Şimdi Ara

💻💻ASUS K555LB-XO108D İnceleme ve Kullanıcılar Kulubü (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
902
Cevap
17
Favori
31.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @yankiiiii abinin de yardımıyla ssd mi taktım bende.Ssd takma ile ilgili sorusu olan varsa bana ulaşabilir.
  • Bu bilgisayarı guvenli modda nasil aciyoruz f8 ve f5 i denedim olmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler laptopun solundaki 2 usb 3.0, sağdaki tek usb girişide 2.0 mı?
  • evet hocam soldakiler 3.0 sağdaki 2.0
  • hsndnc kullanıcısına yanıt
    güvenli mod bilmiyorum ama bios için açılışta f2'ye basılı tutun hocam
  • driver cdsi olması gerek ..
  • yazdıklarını okudum gaza geldim siparişi verdim. Kliksa dan söyledim hemen bugun 22:00 da kargo yola çıkacak diye mesaj geldi. 1750tl bayıldım günümüz dolar şartlarında fiyat uygun sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MasterBaggins -- 14 Aralık 2015; 0:28:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yankiiiii

güvenli mod bilmiyorum ama bios için açılışta f2'ye basılı tutun hocam

biosa deleteye basarak giriyorum ben, güvenli mod için de şöyle diyeyim f8 ile giriliyor ama yakalamak önemli(win8 ve win 10 çok hızlı açılıyor) uzun bas çek şeklinde anca yakalayabildim sürekli f8 bas çek şeklinde birkaç denemede açamadım
  • Arkadaşlar sizce bu bilgisayara 8 gb ekstra ram fazla olur mu? İşlemci u sonuçta? 4+4 ideal yeter diye düşünüyorum. 4+8 gereksiz gibi geliyor. Ne düşünüyorsunuz? Ona göre sipariş vereceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: proares

Arkadaşlar sizce bu bilgisayara 8 gb ekstra ram fazla olur mu? İşlemci u sonuçta? 4+4 ideal yeter diye düşünüyorum. 4+8 gereksiz gibi geliyor. Ne düşünüyorsunuz? Ona göre sipariş vereceğim.

Bende 4+4 yaptım.12 gblık ne yapılabilriki?Eğer çok uç bir şey yapılacak olsa ona da ekran kartı ve işlemci yetmez.
  • Ordan Geçenbay kullanıcısına yanıt
    Evet bende böyle düşünüyorum. Boşa para vermeye gerek yok.

• amazonda 8gb lık ramler 40 dolar 120 liraya geliyor.4gb lık ram için TR de 90 tl ödemektense 30 tl fazla verip geleceğe yatırım yapın derim SSD+12 ram ikilisi pc nizi uçurur
  • 58zara kullanıcısına yanıt
    Bu işlemci ile 8gb ile 12 gb arasında ne kadar performans farkı olabilir acaba?

• çok fazla olmaz şuan.Ama 2-3 sene sonra minimum ram: 8gb recommended:12gb ram yazan oyunlar-programlar çıkacak o zaman işinize yarar 30 lira fazla verip aldığınız şey :)
  • Hdd den gelen ses, touchpad deki göçmeler kronik mi arkadaşlar? Ürünü inceleyebileceğimiz bir mağaza var mı acaba?

• Bunlar benim cihazda da var ama sorun teskil etmiyorlar.

• Bende bugun aldim hocam performans olarak cok iyi geldi bana

• Arkadaşlar laptopu aldım elimde hazır win7 usb var daha onceki bilgisayarima bu usb den format atiyordum otomatik okuyordu usb yi, simdi bu laptopta usb okutamadım f2 ile acilan yerden yapiliyo galiba bi yardimci olur musunuz acil

• quote:

Orijinalden alıntı: MasterBaggins

Arkadaşlar laptopu aldım elimde hazır win7 usb var daha onceki bilgisayarima bu usb den format atiyordum otomatik okuyordu usb yi, simdi bu laptopta usb okutamadım f2 ile acilan yerden yapiliyo galiba bi yardimci olur musunuz acil

Rufus ile ISO olarak usb ye yazdirdiniz mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Usb'ler windows 7 kurmak için.
    Usb'ye windows atmak için novicorp'u programını kullanabilirsiniz. Sitesinde mevcut, kullanımı çok basit.

BIOS'a girip XHCI'Yİ disable yapmanız gerekiyor.
    Windows kurduktan sonra bu ayarı enable yapıp Bilgisayarı açıyoruz. fakat bilgisayar açıldığı zaman USB portları çalışmayacaktır sonra internet sitesinden xhci veya ahci chipset driverini indirip yükleyince usb girişleri çalışacaktır.

İntel chipset driver için burada link vermiştim. Bir kaç sayfa geriye giderseniz görürsünüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azelea -- 15 Aralık 2015; 18:19:12 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.