burada da aynı kasanın incelemesi var bir bakın arkadaşlar..
Arkadaşlar klavye tarafı alüminyum, oyun oynarken hiç ısınma olmuyor, daha yeni f1 2010 oynadım 2 saat gayet serin, 65 dereceyi gördü gpu. gayet güzel bi değer.
quote:
Orijinalden alıntı: salagil
kasası alüminyum mu, plastik mi acaba? özellikle bilek koyulan kısımlar...
Üst kısmı alüminyum. dolayısı ile çok az ısınıyor. hoparlörler yukarda sesi iyi veriyor.
quote:
Orijinalden alıntı: serseri26
Hocam kamerası nasıldır.Akşam ışında berbeat görüntü veren kameralardanmıdır.?
Haftasonu gidip yerinden Nova Bilgisayarın ofisinden aldım makinayı.. Kamera gayet guzel .. Asus x59 serisi vardı 2 senedir kullandıgım.. dun kamerayı denedigimde bariz bir netlik ve parlaklık var.
quote:
Orijinalden alıntı: MATRAXERCAN
quote:
Hocam kamerası nasıldır.Akşam ışında berbeat görüntü veren kameralardanmıdır.?
Haftasonu gidip yerinden Nova Bilgisayarın ofisinden aldım makinayı.. Kamera gayet guzel .. Asus x59 serisi vardı 2 senedir kullandıgım.. dun kamerayı denedigimde bariz bir netlik ve parlaklık var.
Teşekkürler
Ekranı kare gibi duruyor.Normal 1366*768 ekranlar gibi geniş ekran değil sanırım
quote:
Ekranı kare gibi duruyor.Normal 1366*768 ekranlar gibi geniş ekran değil sanırım
Geniş ekran var . 1366*768 in kare ekrannı olmaz zaten.
quote:
Haklısın, kare gibi duruyor.
quote:
Orijinalden alıntı: serpantin
quote:
Biliyorum olmadığını ama kare gibi duruyor.Başka markalara bakasanız daha geniş görünüyor ekranları yükseklikleri daha az fakat bunda yüksekliği daha çok zaten klavye ile ön kasa arasındaki mesafeye dikkat ederseniz daha uzun buna karşın ekran çözünürlüğü aynı 1366*768 ilginç
quote:
quote:
quote:
quote:
Biliyorum olmadığını ama kare gibi duruyor.Başka markalara bakasanız daha geniş görünüyor ekranları yükseklikleri daha az fakat bunda yüksekliği daha çok zaten klavye ile ön kasa arasındaki mesafeye dikkat ederseniz daha uzun buna karşın ekran çözünürlüğü aynı 1366*768 ilginç
Yukarıdaki satın alan arkadaşın çektiği resime bakarak bu yorumu yapıyorsan bu dediğin mantıklı, ama ekran öne eğik olduğundan kare gibi durmuş. Ekran geriye eğik olsaydı daha farklı görünürdü yani, resim yanıltıcı olabiliyor. Video incelemesine bak oorda daha net anlaşılıyor geniş ekran olduğu.
Evet aynen öyle oldu. Çektiiğim makine çok iyi olmadığı için parlama yapmasın diye öne eğip öyle çekmiştm. Yok gaaayet geniş.
Düz çekilmiş bir resim koyabilirmisiniz.Artık yarın alım kararı verme aşamasındayım.
burda mesajım var keısnlıkle bu fıyata onerırım alın
arkadaslar urunden aldım ama mormani diye bir siteden. aksam saat 6:30 da kargoya verdıler ertesı gun geldı (vatandan 21 de aldıgım urunler halla haber yok ) urunu axess karta 1239 tl ye aldım kasa alımınyum gayet sık urun sesız calısıyor oyun denemedım oyun yukleyıp ona bakacagım tavsıye ederım
quote:
Düz çekilmiş bir resim koyabilirmisiniz.Artık yarın alım kararı verme aşamasındayım.
Resim çekip koymam artık zor, alanlar hep memnun artık sen de al bize katıl.
quote:
Orijinalden alıntı: kungfuiknow
arkadaslar urunden aldım ama mormani diye bir siteden. aksam saat 6:30 da kargoya verdıler ertesı gun geldı (vatandan 21 de aldıgım urunler halla haber yok ) urunu axess karta 1239 tl ye aldım kasa alımınyum gayet sık urun sesız calısıyor oyun denemedım oyun yukleyıp ona bakacagım tavsıye ederım
Hayırlı olsun güle güle kullan, süper bir tercih yapmışsın.
SAtürn kampanyasında i5480 + gt540 Packard Bell 1099 TL. Kalite olarak Asus ile kıyaslanmaz muhtemelen ama fiyat dehşet güzel...
quote:
Orijinalden alıntı: bytepire
SAtürn kampanyasında i5480 + gt540 Packard Bell 1099 TL. Kalite olarak Asus ile kıyaslanmaz muhtemelen ama fiyat dehşet güzel...
Packard Bell in servisi çok kötü tavsiye etmem kesinlikle, zaten arada 100 TL var onu da i5-2410, ASUS marka kalitesi ve yanında verdikleri çantaya gider.