Şimdi Ara

💻💻ASUS K555LB-XO108D İnceleme ve Kullanıcılar Kulubü (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
902
Cevap
17
Favori
31.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: blackdread

hocam gta 5 çok kasıyor 4 ram olan modelden benimki bütün ayarları normal yaptım ilk açışımda kasma yoktu normal oynadım 1-2dk sonra ve şuandada devam eden yüksek bir kasma var

4 gb ram gta ya yetmiyor diye biliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cs go deneyen var mı? en düşük ayarlarda sanki biraz donuyor gibi bende 85-90fps arasında oynuyorum
  • hocam gta5 denemedim ama 4gb ram ben internette çok sekme açtığımda bile yetersiz kalıyor.

cs go da düşük ayarlarda 120 fps de kasmadan oynuyorum hocam.
  • 58zara kullanıcısına yanıt
    hocam orj değil gta 5 oyun açıkken filan alt tab yapıyorum internette geziyorum sorunsuz şekilde geçiş yapabiliyorum grafik ayarlarında 1010 civarı bir şey kullanıyor gözüküyor , ram den mi kaynaklı sizce sorun
  • blackdread kullanıcısına yanıt
    hocam dediğim gibi hiç oynamadım gta5 i ama yine de çok fazla donma yapmaması lazım.Ekran kartlarının driverlerini güncelleyip deneyin bence(hem intel hem nvidia)
    hocam alalı 3gün oldu bütün kurulumları bilgisayarcı yaptı hepsi güncel yani
    hocam sana zahmet cs go görüntü ayarlarının screenshot ını atarmısın? ne ayptıysam 90ı geçmiyor fps
  • hocam config ayarlarınında etkisi olabilir skdan filan indirdiysen adam kendi ekranına göre ayarlamıştır birkaç çalıştırma seçeneği ile arttırabilirsin

@58zara hocam gücü yüksek performanstan dengeliye aldım ve yönetici olarak açtım tabi sebebi bumu bilmiyorum ama rahat bir şekilde oynayabildim ufak kasmalar dışında
  • 4 gb olan modeli alsak ekstra ram takabilir miyiz? Slot var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReNeCaN

4 gb olan modeli alsak ekstra ram takabilir miyiz? Slot var mı?

Herkes 4 alıyor zaten.Arkada 8 gb destekli slot var kendiniz takabilirsiniz.
  • İyi günler arkadaşlar dün asus teknik servisine batarya kullanımı ile ilgili şöyle bir mail atmıştım
    İyi günler,
    Ben k555lb-xo108d modeline sahibim ve bildiğiniz gibi bu model notebooklarda
    batarya entegre. Peki bu bataryayı korumak için cihazda bir koruma sistemi var
    mıdır? eğer yok ise benim kullanırken nasıl davranmam gerekmektedir
    İyi çalışmalar
    bugün cevap geldi ve sizlerle de paylaşmak istedim
    Merhaba,

Ürün içerisinde Lityum İyon Pille özellikli donanım bulunmaktadır. Ürün bataryası %100 şarj olduktan sonra adaptör takılı konumda ise bataryadan şarj almaz. Şebeke elektriği üzerinden kullanım gerçekleştirir.

Genel kullanımınız batarya üzerinde kullanacaksanız şarjınız bitmeye yakın oranda iken ( %5 gibi) adaptörü takmanızı rica ederiz.

Sürekli adaptör takılı çalışmakta iseniz haftada bir defa ürünü batarya üzerinde çalıştırmanız ve şarjı bitmeye yakın adaptörü takmanızı rica ederiz.

• Kliksada 1699 liralık fiyata satılıyor. Hemen kaptım bir tane. Bakalım nasıl bir şeyle karşılaşacağız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenanuysaler

Arkadaşlar laptop u 48 inch tv ye bağladım ve full hd bir dizi izledim. Ancak hızlı sahnelerde takılma oluyordu. Film izlerken harici ekran kartı devreye girmez mi?

Arkadaşlar tv ye bağladığımda tv nin çözünürlüğünü seçmediğim için takılıyormuş. Aynı sorunu yaşayan varsa bilgisine.
  • Arkadaşlar modemin yanında kullanıyorum notebooku. İnternet bağlantım ara sıra kesiliyor veya 1 çubuğa düşüyor. (Eski bilgisayarımda aynı anda açık, onda bir sıkıntı yok). Acaba sorun kablosuz sürücüdemir.
    Sürücü sayfasına baktığımda iki adet kablosuz sürücüsü var. Realtek ve Atheros (Bende atheros kurulu) . İkisinide aynı anda kurmam mı gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenanuysaler

Arkadaşlar modemin yanında kullanıyorum notebooku. İnternet bağlantım ara sıra kesiliyor veya 1 çubuğa düşüyor. (Eski bilgisayarımda aynı anda açık, onda bir sıkıntı yok). Acaba sorun kablosuz sürücüdemir.
    Sürücü sayfasına baktığımda iki adet kablosuz sürücüsü var. Realtek ve Atheros (Bende atheros kurulu) . İkisinide aynı anda kurmam mı gerekiyor?

Driver booster kurup bütün sürücü işlerinide o halletti sorunsuz kullanıyorum.

Driver booster pro yapmak isteyen arkadaşlar için ücretsiz ve legal lisans kodu(programı indirdikten sonra anahtar işaretini tıklayıp kodu yapıştırın)

38A24-42DC3-6BF6B-70CB3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ordan Geçenbay -- 21 Aralık 2015; 7:06:14 >
  • Arkadaşlar ben de RAM yükseltmek istiyorum böyle bir RAM buldum sizin konuşmalarınızdan yola çıkarak fakat son bir kez sorayım sonra sıkıntı çıkmasın dedim bu RAMi alırsam sıkıntı çıkmaz değil mi?http://www.akakce.com/bellek/en-ucuz-kingston-8-gb-1600mhz-ddr3-sodimm-kvr16ls11-8-fiyati,3284947.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: mussti19

Ürünü bugün kısaca bir incelemedim ama ekranını hiç begenmedim. Puslu puslu duruyordu. Mat bir ekranı var. cam gibi net durmuyor. bulanık gibi.

O mat ekran sayesinde senin gözün yorulmuyor. Uzunca bir süre bilgisayarın başında durabliyorsun.

Parlaklık ekranını sona alıyorsun pcde rahat rahat takılıyosun

Odada lamba tependeyken o parlak ekranlı laptoplarda ışık öyle bir yansıyor ki göz möz kalmıyor
  • BBCN38 kullanıcısına yanıt
    Evet uyumlu olan Ram tipi bu. Low voltaj yani 1.35V ve 1600MHz.
    Alabilirsiniz.
  • ReNeCaN R kullanıcısına yanıt
    pişman olmazsın kardeşim aynı sistemle ben aldım mutlu mesud yaşıyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.