Şimdi Ara

💻💻ASUS K555LB-XO108D İnceleme ve Kullanıcılar Kulubü (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
902
Cevap
17
Favori
31.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eğer touchpade hafif bastıgında az bişey içeri göçme olayını diyosan bu modellerin hepsi böyle.

@mehmetozkan83
    64Bitte 4rami tam olarak görmesi gerekiyo
  • ASUS K555LB-XO108D aldım bugün. 8GB Ram takan var mı? Takıp Uyum sağlayan varsa. nereden aldı ram ı link atabilir mi?
  • mehmetozkan83 kullanıcısına yanıt
    hocam bildiğiniz gibi bilgisayarımızda 2 ekran kartı var çoğu laptopta olduğu gibi.Biri "paylaşımlı" diye geçen intel ekran kartı diğeri nvidia.İntel ekran kartına paylaşımlı denmesinin sebebi kullandığı rastgele erişimli belleği yani ram'i bilgisayarımızda takılan ramdan kullanmasından dolayıdır.Yani 512mb "paylaşımlı" ekran kartı olduğu zaman 4 gb ramdan kullanabileceğin 3.5gb ram kalır sana.Tabi bu durum nvidia ekran kartına geçtiğinde değişir,ram tekrar 4gb tam olarak kullanılır.Umarım düzgün anlatabilmişimdir.
  • CDROM yerine hhd kızağı takmayı düşünüyorum. Ancak daha satın almadım ve ölçme şansım yok.elinde bu laptoptan bulunan arkadaşlar CDROM u ölçüp söyleyebilirmi?
    12,7mm mi yoksa 9,5mm

EDİT: 58zara arkadaşımız cevap verdi. CDROMUN yerine takılacak kızak 9.5mm olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcalderas -- 26 Aralık 2015; 18:03:38 >
  • bende bu ürünü n11 den 1579TL ye indirim kuponu ile alarak aranıza katıldım. izlenimlerim şöyle

*ekranı mat olduğu için parlak ekrana göre soluk görünüyor fakat uzun süre bilgisayar başında kalanlar için gözü yormuyor
    * kasasının üst kısmı ve klavye kısmı aliminyum diğer kısımları plastik.
    *laptop gerçekten sessiz çalışıyor. ısınma sorunu da yok
    * touchpad içeri çöküyor diye yorumlar var ama bence touchpad deki ayrıntıyı atlıyor diğer arkadaşlar. touchpad in butonlarını altına gizlemişler.bu yüzden touchpad in algılama kısmının hareket etmesi gerekiyor.yani beceremedikleri için yapamamış değiller.
    *klavye tuşları kullanım açısından size keyf vermeyebilir.
    * açılışta arkadaşların bahsettikleri harddiskten gelen çızztt sesi kronik.ilk açılırken o ses kısa bir süre geliyor.

ben windows 10 ile denedim. yanlız windows 10 a ısınamadım. şimdi windows 7 kurdum ama hiçbir driveri bulamadı işletim sistemi. elinde olan arkadaştan wairless windows 7 64 bit driver i bana gönderebilirlerse sevinirim.

• Vatan teknosa gibi mağazalara giderek bu kasaya sahip modellere bakarak karşılaştırma yapabilirsiniz. emreaklar ın dediği gibi bu modellerin hepsinde var bu sorun ama ben ilk aldığımda normalden fazla bi oynama vardı ses falan çıkarıyodu takılıyodu tıklarken garantiye gönderdim düzelttiler geri gönderdiler. şuan çok hafif bi göçme var içeri doğru ama ilk geldiğindeki gibi rahatsız etmiyor.

@brkabnz
  • 4. sayfada win7 için bütün driverlar var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yabivo -- 26 Aralık 2015; 20:51:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yabivo

4. sayfada win7 için bütün driverlar var

orada bir driver göremedim.sadece cihazların isimler var
  • quote:

Orijinalden alıntı: srdrsrdr

quote:

Orijinalden alıntı: yabivo

4. sayfada win7 için bütün driverlar var

orada bir driver göremedim.sadece cihazların isimler var

Onlar win7 için driverların isimleri google a yazarsan bulabilirsin hangisi lazımsa
    yada
    http://www.gezginler.net/indir/driver-booster.html
    38A24-42DC3-6BF6B-70CB3

• arkadaşlar merhaba..son günlerde bilgisayar arayışı içindeyim bu ürüne denk geldim.fiyat etiketi 1730 lira.o fiyata en iyisi bu gözüküyor.bütçem de o civar zaten.forumu okudum biraz ram ilavesi yapmak şart gibi duruyor.o fiyata tavsiye eder misiniz ? günlük kullanım olacak ve gerektiğinde solid works kullanırım.oyun olarak en fazla call of ya da f1 falan çok yüklenmem o konuda, oynatırsa eyvallah derim yoksa ayarında birşeyler bakarım.bir de merek ettiğim pil kaç hücreeli ve gömülü mü ?
  • bilgisayarla birlikte gelen CD içerisinden wireless dirverini kurdum.Railte olanı.ondan sonra arkaşaşımızın linkini ve şifresini verdiği driverboster programını kurdum.tüm driverleri halletti.

bilgisayarla ilgili gözüme çarpan bişey var harddiskten ara ara gelen tıık sesi. forumlarda okudum kronik bişeymiş.anlaşılan sinirlerimizi epey bozacak.
  • srdrsrdr S kullanıcısına yanıt
    arada sırada gelen o ses HDD den gelmiyor arkadaşlar.Bende şuan hdd yok ssd var ama ses yine arada sırada geliyor.Muhtemelen DVD writer dan geliyor.
  • iyide dvd boş.içinde bişey yok. neden dvd çalışsın ki
  • srdrsrdr S kullanıcısına yanıt
    dvd sadece içinde dvd varken çalışmaz hocam.Windows boot ederken dvd bir çalışır,içinde herhangi bir disk var mı diye bakar.İsterseniz pcde disk yokken dvd yi 2-3 kere açıp kapatın o cızırtı sesine denk gelirsiniz
  • ama o sese paralel olarak hdd ledi yanıp sönüyor.
  • Arkadaşlar 8gb ram ilave eden kimler var. Aceba sipariş versemmi ram. Uyum sağlamaz falan boşa ram almayım. alıp 8gb ram takan varsa bana bilgi verebilir mi lütfen ??
  • resimdeki ram bugun geldı notebooka taktım gormedı ne gıbı bı sıkıntı olabılır var mı fıkrı olan

• Aldığınız RAM doğru hocam ben de aynısından alıp taktım ilk taktığımda bende de görmedi 2. restten sonra gördü.
  • Bilgisayrımda direk 12 mi yazıyor yani ben kapatıp açtım devamlı ama yıne de yok 4 yazıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • brkabnz B kullanıcısına yanıt
    12 yazıyor belki tam oturmamıştır RAM istersen çıkar tekrar tak daha sonra bir kaç defa yeniden başlat pc'yi
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.