Şimdi Ara

ASUS K53SV-SX144D, INTEL i5-2410 + Nvidia GT540 625$+kdv (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.798
Cevap
7
Favori
205.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vay be su notebookların cazıbesıne gelısımıen ayak uydurmak ne akdar zor emınımkı ınanıyorumkı 2-3 ay once notebook alan arkadaslar sımdı bu asus modelı gorduklarınde kan aglıyorlar
  • Google da bu ürüne bakıyordum direk burası çıktı
    Ben de bu laptop dan almayı planlıyorum, şuan 1000-1250 TL arası fiyat aralığında en mantıklı bu notebook görünüyor.
  • Arkadaşalar ben aldım bugün, yarın kargosu gelirse incelemesini yaparım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkflow

Arkadaşalar ben aldım bugün, yarın kargosu gelirse incelemesini yaparım

Hayırlı olsun bekliyoruz.
    Nerden kaça aldın arkadaşım sorması ayıp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gizlen -- 22 Nisan 2011; 23:10:38 >
  • Asus K serisi notebook topiğinde hiç tutulmuyor yalnız. kasa hoparlör vs N serisinden kötüymüş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yirmisekizli

Asus K serisi notebook topiğinde hiç tutulmuyor yalnız. kasa hoparlör vs N serisinden kötüymüş.

Onları ben de okudum. ama bu K53 serisi yeni seri ALTEC hoparlör var bu yeni seride, kasa N serisi kadar iyi deildir ama sırf kasa içinde 500TL fazla para vermeyi gözüm kesmiyor. zaten çıkabileceğim limit en fazla 1250 TL.
  • Arkadaşlar 3 gün önce aldım bu notebook u. Asus türkiyeyi aradım üzerinde NEW REVISION etiketi olan tüm modellerin sorunsuz olduğunu söylediler. Cihaza gelince tek şikayetci olduğum konu optimus teknolojisi ve Vga kamerası onun haricinde cok memnun kaldığımı söyleyebilirim led ekran süper bir görüntü veriyor hızı tahminimden daha iyi .
    Bu arada 3 ay önce aldığım k52jc yi satıp bunu aldım kıyaslamam onunladır.
    Kasa mükemmel olmuş diyebilirim hem cok şık hemde sağlam gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayfas -- 23 Nisan 2011; 0:48:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LostLife

quote:

Asus K serisi notebook topiğinde hiç tutulmuyor yalnız. kasa hoparlör vs N serisinden kötüymüş.

Onları ben de okudum. ama bu K53 serisi yeni seri ALTEC hoparlör var bu yeni seride, kasa N serisi kadar iyi deildir ama sırf kasa içinde 500TL fazla para vermeyi gözüm kesmiyor. zaten çıkabileceğim limit en fazla 1250 TL.

hocam 500 değil 275 tl fark var. 1488 tl. 12 taksitle de aynı fiyat.

http://www.mormani.com/urun/06c9a58eae4e1d01dffcd3fc8cab5a6a/-ASUS-N53SV-SX065V-Intel-Sandy-Bridge-Core-i5-2410M-2.30GHz-4GB-500GB-15.6-inc-Notebook?ref=akakce&v=1.57.3

Artıları:

1- Daha iyi malzeme ve daha iyi dizayn
    2- Usb 3.0
    3- 500 gb harddisk
    4- Win7 Premium

Eminim yine vardır farkları. K da olanlar N de zaten var. brebir ncelemedim ama K serisi 'lite' bir seri gibi.

Tabi bütçe ne kadarsa ona göre bir seçim yapmak gerekiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Gizlen

quote:

Novadan aldım 1.214 tl ye ayıptır söylemesi
  • fiyat çok güzel. W7 işletim sistemi derdi var benim gibiler için ama çoğunlukiçin sorun teşkil etmiyor...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gizlen

quote:

Novadan aldım 1.214 tl ye ayıptır söylemesi

hayırlı olsun, güzel bir ürün almışsın. Resimleri koyarsın artık merak edenler bakarlar.

• quote:

quote:

quote:

hocam 500 değil 275 tl fark var. 1488 tl. 12 taksitle de aynı fiyat.

http://www.mormani.com/urun/06c9a58eae4e1d01dffcd3fc8cab5a6a/-ASUS-N53SV-SX065V-Intel-Sandy-Bridge-Core-i5-2410M-2.30GHz-4GB-500GB-15.6-inc-Notebook?ref=akakce&v=1.57.3

Artıları:

1- Daha iyi malzeme ve daha iyi dizayn
    2- Usb 3.0
    3- 500 gb harddisk
    4- Win7 Premium

Eminim yine vardır farkları. K da olanlar N de zaten var. brebir ncelemedim ama K serisi 'lite' bir seri gibi.

Tabi bütçe ne kadarsa ona göre bir seçim yapmak gerekiyor

İşletim sistemini geç dostum tabiki bilenler için.

1adet USB, HDD ve kasa konusunda haklısın ancak N53 lerdeki ses, hoparlör problemi çok sık yaşanmaya başladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gizlen -- 23 Nisan 2011; 12:58:11 >

• ASUS K53SV-SX144D notebook u satın aldım dün,
    Laptop ile ilgili ilk izlenimlerim ve çektiğim resimler şöyle..

Laptopa Windows 7 pro 64 bit kurdum.
    Driver cd si içinden çıkıyor onunlada driverları kurdum.
    Bi kaç müzik yükledim ses kalitesi çok iyi.
    Oyun olarak da Call of duty B.O yükledim oyun grafikleri çok akıcı takılma hiç yok.
    İnternette ve oyunda çok hızlı çalışıyor.
    Son olarak blue ray bir film atıım usb hdd den film görüntü kalitesi LG Full HD TV de ki kadar güzel değil ama laptopa göre çok iyi.

resimler;

ASUS K53SV-SX144D, INTEL i5-2410 + Nvidia GT540 625$+kdv

Klavyeye özellikle bastırdım tuş takımında esneme kesinlikle yok.

Laptopun özelliklerini gösteren bios ekranı.

Resimlerden de görüldüğü gibi oldukça şık bir tasarıma sahip.
    Amatörce incelemem ve çektiğim resimler bunlar, şuan çok memnunum herese tavsiye ediyorum.

• Vatanda 1357 TL n53 150 TL daha verip n53 al derim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhand28

Vatanda 1357 TL n53 150 TL daha verip n53 al derim..

World kartım yok, olsa da 6 taksitle alıp ödeyemezdim.. 12 taksitte zaten 1720 tL ye satıyolar yani 1720-1250=470 TL fark varki N53 diye sırf kasası biraz daha kalın ve siyah diye o parayı vermezdim doğrusu.
    Ayrıca forumun notebook bölümünde N53 ile ilgili sorun yaşayanı çok okudum özellikle hoparlörle ilgili.
  • @LostLife
    hayırlı olsun, güle güle kullan. zaten öle yapıyorsun sanırım :))
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ayhand28

Vatanda 1357 TL n53 150 TL daha verip n53 al derim..

World kartım yok, olsa da 6 taksitle alıp ödeyemezdim.. 12 taksitte zaten 1720 tL ye satıyolar yani 1720-1250=470 TL fark varki N53 diye sırf kasası biraz daha kalın ve siyah diye o parayı vermezdim doğrusu.
    Ayrıca forumun notebook bölümünde N53 ile ilgili sorun yaşayanı çok okudum özellikle hoparlörle ilgili.

hocam neden öyle düşünüyorsun, senin aldığın modele birşey olmayacak diye garantin mi var. Ben aldım hiçbir sorun yaşamadım. Hopalyörlerde canavar gibi çalışıyor maşallah. Herneyse almışsın artık. Güle güle kullan

• Hocam kamerası nasıldır.Akşam ışında berbeat görüntü veren kameralardanmıdır.?
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: serseri26

Hocam kamerası nasıldır.Akşam ışında berbeat görüntü veren kameralardanmıdır.?

kamerası fena değil, ışık yetersiz ise 2 MP bile olsa web camler kötü gösterir.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.