Şimdi Ara

asus k55 vj bios ayar tuşu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
5.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • asus k55vj laptobumdan bios ayarlarına giremiyorum f2 tusu ile olmuyoo yardım edebilecek varmı

• delete, esc, f10 u denediniz mi? Birde bilgisayar kapalıyken f2 basılı tutup açmayı denedinizmi?
  • bilgisayar kapalı iken elim f12 de tutuluykenmi açıcam pc mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailllll

bilgisayar kapalı iken elim f12 de tutuluykenmi açıcam pc mi

bilgisayarın tuşuna bas 1 sn geçmeden bas
  • hayır olmuyo denedim olmadı baska önerin varmı
  • ya ben az çok anlarım pc den windows kurarım falan bios ayarlarını falanda yaparım normalde biosa nasıl girilir biliyorum ama bu laptopun tuş kombinasyonu farklımı acaba ne olabilir yada ne biliyim şifreleme falan mı koymuşlar anlamadım ki
  • quote:

ya ben az çok anlarım pc den windows kurarım falan bios ayarlarını falanda yaparım normalde biosa nasıl girilir biliyorum ama bu laptopun tuş kombinasyonu farklımı acaba ne olabilir yada ne biliyim şifreleme falan mı koymuşlar anlamadım ki

alt tuşuna basılı tut f2 ye bas
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus X550JK BIOS Problemi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar saolun bios ayarlarını halletim ürün anahtarım pc nin arkasında yazmıyo biosda oldunu söylediler nasıl buluna bilir bi bilginiz varmı
  • quote:

arkadaşlar saolun bios ayarlarını halletim ürün anahtarım pc nin arkasında yazmıyo biosda oldunu söylediler nasıl buluna bilir bi bilginiz varmı

biosa nasıl girdin?
  • bende bayağı uğraştım ctrl+f2 ile girmeyi başardım.
  • bu nasıl bir laptop anlamıyorum şimdi ctrl+f2 ile biosa giremiyorum.
  • Ctrl +f2 değil fn+f2 Die ayrıca Windows ürün anahtarını görme şansın yok sen lisansın hangi sürüm olduğunu biliyor isen ona göre kurulum yap kendisi hale getirir bios değil işlemciye gömülüyor artık Lisanslar microsoft anlaştı AMD ve Intel ile mesela Windows 8 Single Language 64 bit lisans varsa yine bunu kurmak zorundasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.