Şimdi Ara

Asus K53U-SX171D kullanıcı incelemesi. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
234
Cevap
0
Favori
34.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • chrome ve avira yükledikten sonra açılış ve kapanış süresi arttı biraz. ilginc geldi bana bu durum.
    ayrıca, uyku modunda kapanıyo gibi bir durum var bunda. 2 tip uyku modu oldugundan bahsedliyordu bi ara.
    bilginiz varmı baktınızmı biraz?

son olarakta, ne çok şey çalışıyor bunda. hangilerini kapatsam karar veremdim.

Asus K53U-SX171D kullanıcı incelemesi.
  • bilgisayarın kasması çok normal.. bir ton uygulama çalışıyor arka planda.. gereksiz bir sürü oyun demoları atmışlar.. en temizi sıfırdan format atıp gerekli driverleri kurmak.. bu bilgisayar fiyatı itibariyle çok uygun..700tl civarna alınabiliryor.. biraz daha masrafla uçan bir pc yapabilirsiniz.. ilk olarak 8gb ram ve ssd takarsanız internet ve film anlamında eşsiz bir cihaza sahip olmuş olursunuz.. ortalama 1000tl ye gelir.. zaman içinde işlemciyi a10-4600m ye güncellersenizde inteli haswellinden daha iyi bir grafik+uzun pil ömrü garantilenmiş olur.. yani gerekli işlemler zamanında yapılsa rahat 8-10 sene gider bende 2005 te aldığım fujitsu v2045 de var.. güzel bakıp gerekli parçalarına zaman içinde doping yaparsanız görüldüğü üzere 2012 de bile internet ve fullhd film isteklerinizi karşılayabilir hale geliyor..

• @ fizisyen
    @ hakan456

Ben avg begeniyorum ama laptop icin nod32 tavsiye ederim. Mozilla ile kullaniyorum.

Bu laptopta RAM takviyesi sart veya multimedia icin Linux buyuk alternatif.

Win7 ile zorlanmasi cok normal, SSD bu urunde bence luks, 7200 rpm hdd de is gőrűr.

Ben 599 TL ye Trump Towers saturn acilistan alan arkadasimdan cok ucuza aldim. Cok memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bukalemun -- 9 Mayıs 2012; 13:30:32 >
  • acer kullanırken ne zaman format atıp , kopyaladıgım driver dvd lerinden yükleme yapsam yine onlarca
    uygulama gereksiz yere yüklenyordu. tahminimce bundada öle olur. en yisi bu şeylerin ne işe yaradıgını ögrenip öle
    kapatayım sileyim bunları.
  • daha araştıramadım, çünkü toplu halde bunlrla ilgili bilgi yok.

bugun backup dvd lerini aldım, 2.5 saatte 4 dvd yazdı. bilginiz olsun.
  • Arkadaşlar 1 adet notebook daha alacagım. konuda gecen makınadan almıs bulunmaktayım 1 adet daha alacagım yalnız lenovonun aşağıdaki linkteki modelinde indirim varmış sanırım. Sizce lenovayımı yoksa bu konudaki asus u mu alayım yardım edermisiniz lütfen..Teşekkür ederim.

http://www.incehesap.com/lenovo_b570eg_notebook_59325604-762-22325.html
  • @ beyantt

Dh / sicak firsatlar ve hizlial kampanyasina bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu laptop icindeki 2 gb ddr 3 ram ini yukseltme amacli satan varsa PM atsin.

• Asus alıcam bende araştırıyorum iyi oluyor böyle yorumlar kardeş
  • şuan bu makinanın fiyatı, real süpermakette; 800 tl
    mediamarkt ta bu haftaki promosyonla, 700 tl. içinde hersey yüklü.
    bilginize.

ama bir yavaşlık var. bu hissediliyor. fakat makinanın şarj ve ısınma gibi bir sorununa tanık olmadım normal kullanımda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fizisyen

şuan bu makinanın fiyatı, real süpermakette; 800 tl
    bilginize.

ama bir yavaşlık var. bu hissediliyor. fakat makinanın şarj ve ısınma gibi bir sorununa tanık olmadım normal kullanımda.

içinde HERŞEY YÜKLÜ ne demek ?

TEB BONUS KKARTI varsa , ELEKTRONİK ürünlerde TAKSİT bizden KAMPANYASI var ,bilginize
  • freedos degil demek. kendinden vindovslu demek, aç kullan demek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fizisyen

şuan bu makinanın fiyatı, real süpermakette; 800 tl
    bilginize.

halen gecerlimi media markette ???
  • ne desem yalan olur. çünkü kampanya vardı o dönem.
    ayrıca, indirimsiz fiyatları real ve mediamarkt ta aynı idi.
    ama ben realden aldım çünkü mm az taksit yapıyordu. 3-5. ama real den 12 taksitle aldık.
    real; ankara antares.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

Bu laptop icindeki 2 gb ddr 3 ram ini yukseltme amacli satan varsa PM atsin.

Bende k53tk dan çikma 4gb var.markasi asint. 40tl istiyorum.isteyen pm atsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakan456

quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

Bu laptop icindeki 2 gb ddr 3 ram ini yukseltme amacli satan varsa PM atsin.

Bende k53tk dan çikma 4gb var.markasi asint. 40tl istiyorum.isteyen pm atsın

merhaba İLK tercihim 2 gb lık tek parça ve aynı MARKA model ram :))
  • çok sağlam makine bende kullanıyoryum.arkadaş da zaten çok faydalı paylaşımlarda bulunmuş.
  • http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonaiw_vista32.aspx

http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonmob_win7-32.aspx

WİN 7 32 BİT E450 + 6320 SERİSİ donanım için SON GÜNCELLEME yükleyin , WİN 7 PERFORMANS DERECELENDİRME artmış

Sadece işlemciden kaynaklı 3.8 sabit kalıyor ! OC düşünenler veya linux kullananlar için problem yok , elimde 64gb lık SSD var bir ara onada WİN 7 - LİNUX KURUP makinede deneme yapacağım :))

multimedia ağırlıklı kullanıyorum , makine her türlü işimi görmekte. ANCAK kesinlikle win 7 de 2 gb lık ram ( VGA da götürür bir kısmını ) yetmiyor !!

• Asus k53u 0760 model laptopu carrefour AVM den 775 liraya aldım. Böyle bir model yok. Bendekinin işlemcisi E350 1.6 GHZ. Bu işlemci ve laptop hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nikferce -- 27 Mayıs 2012; 8:27:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nikferce

Asus k53u 0760 model laptopu carrefour AVM den 775 liraya aldım. Böyle bir model yok. Bendekinin işlemcisi E350 1.6 GHZ. Bu işlemci ve laptop hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?

E350 amd işlemcili olan MODEL haliyle daha düşük .
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.