Bildirim
asus k55 vj bios ayar tuşu
Samsung Galaxy S25 Ultra, Yapay Zeka(AI) Telefon, 12GB RAM, 512GB Hafıza, Titanyum Siyah, Android Akıllı Telefon, 200MP Kamera, S Pen, Uzun Pil Ömrü (Samsung Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DT6WQHHR
10 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
delete, esc, f10 u denediniz mi? Birde bilgisayar kapalıyken f2 basılı tutup açmayı denedinizmi? -
bilgisayar kapalı iken elim f12 de tutuluykenmi açıcam pc mi -
quote:
Orijinalden alıntı: ismailllll
bilgisayar kapalı iken elim f12 de tutuluykenmi açıcam pc mi
bilgisayarın tuşuna bas 1 sn geçmeden bas -
hayır olmuyo denedim olmadı baska önerin varmı -
ya ben az çok anlarım pc den windows kurarım falan bios ayarlarını falanda yaparım normalde biosa nasıl girilir biliyorum ama bu laptopun tuş kombinasyonu farklımı acaba ne olabilir yada ne biliyim şifreleme falan mı koymuşlar anlamadım ki -
quote:
ya ben az çok anlarım pc den windows kurarım falan bios ayarlarını falanda yaparım normalde biosa nasıl girilir biliyorum ama bu laptopun tuş kombinasyonu farklımı acaba ne olabilir yada ne biliyim şifreleme falan mı koymuşlar anlamadım ki
alt tuşuna basılı tut f2 ye bas -
arkadaşlar saolun bios ayarlarını halletim ürün anahtarım pc nin arkasında yazmıyo biosda oldunu söylediler nasıl buluna bilir bi bilginiz varmı -
quote:
arkadaşlar saolun bios ayarlarını halletim ürün anahtarım pc nin arkasında yazmıyo biosda oldunu söylediler nasıl buluna bilir bi bilginiz varmı
biosa nasıl girdin? -
bende bayağı uğraştım ctrl+f2 ile girmeyi başardım. -
bu nasıl bir laptop anlamıyorum şimdi ctrl+f2 ile biosa giremiyorum. -
Ctrl +f2 değil fn+f2 Die ayrıca Windows ürün anahtarını görme şansın yok sen lisansın hangi sürüm olduğunu biliyor isen ona göre kurulum yap kendisi hale getirir bios değil işlemciye gömülüyor artık Lisanslar microsoft anlaştı AMD ve Intel ile mesela Windows 8 Single Language 64 bit lisans varsa yine bunu kurmak zorundasın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- checking media presence
- laptopu monitör olarak kullanma
- dram ışığı yanıyor görüntü yok
- bu sistemde yüklü olan bu paket tarafından etkilenen ürün yok
- monitör açılmıyor ışığı yanmıyor
- root nasıl kaldırılır
- donanım sanallaştırma nasıl açılır
- gigabyte bios tuşu
- secure boot nedir
- bilgisayar hızlandırma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X