Şimdi Ara

💻💻ASUS K555LB-XO108D İnceleme ve Kullanıcılar Kulubü (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
902
Cevap
17
Favori
31.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BBCN38

UEFI Kurulumun faydası var mı benim bilgisayar 70-80 sn arası açılıyor [windows 10 pro ve RAM 4GB] ve ben bu durumdan rahatsızım daha hızlı açılması için yapabileceğim bir şey var mı? Temiz kurulum yaptım yine pek bir şey fark etmedi. Ara sıra da bilgisayarınız bir sorunlar karşılaştı ve kapatılması gerekiyor Kernel_Security_check_failure hatası alıyorum acaba BİOS güncellemeyle falan alakası olabilir mi? Yardımcı olursanız çok sevinirim(Driverlerim güncel)

Ben uefi olmadan kurmuş 35-40 sn gibi açılıyordu. Şimdi ssd takılı 8-10 sn ancak sürüyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar bu laptop u aldım ancak bir sıkıntım var.Ekran çok soluk ve yazılar soluk gibi duruyor sanki ekran kalitesi vasat gibi geldi.Sayfalarda aşağı doğru gezerken hafif bir dalgalanma oluşuyor yazılarda.win 10 home içinde olarak geldi acaba yapmam gereken bir ayar mı var ? teşekkürler
  • Fade.to.Black F kullanıcısına yanıt
    hocam ekran kartı driverlerinizi önce intel sonra nvidia olacak şekilde en güncel sürümlerini indirip kurun düzelmesi lazım.Ayrıca renkler soluk geldiyse intel driveri kurduktan sonra intel denetim masasına girip oradan parlaklık-doygunluk-karşıtlık ayarları yaparak düzeltebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 58zara

hocam ekran kartı driverlerinizi önce intel sonra nvidia olacak şekilde en güncel sürümlerini indirip kurun düzelmesi lazım.Ayrıca renkler soluk geldiyse intel driveri kurduktan sonra intel denetim masasına girip oradan parlaklık-doygunluk-karşıtlık ayarları yaparak düzeltebilirsiniz.

teşekkürler hocam intel hd grafik son sürücüyü indiridim şimdi intel denetim masasına doygunluk vs gibi ayarlar geldi yüklü gelen driver ile bu ayarlar yoktu.
  • Fade.to.Black F kullanıcısına yanıt
    rica ederim hocam
  • 40-45 saniyede açılıyo ne abi :S Eğer 40-45 saniyede masaüstüne geliyo diyosanız; bende ssd olmadan 10-12 saniye arasında açılıyo.(yaklaşık 300gb dolu hdd'de)
    Not: W8.1 Pro 64 Bit
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreaklar

40-45 saniyede açılıyo ne abi :S Eğer 40-45 saniyede masaüstüne geliyo diyosanız; bende ssd olmadan 10-12 saniye arasında açılıyo.(yaklaşık 300gb dolu hdd'de)
    Not: W8.1 Pro 64 Bit

300 gb dolu olunca normal. Ben ssd takmadan önce fazla dosya yüklemeden denemiştim hatta videosu ilk sayfada var 37 saniyede açıp foruma girmistim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar windows 10 yükledim freedosa. Ssd siz çok geç açılıyor. 40-45 saniyede açılıyor. Siz de nasıl açılış süresi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • crazyofc1 kullanıcısına yanıt
    win 8.1pro 8gb ram ile 30-35 saniye civarı açılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ramses87 -- 23 Aralık 2015; 9:42:29 >
  • win 10 ssd ile 9-10 saniye ssdsiz 25-30 saniyeydi bende.Biraz önce gta 5 denedim 4gb ram kesinlikle yetmiyor 1 kez mavi ekran verdi 1 kez ram yetersiz hatası verdi.Oyun oynayacak olanlar minimum 4gb ram eklesinler.
  • merhaba arkadaşlar, biraz önce cities&skylines oyununu denedim ve bilgisayar felç oldu ram yetersizliğinden dondu,mavi ekran verdi.Bende o sinirle 8gb ram siparişi verdim.Alacak olan arkadaşlar kesinlikle ama kesinlikle minimum 4gb ram ekleyerek alsınlar.
  • Bu makineyi yeni alacağım cekle 1580 e gelio n11 den bir de 8 gb ram alayım diyorum burada arkadasın dediği KVR16LS11/8 kodlu olanı 12 gb ram olasın temiz olsun bir problem yasamam herhalde varmı fikri olan bir arkadaş sorun olmadığını söylemiş başka kullanan varmı?

• Windows 10 A uyumlu bir mouse önerir misiniz arkadaşlar. Everest Sm 245d model mouse aldım ama çalışmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Distortion

Arkadaşlar merhaba, k555lb x0187t sahibiyim. Bu bilgisayarlarda ses açma kapamayı fn tuşuna basmadan ayarlamayı deneyen oldu mu? Fn sol altta ve ses açma kapama f11 f12 çok uzakta. Tek elle de abanmadıkça olmuyor. Yani inanılmaz kullanışsız bir durum söz konusu. Lenovo'daki gibi fn tuşlarını default basılı hale getireyim dedim ama yapamadım. Fn tuşuna basılı tutsam da, UEFI ayarlarına baksam da hot keys - action keys - fn tuşları gibi bir şey bulamadım. Yani hepsi değil ama sadece ses tuşları fn'siz çalışsa daha da hoş olurdu da, hepsi bile ayarlanmıyor şu durumda. Bilen varsa yardımınızı bekliyorum.

Bende aynı sebepten araştırdım dediğiniz konuyu fakat bi çözüm bulamadım böyle idare edecez galiba. Ses açma kapama FN ye yakın olsa tamamda uzak olunca iki el kullanmadan olmuyo

• Beyler bu cihazda yada başka cihazda w10 kullanan,deneyen oldu mu?Ben şuan w8.1 kullanıyorum,w10u windows updateden indireyim dedim fakat yukleyip yuklememe konusunda kararsızım.pcde açılış hızlanması yada oyunlarda fps artışı oluyo mu?Yada başka + ları var mı w8.1 e göre?(w8.1 pro kullanıyorum)
    8
  • Beyler şuan sadece chromedan bu konuya bakıyorum 5 dakka önce açtım pcyi açıldığından beri fan sesi çok geliyo görev yöneticisine baktım CPU %100 gösteriyo neden olabilir yardımlarınızı bekliyorum.
    Ayrıca çalışan programlar COMODO ve USB Disk Security bide driver cdsinden yüklenen programlar(nvidia ayarları, intel hd grafikleri, usb charger plus, smart gesture)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yabivo

Beyler şuan sadece chromedan bu konuya bakıyorum 5 dakka önce açtım pcyi açıldığından beri fan sesi çok geliyo görev yöneticisine baktım CPU %100 gösteriyo neden olabilir yardımlarınızı bekliyorum.
    Ayrıca çalışan programlar COMODO ve USB Disk Security bide driver cdsinden yüklenen programlar(nvidia ayarları, intel hd grafikleri, usb charger plus, smart gesture)

Bazen antivirüs programlarından dolayı oluyor.Geçen avast yaptı aynısını silip nortonun 3 aylık deneme sürümünü yükledim sorun kalktı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ordan Geçenbay

quote:

Orijinalden alıntı: yabivo

Beyler şuan sadece chromedan bu konuya bakıyorum 5 dakka önce açtım pcyi açıldığından beri fan sesi çok geliyo görev yöneticisine baktım CPU %100 gösteriyo neden olabilir yardımlarınızı bekliyorum.

Bazen antivirüs programlarından dolayı oluyor.Geçen avast yaptı aynısını silip nortonun 3 aylık deneme sürümünü yükledim sorun kalktı.

Az önce pcyi kapatmıştım odadan çıktım 10 dakka sonra geri geldim ekran kararmıştı ama hala kapanmamış. Açma/kapama tuşuna basarak kapattım tekrar açtım biraz yavaş açıldı. Fan sesi hala fazla sanki pc yi zorlayacak bi işlem yapıyomuşum gibi. İnternet sitelerinide geç açıyo buraya girene kadar canım çıktı. Farenin yanındaki yuvarlak şey sürekli dönüyo. Bide görev yöneticisinde bişey farkettim 10-15 tane asus smart gesture center geliyo işlemler bölümüne hepsi %1 bellek kullanıyo ve smart gesture şuan çalışmıyo touchpad sadece temel şeyleri yapıyo. İllaki format attıracak yav

edit : CPU şuan %30 larda ama sıkıntı devam ediyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yabivo -- 25 Aralık 2015; 1:54:04 >

• bilgisayar bugun bana ulaştı ama toucpadde problem var asusa mı getirmeli iade mi edilmeli. iade edilirse yıne aynı sorunlu makina elırmı. Birkaç kişide boyle sorun okudum genel bir hata mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkabnz -- 26 Aralık 2015; 9:18:09 >
  • Pc yi Windows 10 64 bit ile kullaniyorum. 4 gb ram var pc de. Özelliklerden bakinca (4gb ram) kullanilabilir 3.570gb gibi bir rakkam çıkıyor. 64 bit işletim sisteminde sizce bu normal mi? 4 gb ram i tam olarak görmesi gerekmiyor mu?

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.