Şimdi Ara

💻💻ASUS K555LB-XO108D İnceleme ve Kullanıcılar Kulubü (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
902
Cevap
17
Favori
31.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ram takmak,hdd değişmek, veya hdd cady takmak fikrimce garantiyi bozma meselesi;

--eğer laptapun ekranı bozulduysa benim taktığım ramden dolayı değilse garanti bozulmaması gerekir.

--ama ram takarken ram slotlarına veya anakartına zarar verdiysem onunla ilgili kısımın garantisi bozulur.

-- asus, dell gibi sağlam markalarda sıkıntı olacağını zannetmiyorum fakat casper, eksper, arçelik, pro2000 gibi türk çakması servislerde kesinlikle sıkıntı olur.

* sadece fikri düşüncemdir. kesinlik ifade etmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • youtube da bu pc ile inceleme,performans,veya disassembly (söküm) videosu neredeyse hiç bulamadım.Kendi başıma söküp yapabilirmiyim o aklıma takıldı sadece.Olmazsa veririm servisi takar
  • quote:

Orijinalden alıntı: 58zara

cl9-cl11 uyumlu diye biliyordum ben ? cl olayı gecikmeyle alakalı ve ne kadar düşükse o kadar iyi diye okumuştum.cl9 almayı düşünüyordum bu yüzden

valla dostum ben cl11 den başka takılmıyo diye biliyorum.Pc'nin içindeki ram CL11.Bana kalırsa riske atma ve CL11 olan bi ram al.
  • quote:

youtube da bu pc ile inceleme,performans,veya disassembly (söküm) videosu neredeyse hiç bulamadım.Kendi başıma söküp yapabilirmiyim o aklıma takıldı sadece.Olmazsa veririm servisi takar

Bu model ile ilgili bu konu dışında hiçbir şey yok nette. O yüzden ne kadar paylaşım yaparsak hem bizim için hem de almak isteyenler için iyi olur.
    Açma işine gelince bu model yok ama bununla aynı kasada ürünlerin videoları var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @emreaklar aynen dostum oyle yapıcam zaten :) cl11 ler daha ucuz hem

@Ordan Geçenbay hocam video var mı ben bulamadım ?
  • quote:

@emreaklar aynen dostum oyle yapıcam zaten :) cl11 ler daha ucuz hem

@Ordan Geçenbay hocam video var mı ben bulamadım ?

https://youtu.be/NNszlNlEcW0

Pili bizimkinde sabit sadece. Sökme ve ssd değişim şekli aynı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sağolun hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 58zara -- 5 Aralık 2015; 20:11:47 >
  • ben aldım garantı den cıkmıyor ssd taktım deteylı sorulara cevap verebılırım ısteyen ıstedıgını sorabılır bsana
  • AithusaME kullanıcısına yanıt
    hocam anlatırmısınız nasıl açtınız nerden öğrendiniz çıkmadığını garantiden ? Bugün alıcam inşallah bilgisayarı da.
  • Beyler sizin sarjlar kaç saat gidiyo? (denerken pcde nelerin acık oldugunu belirtin lutfen)
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhantezel92

Witcher 3 ya da Fallout 4 oynayan var mı bu laptopla?
    Verim alabiliyormusunuz?
    Oynanabilir halde mi bu iki oyun?

Bilgisi olan var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: fenerdinc

Ekran çerçevesinin sağ tarafındaki tırnaklar çıkmış haldeydi kutudan çıkardığımda, yerine yerleştirdim. usb portlardan tekinde de kasada çok hafif yamukluk var. Kutu asus bandrollü kapalı olarak geldi ama refurbished olma ihtimali canımı sıktı. Bir de widi olayını desteklemiyor sanırım.

benim bilgisayarda geldi sonunda araftan almıştım. senin belirttiğin gibi benim de usb 3.0 portlardan ön taraftakinin dış kasa gri bölümünde hafif yamukluk var. aynı şekilde yamuk olması garip. başka bir kullanıcı da aynı yamukluk var mı merak ediyorum. hepsi bu şekilde değildir heralde. ancak geri göndermek için bir sebep olarak görmedim. çok gözüme çarpmıyor. ilk izlenimim ekran kalitesi yeterli. üst metal kasada elektriklenme var. cddeki programlardan bluetooth hariç hepsi win10 uyumlu. driverboosterle güncel sürümlerini ve uyumsuz olan programı hallettim. windows 10 güncellemelerden sonra yavaş çalışmaya başladı bir kaç müdahale gerekiyor galiba. eski sürümlerdeki asus instant on biostan ve işlemciden dolayı desteklemiyor. ram mutlaka takviye istiyor. 12 yapacağım ben de. kısaca bu fiyata olması gerekeni karşılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: sinoppe

quote:

Ekran çerçevesinin sağ tarafındaki tırnaklar çıkmış haldeydi kutudan çıkardığımda, yerine yerleştirdim. usb portlardan tekinde de kasada çok hafif yamukluk var. Kutu asus bandrollü kapalı olarak geldi ama refurbished olma ihtimali canımı sıktı. Bir de widi olayını desteklemiyor sanırım.

benim bilgisayarda geldi sonunda araftan almıştım. senin belirttiğin gibi benim de usb 3.0 portlardan ön taraftakinin dış kasa gri bölümünde hafif yamukluk var. aynı şekilde yamuk olması garip. başka bir kullanıcı da aynı yamukluk var mı merak ediyorum. hepsi bu şekilde değildir heralde. ancak geri göndermek için bir sebep olarak görmedim. çok gözüme çarpmıyor. ilk izlenimim ekran kalitesi yeterli. üst metal kasada elektriklenme var. cddeki programlardan bluetooth hariç hepsi win10 uyumlu. driverboosterle güncel sürümlerini ve uyumsuz olan programı hallettim. windows 10 güncellemelerden sonra yavaş çalışmaya başladı bir kaç müdahale gerekiyor galiba. eski sürümlerdeki asus instant on biostan ve işlemciden dolayı desteklemiyor. ram mutlaka takviye istiyor. 12 yapacağım ben de. kısaca bu fiyata olması gerekeni karşılıyor.

Bende şuan farkettim usb 3 lerin ikisindede çok çok hafif bi bombe var dışa doğru. Üstten bakınca ben diyeyim yarım milimetre sen de bir milimetre

• quote:

Orijinalden alıntı: yabivo

quote:

quote:

Bende şuan farkettim usb 3 lerin ikisindede çok çok hafif bi bombe var dışa doğru. Üstten bakınca ben diyeyim yarım milimetre sen de bir milimetre

bu gidişle bir kaç kişi daha çıkacak.. benim öndeki usb 3.0 ın alt tarafında bombe var. üstten bakınca çok belli oluyor. elimle itip düzelir mi diye düşündüm ancak plastik kasa olduğu için kırılır diye dokunmadım. yapacak bir şey yok bu fiyata o kadarcık hataya katlanacaz..

• benimde öyle galiba bi yamukluk göremedim ama usb'leri takarken direk takmıyo cok hafif zorlayarak sokuyosun.Tahminimce bu modelin hepsinde öyle galiba.elektriklenme sorunu falanda genel olarak herkeste var.bu modelin fiyatının dusuk olmasının nedeni bunlar olabilir diye düsünüyorum.
  • Geridönüş yapan arkadaşlara çok teşekkür ederim ilgilerinden dolayı büyük ihtimal yarın ürün elime geçecek freedos win 7 mi kurmalıyım win 8.1 mi yoksa win 10 mu ne dersiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanali77

Geridönüş yapan arkadaşlara çok teşekkür ederim ilgilerinden dolayı büyük ihtimal yarın ürün elime geçecek freedos win 7 mi kurmalıyım win 8.1 mi yoksa win 10 mu ne dersiniz ?

bana kalırsa w7 kurma.w8.1 kurabilirsin.Neden w10 demedin diye sorarsan eğer daha eksiklerinin oldugunu düşünüyorum.Kendi adıma konusmak gerekirse suanlık 8.1 kullanıyorum.1-2 ay daha geçip w10 biraz daha oturdugu zaman w10 yapmayı dusunuyorum.
  • quote:

quote:

Teknomarketlerde teşhirdeki ürünleri inceledim, çoğunda aynı şekilde usb yuvaları.

• Ordan Geçenbay kullanıcısına yanıt
    bende maşallah çok memnunum cihazdan. alış : 25 11 2015
  • n11 deki portal magazası güvenilirmidir bilgisayarı burdan almayı düşünüyorum bugün?

http://www.n11.com/magaza/portal/magaza-yorumlari
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.