Şimdi Ara

ASUS K53TA FUN CLUB -- AMD Fusion APU ve 6650M forumun yeni F/P Canavarı (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
436
Cevap
5
Favori
21.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hakan456

quote:

Orijinalden alıntı: aRiSe*

düzgün birşey nasıl buluruz..

bütçe önemli...

arkadaşlar bu laptopun çipseti harbiden m780g mi? biri aida64 den biri baksın lütfen... benim laptop k53tk ve a70m çipsetmiş.. umarım sizinde a70m dir.. eğer öyleyse amd 2. nesil trinity işlemciler %90 bizim pc lerlede uyumlu olacak.. a4-a6-a8 ve a10 yeni işlemciler ve ddr3-2000 küsür mhz destekli ve apusu daha güçlü olacakmış...

1000 lira civarında olacak.

Amerikadan.
  • quote:

quote:

quote:

düzgün birşey nasıl buluruz..

bütçe önemli...

arkadaşlar bu laptopun çipseti harbiden m780g mi? biri aida64 den biri baksın lütfen... benim laptop k53tk ve a70m çipsetmiş.. umarım sizinde a70m dir.. eğer öyleyse amd 2. nesil trinity işlemciler %90 bizim pc lerlede uyumlu olacak.. a4-a6-a8 ve a10 yeni işlemciler ve ddr3-2000 küsür mhz destekli ve apusu daha güçlü olacakmış...

1000 lira civarında olacak.

Amerikadan.

amazondan baktım ama 1.000 tl civarına harici ekran kartlı model bulamadım ya da gözümden kaçtı bilemiyorum..

• amerikada başka bir alışveriş sitesi yok mu? sadece amazon yoktur herhalde :)
  • quote:

A4 işlemcili modelde, Aida64 resimdeki bilgileri veriyor.
    Bu arada,

Kuzey Köprüsü: AMD K12 IMC
    Güney Köprüsü: AMD A68M (Hudson-M3L)

ASUS K53TA FUN CLUB -- AMD Fusion APU ve 6650M forumun yeni F/P Canavarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırmızımercimek -- 18 Mart 2012; 22:59:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kırmızımercimek

quote:

A4 işlemcili modelde, Aida64 resimdeki bilgileri veriyor.
    Bu arada,

Kuzey Köprüsü: AMD K12 IMC
    Güney Köprüsü: AMD A68M (Hudson-M3L)

o zaman sizin çipset amd a60m. a60m ve a70m ye de yeni işlemciler takılabilecek. a10 için birikime başlamak lazım :)

• quote:

amerikada başka bir alışveriş sitesi yok mu? sadece amazon yoktur herhalde :)

aklıma amazondan başka site gelmedi... bestbuy var ama her eyalette var mı ya da Türkiye ye kargoluyorlar mı bilmediğim için bakmadım. 1.200 e çıkabilirsen Türkçe klavyeli ve Türkiye de garantisi olan harici ekran kartlı dizüstüler var bimeks,vatan ya da mediamrkt ta.
  • Türkiye ye kargo ettirmeyeceğim. bir arkadaşımgetirecek oradan.
  • bu laptoplarda üst kısımda ısınma olmıyor çok güzel ama, bende alt kısım ısınıyor ve fan çok çalışıyor normal işlemlerde bile, bir sorun mu vardır acaba, mesela fandan dışarıya çıkan hava neredeyse el yakıyor, daha 1 ay oldu alalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cesimay

bu laptoplarda üst kısımda ısınma olmıyor çok güzel ama, bende alt kısım ısınıyor ve fan çok çalışıyor normal işlemlerde bile, bir sorun mu vardır acaba, mesela fandan dışarıya çıkan hava neredeyse el yakıyor, daha 1 ay oldu alalı.

Ne kadar sürede dışarıya sıcak hava üflemeye başlıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: M60!

quote:

bu laptoplarda üst kısımda ısınma olmıyor çok güzel ama, bende alt kısım ısınıyor ve fan çok çalışıyor normal işlemlerde bile, bir sorun mu vardır acaba, mesela fandan dışarıya çıkan hava neredeyse el yakıyor, daha 1 ay oldu alalı.

hocam, normal işlemler yaparken sıkıntı yok ama oyun oynarken çok ısınıyor, fan devamlı ve sesli bir şekilde çalışıyor.
  • Benimde dvd okumuyor mübarek içerde dvd üretim merkezi var sanki hırt hurt diye sesler geliyor...
    En son ideos x5 vardı çökerttim telefonu, annem bu sesi duyunca bunudamı bozdun dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: selmand

http://www.cpubenchmark.net/cpu_list.php

buradaki listeye göre

a6-3400m a6,3430mx e göre daha performanslı.

a6-3400m 3283 puan alırken a6-3430MX 2451puan almış.

direk 3400m işlemci almak daha mantıklı sanıyorum.

AMD A4-3300 APU 1775 puan almış vasat bir puan

o testte hata var.. a6 3400m ve a 3410mx prtikte aynı işlemci.. a6 3410mx in saat hızları da yüksek..

• quote:

quote:

quote:

hocam, normal işlemler yaparken sıkıntı yok ama oyun oynarken çok ısınıyor, fan devamlı ve sesli bir şekilde çalışıyor.

oyun oynarken 50-60 dereceler arasında oluyor genelde buda normal bu sıcaklıkda fanın sesli çalışmasıda normal bence. iyi bir soğutucu aldım 8-10 derece kadar farketti.

a10 işlemcilerin fiyatları ne olacak acaba, eğer dediğin gibi bizim alete a10 işlemci takılabilecekse a6 ya şimdiden boş yere para vermeye gerek yok. bir sene sonra a10 işlemci takarız 2 sene daha bakarız keyfimize :))

birde via işlemciler çıkmış dün onlarla ilgili haberleri okuyunca iştahım kabardı. 1,6 ghz via işlemci intele nal toplatıyormuş

• Via işlemciler hakkında 2000 yılında da haberler okuyordum, yeni çıkan bir marka değil. Yeni bir model çıkarmışlardır sadece. ;) Bu arada, link var mı, bir göz atayım, merak ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kırmızımercimek

Via işlemciler hakkında 2000 yılında da haberler okuyordum, yeni çıkan bir marka değil. Yeni bir model çıkarmışlardır sadece. ;) Bu arada, link var mı, bir göz atayım, merak ettim.

ondanda eskidir .. 1993-1994 te CYRIX işlemciler vardı i486 dx / sx intele eş.. Cryrix te via nın atasıdır.. daha sonra bi şekilde cyrix işlemcilere via dediler..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

oyun oynarken 50-60 dereceler arasında oluyor genelde buda normal bu sıcaklıkda fanın sesli çalışmasıda normal bence. iyi bir soğutucu aldım 8-10 derece kadar farketti.

a10 işlemcilerin fiyatları ne olacak acaba, eğer dediğin gibi bizim alete a10 işlemci takılabilecekse a6 ya şimdiden boş yere para vermeye gerek yok. bir sene sonra a10 işlemci takarız 2 sene daha bakarız keyfimize :))

birde via işlemciler çıkmış dün onlarla ilgili haberleri okuyunca iştahım kabardı. 1,6 ghz via işlemci intele nal toplatıyormuş

hocam o zaman sorun yok el yakacak derecede hava gelince tırstım. iyi soğutucu aldım derken laptopun altına konan soğutuculardan mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: furlaka

Benimde dvd okumuyor mübarek içerde dvd üretim merkezi var sanki hırt hurt diye sesler geliyor...
    En son ideos x5 vardı çökerttim telefonu, annem bu sesi duyunca bunudamı bozdun dedi

Bende de dvd okuma sıkıntılı. Dvd'yi tekrar tekrak deneyerek açabiliyorum

quote:

Bu arada bendeki ısı değerleri oyun oynarken bile 65'i geçmiyor. Belki laptopun ısısını bir programla ölçüp bizimkilerle kıyaslarsan daha rahat olur

• ne kadara aldınız?
    memnun musunuz?
    hızlı mı?
    oyun oynanabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhan032

ne kadara aldınız?
    memnun musunuz?
    hızlı mı?
    oyun oynanabilir mi?

900 tl ye aldık memnunuz baya memnunuz.

@M60 dvd okumuyorsa ver garantiye gitsin

@cesimay xilence nin metal kasalı soğutucusundan aldım vatandan 25 mi 30 mu neydi baya iş görüyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ilhan032

ne kadara aldınız?
    memnun musunuz?
    hızlı mı?
    oyun oynanabilir mi?

900 tl ye aldık memnunuz baya memnunuz.

@M60 dvd okumuyorsa ver garantiye gitsin

@cesimay xilence nin metal kasalı soğutucusundan aldım vatandan 25 mi 30 mu neydi baya iş görüyor.

işletim sistemi olarak ne kullanıyorsunuz bende home basic var ama bu bilgisayarda iyi ferformans sağlamadığını düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.