Şimdi Ara

ASUS K555LN SSD TAKMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
5.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar,asus'un k555 ln modelini kullanıyorum ama hard disk yavaşlığından şikayetçiyim ve haliyle ssd takmak istiyorum ama nette bu kasa ile ilgili bir video yada resim bulamadım hangi yolları izliyeceğiz daha önce takmış yada bilgisi olan varmı acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdjan7 -- 18 Mayıs 2015; 2:42:07 >

• Arkadaşlar yardım edicek birileri yok heralde kendi işimizi kendimiz görücez anlaşılan.
  • serdjan7 kullanıcısına yanıt
    Yeni bir kasa olduğu için henüz herkesin ürünü garanti kapsamındadır ve kimse sökmemiştir biri de ben olmak üzere En iyisi ASUS'un sitesinde canlı destek var oradan bilgi almak olacaktır, henüz internette bunun ile ilgili bir kaynağa bende rastlamadım.
  • Aslında az çok nasıl olacagını tahmin ediyorum alttaki vidaların hepsini sökmek lazım ondan sonra klavyeyi söktüğümüzde herşey meydana çıkacak ama insan daha önce görmediği için sıktıramıyor işte.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Bilgisayar garanti kapsamındaysa servis ile iletişime geç derim eğer garanti benim için önemli değil diyorsan dediğin gibi büyük ihtimalle vidaları sökünce tüm panel eline gelecektir fakat ekran bağlantısı, touch pad bağlantısı vs. aman çok dikkatli ol durduk yere elindekini de perte çıkarma.
  • Bilgisayarın garantisi önemli tabiki ama daha önceki hp dv6 laptopumu defalarca moleküllerine ayırdığım için tecrübeliyim:) bu hard disk gerçekten sorunlu galiba, dün başıma farklı bir olay daha geldi,uçak modunu kapatmak istedim pc dondu ne yaptıysam düzelmedi en sonunda format atmak zorunda kaldım zaten pc aldığımdan beri ortalama ayda bir sefer format atmak zorunda kalıyorum bunların önüne nasıl geçicem bilmiyorum vallahi.
    Garantiye göndermeni öneririm en azından HDD yenilenir ve SSD taktığın zaman HDD dönüştürücü alarak 30-40 liraya onu da taşınabilir disk olarak kullanırsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSİ Laptop SSD
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar sonunda ssd takviyesiyle ilgili bir görsel buldum kapağı açtığımızda karşımıza çıkacak tablo bu.
     ASUS K555LN SSD TAKMAK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdjan7 -- 29 Mayıs 2015; 17:57:59 >
    Harddisk üzeirndeki kablo ne acaba
  • Kablonun ne olduğu hakkında bir fikrim yok ama anladığım kadarıyla tırnaklı olduğu için kolay sökülecek ssd takmak farz oldu artık.

Eğer yaparsanız fotoğraflı bir anlatım buraya bekleriz :)
  • Tabiki detaylı bir şekilde fotoğraflarla birlikte paylaşacağım.
  • Dvd yerine hdd yada ssd takıldığında herhangi bir performans kısıtlaması oluyor mu Acaba? Yada dvd rw kısmındaki hdd/ssd ye ek olarak farklı bir işletim sistemi kursak açılışta görmeme gibi yada farklı bir sorun olabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A fine day to die kullanıcısına yanıt
    Hayır olmuyor SSD takarsanız tam tersine performans artışı olur işletim sisteminin SSD de olması çok daha rahat çalışması demek. Dediğiniz şekilde kullanımlar mevcut HDD ye dokunmayıp DVD yi çıkartıp oraya ssd koyduruyorlar.
  • arkadaşlar eşimde PACKARD BELL TF71-BM-002TK NOTEBOOK var ona ssd taksak performansı artar mı ? bu laptopun özellikleri düşük zaten bayada bi yavas ssd işe yarar mı acaba?tecrübeli arkadaşlar bi yardım ederse sevinirim..
  • ssd takıpta performansı artmayan pc henüz görmedim mutlaka hissedilir derecede performans artışı olacaktır.
  • Ssd yi taktınız mı merak ettim bende de bu seriden laptop var hdd ile ssd yi değiştirmek istiyorum hem performanssız hem de sesli çalışıyor hdd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne oldu taktınız mi ssd yi?

• hocam ssd yi takınca resimlerle anlatıcam demişsiniz, taktıysanız paylaşır mısınız millet de yararlansın ? başka bilgisi olanlar da paylaşsın lütfen. millet sorununu yazıyor çözünce siteye bir daha uğramıyor, paylaşmıyor. bencil olmayalım lütfen.

bu kasa ile ilgili çok fazla bilgi yok çünkü.

bir de teknik servis 70 tl istiyor takmak için. peki ne kadar zaman alıyor ? yani kendimiz taksak en fazla 1-2 saatlik bir iş sonuçta, teknik servis günlerce bizi bekletir mi bir ssd takmak için ??
  • Asus K555 SSD Montaj

Şuradaki video işinizi görür zannerdersem bir bakın isterseniz; (yalnız sizin model birebir bu mu bilmiyorum yardımcı olalım diye araştırdım karşılaştırmaları siz yaparsınız artık

SSD Yükseltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dartanyan113 -- 16 Şubat 2016; 16:32:47 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.