Şimdi Ara

💻💻ASUS K555LB-XO108D İnceleme ve Kullanıcılar Kulubü (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
902
Cevap
17
Favori
31.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 58zara

http://i.hizliresim.com/nm81G1.jpg

Neden en düşükte ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 GB ram kurtarmayacak gibi duruyor sadece nette takılıyorum ve kasmalarla karşılaşıyorum win 8.1 64 bit işletim sisteminin acaba buna etkisi var mıdır bellekten baya kullanıyor hiç birşey yapıyor iken şuan pc de sadece winrar ve driver booster yüklü :) sizce win 7 yada 32 bit işletim sistemine mi geçmeliyim ?

Ayrıca 8 mi 4 mu ram almalıyım tam isminide yazarmısınız kingstonlara baktım farklı isimleri var hyperx falan ne farkı var onların anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanali77 -- 21 Aralık 2015; 1:50:02 >
  • MrCaner kullanıcısına yanıt
    görüntüden çok performansa önem veriyorum hocam.Oyun esnasında donma kasma yapmasın diye -ki yapmıyor.
  • quote:

görüntüden çok performansa önem veriyorum hocam.Oyun esnasında donma kasma yapmasın diye -ki yapmıyor.

Ben ikisinede veriyorum hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanali77

4 GB ram kurtarmayacak gibi duruyor sadece nette takılıyorum ve kasmalarla karşılaşıyorum win 8.1 64 bit işletim sisteminin acaba buna etkisi var mıdır bellekten baya kullanıyor hiç birşey yapıyor iken şuan pc de sadece winrar ve driver booster yüklü :) sizce win 7 yada 32 bit işletim sistemine mi geçmeliyim ?

Ayrıca 8 mi 4 mu ram almalıyım tam isminide yazarmısınız kingstonlara baktım farklı isimleri var hyperx falan ne farkı var onların anlamadım

Nette gezerken ram yetmesi lazım. Bendede 8.1 var cihaz bostayken 1.2 gb civarı kullanıyor. Chrome da 11 sekme açtım arti vlc player açık 2.5 gb ram kullanıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ordan Geçenbay -- 21 Aralık 2015; 20:35:23 >
  • MrCaner kullanıcısına yanıt
    o zaman orta ayarlarda oynayın hocam
  • hasanali77 H kullanıcısına yanıt
    Hocam bendede 8.1 pro 64 bit 4ram gta5 i rahat oynuyorum arada sirada hafif takilmalar disinda akici oyun csgoda 90 fps altina dusmuyorum hizida gayet iyi pcnin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar win10 yükleyeceğim ama 64 bit mi olması gerekiyor?

• Arkadaşlar benim bilgisayar açılırken asus yazısının altında windows noktaları dönüyor daha sonra ekran bir an siyah olup tekrar dönmeye başlıyor fakat dönerken kasıyor daha sonra da bilgisayar açılıyor. Sanki sürücüdeki windowsu sonradan algılıyor gibi. Sizce sorun ne ya da çözmek için ne yapabilirim?
  • 8 GB ramli olanını almayı düşünüyorum. Genel olarak GTA V, Fifa, FM oynayacağım. Oyun performansı nasıl?

• evet hocam,64 bit olması gerekiyor.

Windows açılırken dönen çubukların hafiften takılması benim de gözüme çarptı.Windows açıldıktan sonra performans düşüklüğü yoksa önemli değil o açılıştaki çubuğun yavaşlığı.Belki windows kurulum uefi olmadığı için olabilir.
  • At Adam kullanıcısına yanıt
    GTA 5 i orta-üst karışık ayarlarda 30-35 fps civarı alırsınız hocam.Diğer oyunlar zaten sıkıntısız çalışır.
  • quote:

GTA 5 i orta-üst karışık ayarlarda 30-35 fps civarı alırsınız hocam.Diğer oyunlar zaten sıkıntısız çalışır.

Eyvallah hocam. Bu arada memnun musun sen? Bu fiyat aralığında başka tavsiye edebileceğin model varsa sevinirim.

• At Adam kullanıcısına yanıt
    hocam memnunum çok şükür şuanlık.Isınması yok şarjı gidiyor kasa kalitesi fena değil i5 ve 940M oyunlarda idare ediyor toplamda fiyatına göre güzel laptop bence.Bu fiyat aralığındaki (yani max 1800-1900) en iyi laptop bu bence.Eskiden x550jx-jk serileri bu fiyattan satılıyordu, onlar daha iyiydi.Ancak şuan fiyatları uçuk, 2200 den aşağı bulmak zor.Ben normalde x550jx almayı düşünüyordum ama ona 2250 lira vereceğime k555lb alıp üzerine ssd taktım+8gb da ram alacağım toplamda 1900 e patlamış olacak.
  • quote:

hocam memnunum çok şükür şuanlık.Isınması yok şarjı gidiyor kasa kalitesi fena değil i5 ve 940M oyunlarda idare ediyor toplamda fiyatına göre güzel laptop bence.Bu fiyat aralığındaki (yani max 1800-1900) en iyi laptop bu bence.Eskiden x550jx-jk serileri bu fiyattan satılıyordu, onlar daha iyiydi.Ancak şuan fiyatları uçuk, 2200 den aşağı bulmak zor.Ben normalde x550jx almayı düşünüyordum ama ona 2250 lira vereceğime k555lb alıp üzerine ssd taktım+8gb da ram alacağım toplamda 1900 e patlamış olacak.

Sağolasın hocam. Haklısın geçen seneye göre uçmuş fiyatlar. Muhtemelen bunu alırım. X550 modelindeki ekran kartı sağlam baya, ama fiyat sıkıntı işte.

• 58zara kullanıcısına yanıt
    Hocam ağır çizim vs. Programlar çalıştırmıyorum kullanmıyorum 4lük ram mi eklememi tavsiye edersin 8 mi 12 olunca avantajı olurmu pc ye ?

• blackdread kullanıcısına yanıt
    hocam bütçenizi zorlamayacaksa bence 8 ekleyerek 12gb ram yapın, ileriye yönelik yatırım olmuş olur.
  • beyler cs go ve hurtworld denedim ikisindede en düşük grafik ayarlarında bile kastı laptop ekran donuyor
  • 58zara kullanıcısına yanıt
    UEFI Kurulumun faydası var mı benim bilgisayar 70-80 sn arası açılıyor [windows 10 pro ve RAM 4GB] ve ben bu durumdan rahatsızım daha hızlı açılması için yapabileceğim bir şey var mı? Temiz kurulum yaptım yine pek bir şey fark etmedi. Ara sıra da bilgisayarınız bir sorunlar karşılaştı ve kapatılması gerekiyor Kernel_Security_check_failure hatası alıyorum acaba BİOS güncellemeyle falan alakası olabilir mi? Yardımcı olursanız çok sevinirim(Driverlerim güncel)
  • BBCN38 kullanıcısına yanıt
    hocam 70-80 sn çok çok yüksek.Bende ssd ile 10 sn de açılıyor ve memnun değilim.Uefi ile alakalı olabilir.Tam bir bilgi sahibi değilim o konuda ama bence bir sıkıntı var ki o kadar geç açılıyor.Söylediğiniz hatayı araştırdınız mı? Bios sürümünüzü aida programıyla kontrol edin bence.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.