Şimdi Ara

Asus K53U-SX171D kullanıcı incelemesi. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
234
Cevap
0
Favori
34.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlgin için teşekkür ederim, makina henüz gelmedi yarın ögleye gelirmiş. Videoda gördüm kart okuyucu var. İçime su serpildi. Neye niyet neye kısmet, Sence nasıl aldığıma pişman olurmuyum, bu konulardan pek anlamam aslına bakarsan. bu tip bir mak hangi oyunları oynatır. Biliyorum ben zaten oyun için almadım kıyıda köşede lazım oluyor ve internet offıce ıcın aldım ama merakta ediyorum dogrusu, hiç olmazsa 3-5 oyun çalıştırır herhalde. İnş mahcup etmez beni. Sagol.
  • bu laptopun çipseti hudsonsa amd overdrive ı kurup pc yi overclock edebilirsiniz. soketi fs1 se a4,a6 veya a8 işlemci takıp performansı yükseltebilirsiniz. genel olarak fiyatına göre mükemmel bir pc ye benziyor. işlemcisi bu haliyle pentiumu ve core2duoların birçoğunu sollar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan456

bu laptopun çipseti hudsonsa amd overdrive ı kurup pc yi overclock edebilirsiniz. soketi fs1 se a4,a6 veya a8 işlemci takıp performansı yükseltebilirsiniz. genel olarak fiyatına göre mükemmel bir pc ye benziyor. işlemcisi bu haliyle pentiumu ve core2duoların birçoğunu sollar.

Abi dekoder lazım bunu anlayabilmem için, :) makinanın şu videosunuda buldum. Biraz daha basit dilde anlatabilirmisin benim için. Teşekkür ederim.

http://www.youtube.com/watch?v=NVHQ8UvCvwA

• neresini anlamadın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyantt

İlgin için teşekkür ederim, makina henüz gelmedi yarın ögleye gelirmiş. Videoda gördüm kart okuyucu var. İçime su serpildi. Neye niyet neye kısmet, Sence nasıl aldığıma pişman olurmuyum, bu konulardan pek anlamam aslına bakarsan. bu tip bir mak hangi oyunları oynatır. Biliyorum ben zaten oyun için almadım kıyıda köşede lazım oluyor ve internet offıce ıcın aldım ama merakta ediyorum dogrusu, hiç olmazsa 3-5 oyun çalıştırır herhalde. İnş mahcup etmez beni. Sagol.

kardeşim bak bence sen o siparişi iptal edip bu asus tan al. hp le arasında ne kadar fiyat farkı var bilmiyorum ama envy,probook ve elitebook modelleri hariç diğer ürünleri 5 para etmez. Üstelik dediğin ürünün işlemcisi ve ekran kartı asusun bu modeline kıyasla çok düşük. Bu modelde directx11 de var. Yani html5 ve yeni quadhd videolarda takılma yapma oranı çok çok düşük.

• quote:

Orijinalden alıntı: beyantt

quote:

bu laptopun çipseti hudsonsa amd overdrive ı kurup pc yi overclock edebilirsiniz. soketi fs1 se a4,a6 veya a8 işlemci takıp performansı yükseltebilirsiniz. genel olarak fiyatına göre mükemmel bir pc ye benziyor. işlemcisi bu haliyle pentiumu ve core2duoların birçoğunu sollar.

Abi dekoder lazım bunu anlayabilmem için, :) makinanın şu videosunuda buldum. Biraz daha basit dilde anlatabilirmisin benim için. Teşekkür ederim.

http://www.youtube.com/watch?v=NVHQ8UvCvwA

Bunlari Asus icin yazmis arkadas, dogru da yazmis :) Senin cihaz ise ofis-web işlerini kolayca halleder, ram upgrade şart, oyun icin bu seviye cihazdan birsey bekleme, oynatir birseyler. Ben ps3 ve xbox kullandigim icin eksikligini hissetmiyorum..

• evet evet overdrive ı falan asus için yazdım. yanlış olmasın :)
  • quote:

Soket FS1 değil FT1. Bahsettiğin işlemciler Sabine serisi. Bu cihaz sadece Brazos serisi işlemcileri destekliyor onun da zaten en üst verisyonu kullanılmış. AMD Overdrive ise Hudson serisinde sadece D3'e destek veriyor. Bu cihaz M1 olduğu için overdrive ile optimizasyon uygulanmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xerenx -- 13 Mart 2012; 22:22:24 >
  • ha ha bendekide kafa işte cahillik.. :) Teşekkür ederim..
  • bazı oyunlarda ekranı küçük gösteriyor. tam ekran olmuyor. sebebini bilen var mıdır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dipdiri

bazı oyunlarda ekranı küçük gösteriyor. tam ekran olmuyor. sebebini bilen var mıdır..

grafik ayarlarına bak :)
  • saol dostum aydınlattığın için.

oyunların içinde ayarlara baktım. olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: dipdiri

saol dostum aydınlattığın için.

oyunların içinde ayarlara baktım. olmuyor

oyunun içinde değil catalyst in içindeki ayarları kastetmiştim
  • neresine bakıcaz catalyst in biliyomusun
  • eve geçince bakarım. menüsü tam aklımda değil
  • Oyun ismi verebilirmisin ? Widescreen desteklemeyen eski oyunlardan mı bahsediyoruz?
  • Arkadaşlar ben yeni makina aldım zaten fakat bu fiyatta birde kardeşime alacağım bunumu alayım yoksa şunu buldum birde samsung link aşağıda bunumu alayım özellikleri ve kalitesi açısından karşılaştırırmısınız. Teşekkür ederim.

http://www.teknomarketim.com/asp/show_stock.asp?product=NP300E5Z-A04TR
  • Bu konuda incelemesi yapılan asus notebook aldım, geçendun compaq almıştım, bunuda kardeşime aldım, geçekten cok hosuma gıttı yok yok, memnun oldun acıkcası bu urunu almakla. Office ve internet içi yeterde artar bile, sadece win 7 ultimate kurudm hafiften bir kasma sozkonusu ama onuda normal karsılamak gerekır. 720 Tl ye aldım ve alacak olan varsa hiç düşünmesinler, bu fiyata çok iyi bir makina diyebilirim, şiddetle tavsiye ederim. Konuyu başlatan ve yorum yapan arkadaşlarada teşekkur ederım, bu yorumlar olmasaydı bu makınayı alamayacaktım, sebep oldunuz. Sağlıcakla..
  • yorumlar için teşekkürler bende sayenizde bilgi sahibi oldum fakat şu modeli denk geldi sizce hangisini almalıyım aralarında fazla bir fiyat farkı yok http://www.hizlial.com/bilgisayar/notebook-netbook-tablet-pc/asus-x54c-sx047d-b960-2-2ghz-2gb-320gb-15-6-freedos-notebook_30.001.1196.0587.htm#tabs
  • ben de almayı düşünüyorum,işlemci konusunda biraz daha bilgi verirmisiniz,intel b800,b960 gibi işlemcili modellerle aynı fiyata satılıyor.E-450 ile bu işlemcileri kıyaslarmısınız?Laptopu internette gezinmek,film izlemek gibi günlük kullanım için istiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.