Şimdi Ara

💻💻ASUS K555LB-XO108D İnceleme ve Kullanıcılar Kulubü (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
902
Cevap
17
Favori
31.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar win 7 64 bit kurdum bütün driverlar tamam ancak sadece universal serai bus usb denetleyicisinin driverını bulamadım Usb ler çalışmıyor malesef.Yardımcı olabilecek var mı acaba?
  • private84 kullanıcısına yanıt
    USB 3.0 Driver: Intel® USB 3.0 eXtensible Host Controller Driver for Intel® 8/9/100 Series and C220/C610 Chipset Family

https://downloadcenter.intel.com/download/22824/USB-3-0-Driver-Intel-USB-3-0-eXtensible-Host-Controller-Driver-for-Intel-8-9-100-Series-and-C220-C610-Chipset-Family

indirip yükleyin düzelecektir, inşeallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhantezel92

quote:

Orijinalden alıntı: oguzhantezel92

Witcher 3 ya da Fallout 4 oynayan var mı bu laptopla?
    Verim alabiliyormusunuz?
    Oynanabilir halde mi bu iki oyun?

Bilgisi olan var mı

Skyrim ve cities skylines denedim.
    Skyrim iyi çalıştı Full ayarda.

Ama cities en düşük ayarda bile çok kastı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar çek kullanarak 1620 Tl ye n11.com dan sipariş ettim.N11 deki "portal" adlı mağazayı herkese tavsiye ediyorum, akşam 5 gibi sipariş geçtim saat 6 da kargoya verdi ve kargo yola çıktı.Bilgisayarla ilgili youtube da fazla video bulunmadığı için arkadaşımın telefonunu alırsam 10-20 dk lık bir inceleme videosu ve ssd-ram upgrade rehberi hazırlayabilirim.Ayrıca oyun performansları hakkında da incelemelerde bulunup burada paylaşacağım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: azelea

USB 3.0 Driver: Intel® USB 3.0 eXtensible Host Controller Driver for Intel® 8/9/100 Series and C220/C610 Chipset Family

https://downloadcenter.intel.com/download/22824/USB-3-0-Driver-Intel-USB-3-0-eXtensible-Host-Controller-Driver-for-Intel-8-9-100-Series-and-C220-C610-Chipset-Family

indirip yükleyin düzelecektir, inşeallah.

Teşekkür ederim. Birşey daha soracaktım.Bluetooth railink mi yoksa atheros mu acaba

• farklı olabiliyor galiba.
    benim aldığım laptopta "ralink" yüklendi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bi kaç gün önce aldım n11 üzerinden, Win 8.1 kurdum bakalım anlaşabilecekmiyiz =)
  • Oğluma aldığım bilgisayara win8.1 kurdum. Görüntü bağdaştırıcısı bölümünde intel hd graphic 5500 ve nvidia geforce 940Molmak üzere iki adet ekran sürücüsü gözüküyor. Kutudan çıkan dvd ile sürücleri kurdum. İkisi de kuruldu. İnteli kaldırdım yeniden kendi geliyor.
  • inteli kaldırmayın. çift ekran kartı var.

cd'deki driverler yerine güncel olarak indirip yüklemeniz bence daha güzel olur.

hayırlı akşamlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: azelea

inteli kaldırmayın. çift ekran kartı var.

cd'deki driverler yerine güncel olarak indirip yüklemeniz bence daha güzel olur.

hayırlı akşamlar.

DVD den kurduktan sonra driver booster ile güncelledim sürücüleri. Şu an hepsi güncel
  • Bilgisayarı ben de aldım.n11 den portal mağazasını tavsiye ediyorum nerdeyse 12 saatte ürünümü yolladılar.Ana sayfaya asus un ürün driver indirme sayfası eklense iyi olur.Pc nin içinden çıkan dvd deki driverlar eski..
  • Arkadaşlar linkteki RAM uygun mu?
    http://www.vatanbilgisayar.com/kingston-4gb-ddr3-1600mhz-cl11-notebook-ram.html#ozellikler

• kenanuysaler K kullanıcısına yanıt
    voltu yazmıyo büyük ihtimalle 1.5 volt.yani uyumlu değil.Alcagın ramin özelliklerinde 1.35volt yada DDR3L yazması gerekiyo.DDR3'ün sonundaki "L" Low Voltage yani 1.35volt oldugu anlamına geliyo.
    Uygun olsa bile fiyatı yüksek.
    http://urun.n11.com/bellek-ram/kingston-valueram-kvr16ls114-4gb-1600mhz-ddr3-135v-notebook-ram-P64167112
    Üstteki mesajlarda bunun uyduğu söylenmişti.
  • Teşekkürler. Vatan dan

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-k555ub-core-i5-6200u-23ghz-4gb-ram-1tb-hdd-2gb-156w10-notebook.html#ozellikler

linkindeki modeli alarak aranıza katıldım. İçinden herhangi bir cd çıkmadı. Normalmidir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenanuysaler -- 9 Aralık 2015; 16:20:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 58zara

Bilgisayarı ben de aldım.n11 den portal mağazasını tavsiye ediyorum nerdeyse 12 saatte ürünümü yolladılar.Ana sayfaya asus un ürün driver indirme sayfası eklense iyi olur.Pc nin içinden çıkan dvd deki driverlar eski..

ben de aldım portaldan dün gece sorulara cevap veriyor ilgili bi satıcı paketlemesi nasıldı? bu sıralar laptop fiyatları baya yüksek alınabilecek en iyi notebooklardan birisi çekle vs baya uyguna geliyor
  • hsndnc kullanıcısına yanıt
    en dışta mng kargo poşeti içinde o baloncuklu naylonlardan kaplanmıştı onun içindede laptopun kendi kolisi vardı gayet güzel paketlenmişti.Tavsiye ederim satıcıyı şaşırılacak derecede hızlı yolladı bana sanki sipariş vermemi bekliyordu
  • ASUS K555LB DRIVER INDIRME LINKI

İlk mesaja editlensin lütfen
    Bu model konudaki asus'la aynı değil. Win10 içeren ve işlemcisi 2.3 ghz olan model.
    Konudaki notebook freedos, yanında driver cd'si ile geliyor. Sizinkinde driver'lar zaten yüklü olduğu için gelmemiş olabilir.
  • 58zara kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun sonunda aldın demek :) yorumlarını bekliyorum dostum...
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.