Şimdi Ara

💻💻ASUS K555LB-XO108D İnceleme ve Kullanıcılar Kulubü (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
902
Cevap
17
Favori
31.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim paylamış olduğum linkteki ürün sizin ürünle aynı mı ?
  • Hdmi kabloyla tvye bağladığımda sadece görüntü alabiliyorum. Ses aygıtlarında hdmi görünüyor ancak 'bağlı değil' şeklinde. Varsayılan cihaz olarak da ayarlayamıyorum. Çözümü nedir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanali77

benim paylamış olduğum linkteki ürün sizin ürünle aynı mı ?

Aynı.
  • memnunmusunuz makinadan almayı düşünüyorum
  • quote:

memnunmusunuz makinadan almayı düşünüyorum

Başkalarını bilmem ama ben çok memnunum.
  • Hasanali77 hocam bu fiyata çok iyi, oyun oynayacaksınız 4gb daha ram ekleyin.Cihazda ısınma problemi yok. Notebook soğutucu aldım 5/6derece düşürüyor sıcaklığı ama soğutucu olmadan da saatlerce oynadım hiç kasma olmuyor pc sabitliyor bi noktadan sonra. Bu arada high/normal ayarlarda gta5oynuyorum memnunum.

Fenerdinc hocam ben tvye hdmi ile bağladım ses görüntü sıkıntısız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl indirimli aldınız?

Azalea hocam usbden win7yüyleyememiştim bende sonra cd ile xp kurmaya çalıştım mavi ekran hatası aldım. Sonra usb ile 8.1 sorunsuz kurdum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

memnunmusunuz makinadan almayı düşünüyorum

Bende memnunum hocam hiç bi sıkıntı yok şuan
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeüDuim

Hasanali77 hocam bu fiyata çok iyi, oyun oynayacaksınız 4gb daha ram ekleyin.Cihazda ısınma problemi yok. Notebook soğutucu aldım 5/6derece düşürüyor sıcaklığı ama soğutucu olmadan da saatlerce oynadım hiç kasma olmuyor pc sabitliyor bi noktadan sonra. Bu arada high/normal ayarlarda gta5oynuyorum memnunum.

Fenerdinc hocam ben tvye hdmi ile bağladım ses görüntü sıkıntısız.

İntel ekran kartı sürücüsünü güncelledim, sorun düzeldi.

• DeüDuim D kullanıcısına yanıt
    n11 artan indirimim vardı.
    Çek satış bölümünde %15 çekleri ücretsiz veriyorlardı sanırım (yada 5-10 tl'ye). Buna ek olarak banka kartı kampanyasını birleştirince çok iyi fiyata geliyordu.
    http://www.n11.com/kampanyalar/artan-indirim-firsati?icid=200501_b_artan-indirim-firsati

Şu anda fiyatı 1799 olmuş. Banka kampanyası bonus 50 tl veriyor. Geçen ay 1659tl idi ve 111tl parapuan veriyordu. Fiyat çok uygun değil. Başka alternatiflere de bakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeüDuim

Nasıl indirimli aldınız?

Azalea hocam usbden win7yüyleyememiştim bende sonra cd ile xp kurmaya çalıştım mavi ekran hatası aldım. Sonra usb ile 8.1 sorunsuz kurdum

usbden win7 için biostan xhcı'yı disable yapmak gerekiyor.

Windows kurulduktan sonra tekrar enable yapıp sistemi açtığınız zaman usb'ler çalışmayacak.
    touchpad kullanarak çalışabilirsiniz.

sonra intel'in sitesinden
    "Intel(R) 9 Series Chipset Family SATA AHCI Controller"
    indirip yükleyince sorunsuz çalışmaya devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azelea -- 3 Aralık 2015; 10:41:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu bilgisayarın 8 gb rami olanını almayı düşünüyorum şunuhttp://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/asus-k555lb-xo108d-8gb-notebook-P84189703
    8 gb rami olan 1800 küsürlere geliyor, 4 gb rami olan 1700 küsürlere geliyor sizce hangisini seçmeliyim

Birde bu laptopa fifa pes 15 16 yada gta 4 yada 5 yükleyen oldumu oyun performansı falan nasıl, ekranı mat demiş bazı arkadaşlar ekran kalitesini nasıl buldunuz,

Son olarak hangi işletim sistemini yüklediniz hangisi bunun için daha uygun cevaplarsanız sevinirim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: uApsikopat

Arkadaşlar bu bilgisayarın 8 gb rami olanını almayı düşünüyorum şunuhttp://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/asus-k555lb-xo108d-8gb-notebook-P84189703
    8 gb rami olan 1800 küsürlere geliyor, 4 gb rami olan 1700 küsürlere geliyor sizce hangisini seçmeliyim

Birde bu laptopa fifa pes 15 16 yada gta 4 yada 5 yükleyen oldumu oyun performansı falan nasıl, ekranı mat demiş bazı arkadaşlar ekran kalitesini nasıl buldunuz,

Son olarak hangi işletim sistemini yüklediniz hangisi bunun için daha uygun cevaplarsanız sevinirim ?

Sakın yükseltilmiş ramli almayın.Yükseltilmiş ram de kutuyu açıyorlar mecburen ve size açılmış kutu gönderiyorlar.Siz nereden bileceksiniz ilk kullanıcı olduğunuzu o zaman.Ayrıca ram 75 tl civarı ve takması kumandaya pil takmak kadar kolay kendiniz yapın.
    PES 2014 ve 2016 demo oynuyorum sorunsuz.Tam sürüm kullanan varsa yorum yapabilir fark olur mu bilmiyorum.

• azelea kullanıcısına yanıt
    hocam ben ralink kurdum çalıştıramadım. Atheros sorunsuz çalışıyor.
  • quote:

Arkadaşlar bu bilgisayarın 8 gb rami olanını almayı düşünüyorum şunuhttp://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/asus-k555lb-xo108d-8gb-notebook-P84189703

Hocam arkadaşın dediği gibi RAM takmak çok kolay. Ama linktekini alırsan almadan önce belirt "kutunun açılmasını istemiyorum ramı yanında gönderin" diye. Bende aynı şekilde 8 GB olarak aldım almadan önce hem müşteri hizmetleriyle konuştum hemde üstte yazdığım gibi sipariş notu ekledim kapalı kutu geldi sıkıntı olmadı.
    4-5 saat aralıksız pes16 oynadım ne bi ısınma nede kasma oldu.

• quote:

Fifa vs değil ama wrc4 yükledim. Laptop ekranında görüntü vasattı ama hdmi ile tvye bağlayınca çok fark etti olumlu anlamda.

• şiparişi verdim arkadaşlar teşekkürler yorumlarınız için
  • Ya bişey soracam şu ses açma/kapama parlaklık ayarlama ve diğer tuşları fn ye basmadan kullanmak için bi ayar varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yabivo -- 3 Aralık 2015; 23:58:51 >
  • fn tuşuna basmadan kullanmak için bazı markalarda seçenek var. asus ve bu modelde varmı net bilmiyorum. bakmam lazım.

fakat bazı markalarda bios'tan fn tuşu seçeneği var. istesen ışık aç/kapat; ses aç/kapat vs gibi özellikleri kullanabiliyorsunuz veya isterseniz f1,f2. . . . tuşlarını kullanabiliyorsunuz.

özellik tuşlarını aktif yapınca bu seferde f1,f2 tuşlarını kullanmak için fn tuşuna basmak gerekiyor.

• Hocam ssdyi mevcut hdd yerine mi taktırdınız yoksa boş slot mu vardı?

boş slot yoksa dvd yerine ssd takmayı düşünüyorum da onun için sordum
    saygılar
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.