Şimdi Ara

Asus k55 vm formattan sonra sistem derecelendirme girde bak rezillige

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Format atmadan önce 5.9 gösterirdi ama şimdi 5.1 En son driverleri indirdim ama sorun degişmedi gine aynı

http://imageshack.us/a/img824/936/adszkxd.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakinta -- 14 Eylül 2012; 22:39:40 >

• Diğer başlıktada yazdım boşverin windows puanını birdahakinde yine yükselir bilgisayarın performansında sorun varmı oyunları deneyin sıkıntı varmı eskisi gibiyseki öyle olur kafaya takmayın moralinizi bozduysa eski 301.42'yi yükleyin ondan sonra yeni sürücüyü bekleyin.Bende de 5.8'di şimdi 5.7 oldu performansımı düştü yani aynı devam ediyorum dikkate alma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 14 Eylül 2012; 23:26:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

Diğer başlıktada yazdım boşverin windows puanını birdahakinde yine yükselir bilgisayarın performansında sorun varmı oyunları deneyin sıkıntı varmı eskisi gibiyseki öyle olur kafaya takmayın moralinizi bozduysa eski 301.42'yi yükleyin ondan sonra yeni sürücüyü bekleyin.Bende de 5.8'di şimdi 5.7 oldu performansımı düştü yani aynı devam ediyorum dikkate alma.

eyw saol performansta bir sıkıntı yok (:
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.