.format attım,driverları yükledim sorun devam ediyor.sorun ile ilgili tahminim sadece oyunlarda olduğu için grafik kartı ile alakalı.yardımlarınızı bekliyorum.teşekkür ediyorum

bu serinin işlemcilerinde kesinlikle bir saçmalık var. dediğin problem işlemcinin birinci çekirdeğinin hiç bir şey yapmasan dahi yüzde yüzde takılması sorunu. forumda bir arkadasın sayesinde bios güncelleyerek sorun çözdüm ama bu aletin sorunu bitmiyoki. cod mw3 oynarken işlemcinin üç çekirdeğine bakıyorum yüzde 40 civarı, 4. çekirdek yüzde yüz ve gpu kullanım yüzde 99 olması gerekirken yüzde 50 70 80 gibi sürekli değişken. diğer oyunlarda böyle bi sıkıntı yok ama bu seferde işlemcinin aşırı ısınmasından dolayı (100 derece) aletin küt diye kapanması basladı. hdd zaten facia programlar, oyunlar çok geç acılıyo, masaüstünde sağ tuş yapmaya gelmiyo hatta internette gezerken bile donuyo..

benim alet 1 senelik oyunlarda takılma ve kesinlikle ısınma yok tek sıkıntı hard diskin 5400 olup aletin hızına yetişemeyip boğulması ama malum hdd ler el yakıyor yaklaşılmıyor yanına bile..

• quote:

quote:

quote:

Merhaba,

İyi Günler...

realtek sürücüsünün açılışta başlamamasından kaynaklanıyor sonraki başlatmaya yada kendiniz açarsanız gider ;)

• Ben asus'un K53SV serisi bilgisayarı 1 yıl önce aldım, inanılmaz derecede pişmanım. Çok aşırı yavaş çalışıyor, bilgisayardan anlayanlara gösterdim yazılım yükü fazla dedi format atıldı, bilgisayarda sadece video oynatıcı program var, bide internet tarayıcı ona rağmen 1080p film yada klip izlerken interneti açamıyorum klip takılıyo. Sonra Bilgisayardan anlayan kardeşim dedi ki "Abi bu galiba onboard çalışıyo" aldı bilgisayarı 3-4 gün baktı ekran kartı bu kadarmış dedi. Kısacası ucuz diye almıştım 1450 tl'ye ama ucuz etin suyu kara arkadaşlar. Dost tavsiyesi olsun.
  • arkadaşlar benim bu laptopta 2 gündür ekran saraması var yani bilgisayarı açınca ekran sararıyor sonra geri düzeliyor bide oyunları açarken sararıyor oluyo sorun sizce ne dir daha 1 yıllık herhangi bi sarsma da olmadı
  • 
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.