Şimdi Ara

💻💻ASUS K555LB-XO108D İnceleme ve Kullanıcılar Kulubü (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
902
Cevap
17
Favori
31.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam yapmışsınızdır ama ben yine hatırlatayım biosdan boot device 1 seçeneğini cdrom yaptınız mı ? 2. ihtimal cd hasarlı olabilir daha önce başıma gelmişti cdnin içini görebilmeniz cdnin hasarlı olmadığı anlamına gelmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ancestorman -- 27 Kasım 2015; 11:21:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar kliksa dan alan oldumu acaba? güvenilir midir? 1650 lira +125 lira chip para var şuan
  • yabivo kullanıcısına yanıt
    8 oluyo 12 olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: erhanacar

8 oluyo 12 olmaz

nerden biliyosun hocam asus teknik destek ekibi max 12gb diyo
  • 4 olan 8 e 8 olan maksimum 12 ye yükseliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Ancestorman

Hocam yapmışsınızdır ama ben yine hatırlatayım biosdan boot device 1 seçeneğini cdrom yaptınız mı ? 2. ihtimal cd hasarlı olabilir daha önce başıma gelmişti cdnin içini görebilmeniz cdnin hasarlı olmadığı anlamına gelmez.

onu yaptım ustam ya olmadı dediğin gibi cd hasarlı olabilir belki ama daha 2-3 ay önce format attık arkadaşımın cihazına yine de sağlam olduğundan emin değilim akşam 8.1 usb den deniycem bakalım hele
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhanacar

4 olan 8 e 8 olan maksimum 12 ye yükseliyor

hocam ne demeye çalışıyosun gerçekten anlamadım. pcde şuan 4gb ram var.bu 4gb ram "ONBOARD" olarak geçiyo.PC'de 1adet boş slot varmış burayada 8gb ram takılıyomuş 8+4=12gb ram
  • arkadaşlar merhaba;

bu laptoptan aldım. Windows 7'yi 4-5 kere kurdum. Her kurduğumda mavi ekran hatası verip, kapanıyor.
    Driverleri güncelledim. Kurduğum programları kurmadım, sadece windows kurulu olduğu halde bile 2-3 gün sonrasında mavi ekran hatası verdi.
    Laptop'u iade ettim.

Şimdi bir laptop ihtiyacım var. Aynı modelden yine almayı düşünüyorum. Bu şekilde sıkıntı yaşayan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: azelea

arkadaşlar merhaba;

bu laptoptan aldım. Windows 7'yi 4-5 kere kurdum. Her kurduğumda mavi ekran hatası verip, kapanıyor.
    Driverleri güncelledim. Kurduğum programları kurmadım, sadece windows kurulu olduğu halde bile 2-3 gün sonrasında mavi ekran hatası verdi.
    Laptop'u iade ettim.

Şimdi bir laptop ihtiyacım var. Aynı modelden yine almayı düşünüyorum. Bu şekilde sıkıntı yaşayan varmı?

hangi site ve satıcıdan aldın?
    böyle bi sorun yaşayan yok galiba kimse boyle bişey paylaşmadı diye biliyorum
  • n11den

kapalı kutu geldi. ürün açılmamıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azelea -- 27 Kasım 2015; 16:16:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreaklar

ya sen konunun ilk postunda pcde kullanılan ram şu diyiphttp://www.amazon.com/Samsung-PC3-12800-DDR3-1600MHz-Unbuffered-M471B5173DB0-YK0/dp/B00CV5GWHC böyle bi link vermişsin burda 1.35volt yazıyo ondan dedim :)

hocam 1.5 değil 1.35v olan rami alacaksınız kingstonun şu (KVR16LS11/4) ibaresi olmalı 'ls' kısmına dikkat edin.
    Ben bilmeyerek 1.5v aldım olmadı.
  • 1 aya yakındır kullanıyorum ve net olarak söyliyeyim ekranı leş.Fakat neredeyse 1500tlye aldığımız bu f/p canavarı için katlanabilir bir durum.
    8 sene önce aldığım masaüstü pcmin monitörü var phlips 19' çözünürlüğü aynı onun kalitesine alıştıktan sonra buna alışmak zor oldu.
    Ama ölüm değil yani :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeüDuim

1 aya yakındır kullanıyorum ve net olarak söyliyeyim ekranı leş.Fakat neredeyse 1500tlye aldığımız bu f/p canavarı için katlanabilir bir durum.
    8 sene önce aldığım masaüstü pcmin monitörü var phlips 19' çözünürlüğü aynı onun kalitesine alıştıktan sonra buna alışmak zor oldu.
    Ama ölüm değil yani :D

Mat olunca ve 1366x768 olunca, ekran parlaklık değeri düşük olunca kaçınılmaz oluyor. Note 3 ümün ekranından bile düşük çözünürlükte
  • Ben de n11den %20cek+puan ile alarak aranıza katildim. Dreamsparktan lisanslı win8.1 kurdum şimdi driver yukluyorum. İlk izlenimim gayet iyi. Biraz oyun biraz günlük kullanım için iş görecek gibi.

• Arkadaşlar daha öncede yazmıştım asus destek ekibine cihazın max ramini sordugumda 12GB dediler.Bunun üzerine dün N11'den 8 GB RAM siparişi verdim.Bugün RAM geldi taktım ve 12GB oldu arkadaşlar.Cihazın max RAM miktarı 12GB'dir.RAM takviyesi yapıcak arkadaşlar bunuda göz önünde bulundursunlar :)
  • Ben yanılmışım demekki iyi oldu bu

• quote:

Arkadaşlar daha öncede yazmıştım asus destek ekibine cihazın max ramini sordugumda 12GB dediler.Bunun üzerine dün N11'den 8 GB RAM siparişi verdim.Bugün RAM geldi taktım ve 12GB oldu arkadaşlar.Cihazın max RAM miktarı 12GB'dir.RAM takviyesi yapıcak arkadaşlar bunuda göz önünde bulundursunlar :)

Bende ilk mesajda düzelttim teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ordan Geçenbay

quote:

Arkadaşlar daha öncede yazmıştım asus destek ekibine cihazın max ramini sordugumda 12GB dediler.Bunun üzerine dün N11'den 8 GB RAM siparişi verdim.Bugün RAM geldi taktım ve 12GB oldu arkadaşlar.Cihazın max RAM miktarı 12GB'dir.RAM takviyesi yapıcak arkadaşlar bunuda göz önünde bulundursunlar :)

Bende ilk mesajda düzelttim teşekkürler.

Bende bunu merak ediyordum. Teşekkürler.

• Arkadaşlar malum laptopu işletim sistemsiz almış bulunmaktayız en fazla verim alacağımız işletim sistemi nedir? Windows 10 yükleyebiliyormuyuz malum yollardan ve de antivirüs ne kullanıyorsunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: psdo

Arkadaşlar malum laptopu işletim sistemsiz almış bulunmaktayız en fazla verim alacağımız işletim sistemi nedir? Windows 10 yükleyebiliyormuyuz malum yollardan ve de antivirüs ne kullanıyorsunuz ?

Yanında gelen driver cdsi win8.1 uyumlu olduğu için Win 8.1 pro kurdum memnunum.
    Antivirüs olarakta avira kullanıyorum.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.