Şimdi Ara

Asus K555LN XO364H İnceleme ve Kullanıcıları Kulübü (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
3
Favori
11.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bir yerde Asus Screensaver programıyla alakalı diye okumuştum bir bakın isterseniz. Ben recovery yaptım düzeldi
  • Sanirim bu islem artik geri alinamiyor key silinmis oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, ürünü bende almış bulunmaktayım. Ancak bir sorum olacak. SPACE tuşu diğerleri gibi değil yani çok hafif kalıyor. Biraz abanmak gerekebiliyor. Köşe kısımına hafif basma da algılamıyor tam. Sert basmak gerekiyor. Sizde de öyle mi? Değilse bir hata mı var ki?
  • MetehanKlc24 M kullanıcısına yanıt
    Bir üst modeli için benim de öyle. Genel bir sorun. Hatta kenar kısımlarından basarken ufak bir kıtırtı ses geliyor. Genel olarak basma hissi yaşatmıyor parmağa.
  • Peki bir sorum daha var. Office 2013 sizde de 30 Günlük deneme sürümü olarak mı geldi? Benim ki fullenmedi de. Yani full olarak gelmedi size de değil mi?

• MetehanKlc24 M kullanıcısına yanıt
    Bu konuyu ben de araştırdım artık eskisi gibi Windows sürümleriyle beraber tam sürüm Office gelmiyormuş. 30-günlük deneme sürümü olmasında sorun yok dolayısı ile.
  • Bende de şuan bu bilgisayar var fakat oyunlarda karşıma çıkan win 8.1 sorunlarından oldukça şikayetçiyim. Cesaret edip win 7 yapamadım acaba win7 driverleri var mı destekliyor mu biliyor musunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: artun48

Bende de şuan bu bilgisayar var fakat oyunlarda karşıma çıkan win 8.1 sorunlarından oldukça şikayetçiyim. Cesaret edip win 7 yapamadım acaba win7 driverleri var mı destekliyor mu biliyor musunuz ?

Driver yukleme programlari ile sorunsuz bu islemi yapabilirsin ki

• Arkadaşlar bende arada bi wifi kopup duruyor acaba bu sorunu yaşayan var mı ?

Edit:Sürekli değil günde 2 veya 3 kez oluyor.Nedeni ne acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-792067986 -- 16 Haziran 2015; 19:22:58 >
  • Problemi Asus Screensaver çıkartıyormuş. Live Update ve Asus Screensaver tarihe gömdüm, sorun kalmadı. Cevaplar için teşekkürler.
  • bugün itibariyle -elime daha geçmese de- aranıza katıldım arkadaşlar. umarım memnun kalırım.
    24 yaşıma geldim, daha ilk defa bu zamana kısmetmiş notebook sahibi olmak. bugüne kadar işlerimi masaüstü pc'de görüyordum ama şu saatten sonra almak elzem olmuştu.

yukarıda biraz konusu geçmiş ama ben sormak istiyorum, office programları yüklü bir halde mi geliyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Runaway. -- 28 Haziran 2015; 0:40:28 >
  • .Runaway. kullanıcısına yanıt
    Yüklü olarak gelmiyor ne yazık ki. Lisans için para ödemeniz gerekecektir.
  • anladım hocam eyvallah.
    bunun dışında bir sıkıntıyla karşılaşırsam mesaj kutunu aşındırabilir miyim? var mı müsade? :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Runaway. -- 28 Haziran 2015; 0:42:42 >
  • .Runaway. kullanıcısına yanıt
    Tabi ki, onun için burada toplandık zaten
  • Merhaba,

yeniyim ben :) Bu bilgisayardan alacağım şimdi gold bilgisayardan. Sorun yaşamıyorsunuz hala değil mi, Alan herkes memnun yani ?
    Ben oyun oynamıyorum, office yoğun olarak kullanıyorum, film izliyorum. Bir de cad programı yükleyebilirim. Tüm yorumları okudum, sorun olmayacağını düşünüyorum ama yine de sormak istedim.
  • alan arkadaslara hayirlı olsun haftasonu bnde alcam gibi duruyo bakalım. bn hp nin lod53a modeliyle bunun arasında kalmistim asus daha iyi dediler gerek marka gerek stabilizite olarak. sormak istedigim bi kac soru var
    -cihazda kulaklik girisi var mıdır?
    -cihazin ramleri tam olarak kac mhz
    -oyun performansı tahmini nasıldır.gta 5 bf4 cod v.s oynanir mı??

• Cevabı bekleyemeden aldım, iyi ki de almışım, Goldda fiyatı 1999 a yükseldi ben aldıktan hemen sonra, şaka gibi :)
  • kardesim hayirli olsun ilk izlenimlerin nasil bnde bugun goldda biraz kurcaladim fena degil di

• quote:

Orijinalden alıntı: kaya.cihat.92

kardesim hayirli olsun ilk izlenimlerin nasil bnde bugun goldda biraz kurcaladim fena degil di

Sağol kardeşim, daha gelmedi ama webten aldım :) internetteki araştırmalarıma göre bu özellikler bu fiyata çok iyi
  • cihazdaki 8gb ram on board mı arkadaşlar arkadaki ram bölümünü açıp bakan var mı ? cihazda boş ram slotu varmı yani birde ne fazla 16gb a kadar mı ram takabiliyoruz ? ve en önemlisi ram takmak garantiyi bozuyormu ?

Edit: Cİhazda 4gb on board ram var ve tek slottada 4gb ram takılıymış, ram değiştirmek garantiyi bozmuyormuş cihaza zarar vermedikçe. 8gb samsung ddr3l 1600 ram almayı planlıyorum zaten en fazla 8gb takabiliriz asus yetkilisi öyle söyledi keşke 8gb da onboart olsaydı o tek slot boş olsaymıiş neyse işte şuan 8gb 1 yıl kullanırım sonra 8gb ram alır takıp 12 gb yaparız cihazı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sky Han -- 2 Temmuz 2015; 18:18:49 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.