Şimdi Ara

💻💻ASUS K555LB-XO108D İnceleme ve Kullanıcılar Kulubü (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
902
Cevap
17
Favori
31.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam kasa kalitesi en çok hoşuma giden özelliği.940m ve 5200u ikilisi yeteri kadar performans veriyorlar.Ekran kalitesi hakkında konuşacak olursam ; Daha önce lenovo v580c kullanıyordum , lenovo nun ekranına göre renkler daha soluk ve kontrast daha düşük gibi geldi.Isınma sorunu yok.Şuan piyasadaki en iyi f/p ürünü bence.
  • Arkadaşlar ssdyi takarken bir bant falan var mi cikarilmasi durumunda garanti disi birakacak. Ona gore kendim upgrade yapacagim. Bir de dvd yerine ssd kizagi kuran oldu mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreaklar

voltu yazmıyo büyük ihtimalle 1.5 volt.yani uyumlu değil.Alcagın ramin özelliklerinde 1.35volt yada DDR3L yazması gerekiyo.DDR3'ün sonundaki "L" Low Voltage yani 1.35volt oldugu anlamına geliyo.

S.A hocam 8 GB hangi Rami takip 12 GB yaptınız laptopunuzu. Birde alan bi arkadaş 1 slot var ondada 4 GB lık RAM var demişti açıkçası kafa karıştırıcı geldi biraz.

• quote:

Orijinalden alıntı: cagribeytv

quote:

voltu yazmıyo büyük ihtimalle 1.5 volt.yani uyumlu değil.Alcagın ramin özelliklerinde 1.35volt yada DDR3L yazması gerekiyo.DDR3'ün sonundaki "L" Low Voltage yani 1.35volt oldugu anlamına geliyo.

S.A hocam 8 GB hangi Rami takip 12 GB yaptınız laptopunuzu. Birde alan bi arkadaş 1 slot var ondada 4 GB lık RAM var demişti açıkçası kafa karıştırıcı geldi biraz.

öğrendğim kadarıyla 4gb ram anakarta gömülü gelmekte.1 tanede boşta slot bulunmakta.yüksek ihtimal boş slota 8 gb ram takmış arkadaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: djfree

quote:

Orijinalden alıntı: cagribeytv

quote:

öğrendğim kadarıyla 4gb ram anakarta gömülü gelmekte.1 tanede boşta slot bulunmakta.yüksek ihtimal boş slota 8 gb ram takmış arkadaş.

Aynen dediğiniz gibi. Ben de bu dizüstünden oğluma almıştım. Daha sonra da 4 GB lık RAM aldım. Arkadaki ram yuvasını açtığımızda bir tek slot olduğunu gördük o da boştu. Slotun altında anakarta gömülü ram var o da zaten 4 gb. Haliyle tek ram takılabiliyor o da en fazla 8 gb olmak zorunda. Dolayısıyla toplamda 12 gb destekliyor cihaz. Aslında 8 gb gömülü yapılmış olsaydı o zaman 16 gb da destekleyebilirdi sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atakan84 -- 11 Aralık 2015; 11:51:34 >

• Arkadaşlar laptop u 48 inch tv ye bağladım ve full hd bir dizi izledim. Ancak hızlı sahnelerde takılma oluyordu. Film izlerken harici ekran kartı devreye girmez mi?
  • açtığınız uygulamanın hangi ekran kartı ile çalışmasını istiyorsanız onu nvidia control panelinden ayarlayabilirsiniz.

• azelea kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hızlı cevap için. Deneyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 58zara

ASUS K555LB DRIVER INDIRME LINKI

İlk mesaja editlensin lütfen

Bugün çocuk oynarken ses gitmiş,ses aygıtı vs görünmüyordu çözmek için realtek hd audio indirdim ve çözüldü.Böyle bir sorun yaşayan olursa haberi olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: sinoppe

quote:

Orijinalden alıntı: fenerdinc

Ekran çerçevesinin sağ tarafındaki tırnaklar çıkmış haldeydi kutudan çıkardığımda, yerine yerleştirdim. usb portlardan tekinde de kasada çok hafif yamukluk var. Kutu asus bandrollü kapalı olarak geldi ama refurbished olma ihtimali canımı sıktı. Bir de widi olayını desteklemiyor sanırım.

benim bilgisayarda geldi sonunda araftan almıştım. senin belirttiğin gibi benim de usb 3.0 portlardan ön taraftakinin dış kasa gri bölümünde hafif yamukluk var. aynı şekilde yamuk olması garip. başka bir kullanıcı da aynı yamukluk var mı merak ediyorum. hepsi bu şekilde değildir heralde. ancak geri göndermek için bir sebep olarak görmedim. çok gözüme çarpmıyor. ilk izlenimim ekran kalitesi yeterli. üst metal kasada elektriklenme var. cddeki programlardan bluetooth hariç hepsi win10 uyumlu. driverboosterle güncel sürümlerini ve uyumsuz olan programı hallettim. windows 10 güncellemelerden sonra yavaş çalışmaya başladı bir kaç müdahale gerekiyor galiba. eski sürümlerdeki asus instant on biostan ve işlemciden dolayı desteklemiyor. ram mutlaka takviye istiyor. 12 yapacağım ben de. kısaca bu fiyata olması gerekeni karşılıyor.

Teknomarketlerde teşhirdeki ürünleri inceledim, hemen hepsinde aynı durum söz konusu. Sanki usb stick çıkarırken zorlanmış da o şekilde yamulmuş gibi. Mouse alıcısını o yuvaya taktım, görmüyorum artık.

Bu arada yükledikten sonra fark ettim, işletim sistemim 32 bitmiş. Windows 10 a yükselttim. 64bit yapmak çok şey fark ettirir mi uğrqşmaya değmez mi yoksa?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sinoppe

quote:

Ekran çerçevesinin sağ tarafındaki tırnaklar çıkmış haldeydi kutudan çıkardığımda, yerine yerleştirdim. usb portlardan tekinde de kasada çok hafif yamukluk var. Kutu asus bandrollü kapalı olarak geldi ama refurbished olma ihtimali canımı sıktı. Bir de widi olayını desteklemiyor sanırım.

benim bilgisayarda geldi sonunda araftan almıştım. senin belirttiğin gibi benim de usb 3.0 portlardan ön taraftakinin dış kasa gri bölümünde hafif yamukluk var. aynı şekilde yamuk olması garip. başka bir kullanıcı da aynı yamukluk var mı merak ediyorum. hepsi bu şekilde değildir heralde. ancak geri göndermek için bir sebep olarak görmedim. çok gözüme çarpmıyor. ilk izlenimim ekran kalitesi yeterli. üst metal kasada elektriklenme var. cddeki programlardan bluetooth hariç hepsi win10 uyumlu. driverboosterle güncel sürümlerini ve uyumsuz olan programı hallettim. windows 10 güncellemelerden sonra yavaş çalışmaya başladı bir kaç müdahale gerekiyor galiba. eski sürümlerdeki asus instant on biostan ve işlemciden dolayı desteklemiyor. ram mutlaka takviye istiyor. 12 yapacağım ben de. kısaca bu fiyata olması gerekeni karşılıyor.

Teknomarketlerde teşhirdeki ürünleri inceledim, hemen hepsinde aynı durum söz konusu. Sanki usb stick çıkarırken zorlanmış da o şekilde yamulmuş gibi. Mouse alıcısını o yuvaya taktım, görmüyorum artık.

Bu arada yükledikten sonra fark ettim, işletim sistemim 32 bitmiş. Windows 10 a yükselttim. 64bit yapmak çok şey fark ettirir mi uğrqşmaya değmez mi yoksa?

64 bit tavsiye ederim. Ayrıca 32 bit en fazla 4 GB RAM destekliyor. Şu linklere bakabilirsin >>http://windows.microsoft.com/tr-tr/windows/32-bit-and-64-bit-windows#1TC=windows-7 <<>> http://uzmanim.net/soru/32-bit-64-bit-farki-nedir/498 <<

• beyler kutu icinden cıkan cd ne işe yarıyor? ilkdefa freedos laptop alıyorum.
  • Arkadaşlar hoparlör sesi biraz düşük gibi geldi bana. Sizde durum nasıl? Herhangi bir ayar yapmamız gerekiyor mu? Cevap icin şimdiden şimdiden teşekkürler...
  • arkadaşlar eşime aldığım bilgisayara bu akşam sandisk ultra 2 ssd taktım. az sonra windows kurulumu yapacağım. kasayı sorunsuz açtım. sandığımdan çok daha kolay oldu. garantiyi engelleyecek bir durumla karşılaşmadım. ssd yerine hddyi geri takıp yollarsam içinin açıldığını farketmezler bile eminim. öte yandan slim hdd kızağı sipariş ettim. cdom 9mmlik standart olanlardan böylece 128gb ssd+1tb hdd kombinasyonuyla arşivi de taşıyabilecek eşim. öte yandan dvdromdan feragat edicek ama artık kullanmıyoruz zaten. gerekire de harici var elimizde zaten.
  • Driver CD'si o. Windowsu kurduktan sonra o cd'yi kullanıp driverları yükleyebilirsiniz.
  • @58zara ' nın uyarısıyla hdd üstündeki bantı dikkatlice çıkarıp ssd'ye yapıştrdım. kablo usb 2.0 ın çalışması için gerekliymiş. teşekkürler
  • laptop geldi w 8.1 kurduk pes 2016 yükledim en yüksek çözünürlüğün bi altında gayet güzel çalıştırıyor oyunu, yalnız gta 4ü yükledim bi türlü açılmadı oyunda sürekli resim gelip duruyor epey ugraştım çözemedim

şarzı güzel ısınma yok ekranı mat ama ekran konstrasını artırısanız sıkıntı olmuyor , 50 tl bonus ve diğer indirimle 8 gb olanını 1750 civarına aldım , ekran kartı falan on numara herkese tavsiye ederim.

benim sorularıma cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim.
  • beyler laptopa hic bışey yapamadım. usb belleğe 8.1 yukledim ama laptop usb yi gormesine ragmen siyah ekrandan kurtulamadım sureklı c> yazısı karsımda. baslangıctaki welcom to freedos kısmında kaldım . https://www.youtube.com/watch?v=c90alM75WGs bu adamın yaptıgının aynısını yapıyorum ama dk 3:00 daki yukleme ekanı cıkmıyor benim karsıma.
  • iso'yu rufus benzeri bi yazılımla usbye attınız mı?
  • yankiiiii kullanıcısına yanıt
    Eksik olan oymuş kurdum hocam

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.