Şimdi Ara

ASUS K53TA, KALDIM ÖYLECE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bu laptopu ASUS K53T - SX051R alalı 1,5 sene oluyor. İlk aldığım zaman recovery cd si oluştur deyip duruyordu, ben de başladım oluşturmaya ama evdeki 3 dvd yetmedi, meğer sanırım 5 dvd oluyormuş. Bir kaç gün sonra dvd aldım ama devam etmedi recovery oluşturmaya.

Şimdi ben bilgisayarı recovery yapayım diyorum ama yapamıyorum. Bu hatayı veriyor.

ASUS K53TA, KALDIM ÖYLECE

Niye recovery yapacaksın derseniz asus live update kendi kendine driver güncelledi ve ekran çözünürlüğü 1024*768 e düştü, 1366*768 olmuyor. O nedenle sıfırlamak istiyorum.

Bilgisayarı yeniden başlatıp açılırken F9 a basınca da yüklemiyorum, recovery seçeneği gelmiyor. Ben de kökten formatlamaya karar verdim. Yalnız ben bu laptopun driverlarını nerden indirebilirim. Formatladıktan sonra internete bağlanamama ya da ses çalmama gibi problemler olsun istemiyorum. Nerden indirebilirim arkadaşlar driverları? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

• Driver'ları indirip dvd'ye yazdırın.Format sonrası kurarsınız.

http://support.asus.com/download.aspx?SLanguage=tr-tr&p=3&s=295&m=K53TA&os=&hashedid=9uPjXDPXYCmmivrU
  • quote:

Orijinalden alıntı: EPICA

Driver'ları indirip dvd'ye yazdırın.Format sonrası kurarsınız.

http://support.asus.com/download.aspx?SLanguage=tr-tr&p=3&s=295&m=K53TA&os=&hashedid=9uPjXDPXYCmmivrU

Çok teşekkürler
  • Beyler yaklasik 10 ay once aldigim asus k53ta bilgisayarimi satiyorum ilgilenenler PM atsin

a6-3400m 8 GB 1333 ram 500gb harddisk 6520g+6650m gpu crossfire oluyor

Makinada evden hic cikarilmadi pilin wear seviyesi %7 yani %93 yenilikte super temiz kullanildi hicbir sorunu yok cizik dahi bulunmamakta 1yil+ garantisi devam ediyor

650TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gen2 -- 15 Nisan 2013; 16:22:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus N50v Serisi Temiz Notebook
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.