Şimdi Ara

Asus K555LN XO364H İnceleme ve Kullanıcıları Kulübü (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
3
Favori
10.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ismail.DL

arkadaşlar ürünü bugun aldım yeni aldığım zaman ne yapmam gerek mcafe felan siliyimmi bi ekran doygunluk ayarları felan okumustm gerek varmı güncellemeleri felan yapmadım daha

Öncelikle iyi günlerde kullanman dileklerimle.. Güncellemeleri kapatmanı öneririm mcafe silmeni öneririm doygunluk çokda önemli diil senin göz zevkine kalmış bi durum. Ben ilk iş olarak güncellemeleri kapatıp mcafe yi sildim exstra başka bişi yapmadım nazar değmesin çok stabil çalışıyo meret
  • şu resimlere bir bakarmısınız aklıma takıldı notebook ile ilgili kapak kısmı ayrı gibi gözüküyorda

aşağıdaki 3 resme bakabilir misiniz

Asus K555LN XO364H İnceleme ve Kullanıcıları Kulübü Asus K555LN XO364H İnceleme ve Kullanıcıları Kulübü Asus K555LN XO364H İnceleme ve Kullanıcıları Kulübü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arteona -- 21 Temmuz 2015; 12:29:54 >

• quote:

şu resimlere bir bakarmısınız aklıma takıldı notebook ile ilgili kapak kısmı ayrı gibi gözüküyorda

Asus K555LN XO364H İnceleme ve Kullanıcıları Kulübü Asus K555LN XO364H İnceleme ve Kullanıcıları Kulübü Asus K555LN XO364H İnceleme ve Kullanıcıları Kulübü

Bu sorun yuzunden ben urunu iade etmistim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: anatolia28

quote:

şu resimlere bir bakarmısınız aklıma takıldı notebook ile ilgili kapak kısmı ayrı gibi gözüküyorda

hocam hepsindemi böyle yoksa bazılarımı hepsi böyle ise şimdilik bir sorun yok ordan kablo geçiyor bi o gözüküyor

• quote:

quote:

quote:

hocam hepsindemi böyle yoksa bazılarımı hepsi böyle ise şimdilik bir sorun yok ordan kablo geçiyor bi o gözüküyor

Yooo hepsinde böyle değil kliksadan aldigimda boyle bir durum vardi iade ettim tekrar mediamarktan siparis verdim gelen urunde boyle bir sorun yoktu

• windows 10 çok yakıştı
  • Arkadaşlar, Windows 10 rezervasyonu yaptırdım ama hala yükseltme bildirimi gelmedi. Beklemem gerektiğini söylüyor. Bildirim gelen var mı?
  • quote:

windows 10 çok yakıştı

Sağ köşede hdd üstü yani ısınma seviyesi ne durumda win 8 e göre ? windows 10da biraz daha arttı gibi geldi ama hava sıcaklığıda artttı belki ondandır diye düşünüyorum çekirdekler 40-45 derece arası çıkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sky Han

quote:

windows 10 çok yakıştı

Sağ köşede hdd üstü yani ısınma seviyesi ne durumda win 8 e göre ? windows 10da biraz daha arttı gibi geldi ama hava sıcaklığıda artttı belki ondandır diye düşünüyorum çekirdekler 40-45 derece arası çıkıyor

Bende boyle bir isinma yok

• quote:

quote:

quote:

windows 10 çok yakıştı

sıcaklık değerlerinin nedir hocam kaç derece ? cpu falan
  • quote:

quote:

quote:

quote:

windows 10 çok yakıştı

37 - 39 arasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anatolia28 -- 2 Ağustos 2015; 22:58:05 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

windows 10 çok yakıştı

37 - 39 arasi

Alıntıları Göster

37 - 39 arasi

Anladım hocam peki temiz kurulum mu yaptınız yükseltmemi yaptınız. birde yeni fark ettim önceden 15gb kurtarma bölümü vardı şimdi bir tane daha oluşmuş 900mb lık si,zdede öylemi ? bide windows 10dan sonra herhangi bir driver güncellemesi yaptınızmı ? çok soru sordum ama diğer arkadaşlarada cevap niteliğinde olur.

• Orijinalden alıntı: Sky Han

37 - 39 arasi

Anladım hocam peki temiz kurulum mu yaptınız yükseltmemi yaptınız. birde yeni fark ettim önceden 15gb kurtarma bölümü vardı şimdi bir tane daha oluşmuş 900mb lık si,zdede öylemi ? bide windows 10dan sonra herhangi bir driver güncellemesi yaptınızmı ? çok soru sordum ama diğer arkadaşlarada cevap niteliğinde olur.

Temiz kurulum yaptim ben sistem bu sekilde daha bir iyi oldu . Win 8.1 pro vardi bende ordan yükseltme yaptim sonra kucuk bir program vasitasiyla win 10un bana verdigi keyi öğrendim daha sonra microsoftun sitesinden indirdigim iso cdsi ile c yi bicimlendirip oyle format attim cok memnunum ben win 10 dan

• Arkadaşlar notebook'u aldıktan kısa bir süre sonra soldaki usb 3.0 girişlerim ve sd kart girişim çalışmamaya başladı. Aslında teknik olarak çalışıyor, telefonumu taktığımda şarj ediyor fakat hiç bir şekilde usb okumuyor. Herhangi bir çözümünüz mevcut mu bu sorun için ? Format çözebilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CamdanBardak

Arkadaşlar notebook'u aldıktan kısa bir süre sonra soldaki usb 3.0 girişlerim ve sd kart girişim çalışmamaya başladı. Aslında teknik olarak çalışıyor, telefonumu taktığımda şarj ediyor fakat hiç bir şekilde usb okumuyor. Herhangi bir çözümünüz mevcut mu bu sorun için ? Format çözebilir mi ?

Bagladigin kabloda bir sorun olabilir mi ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CamdanBardak

Arkadaşlar notebook'u aldıktan kısa bir süre sonra soldaki usb 3.0 girişlerim ve sd kart girişim çalışmamaya başladı. Aslında teknik olarak çalışıyor, telefonumu taktığımda şarj ediyor fakat hiç bir şekilde usb okumuyor. Herhangi bir çözümünüz mevcut mu bu sorun için ? Format çözebilir mi ?

Bagladigin kabloda bir sorun olabilir mi ?

sıkıntı telefonda değil. standart bir usb belleği dahi okumuyor girişler.
  • Güncel Driver'ları bu adresden indirin :https://www.asus.com/supportonly/K555LN/HelpDesk_download

Türkçe Adresinden indirmeyin orda yanlış bios falan koymuşlar. Global adres kingdir.
  • Sky Han kullanıcısına yanıt
    bizim bios zaten güncel X555LNB.303 sürümündeyiz .
  • quote:

bizim bios zaten güncel X555LNB.303 sürümündeyiz .

Evet güncel ama bizim cihazın türkçe asus sitesinde :http://www.asus.com/tr/supportonly/K555LN/HelpDesk_Download/ BIOS 311 var. o yüzden belirttim globaldeki linki konu başına yazarsan iyi olur.

Edit ; windows 10 update ile ASUS Other hardware software update released in July, 2015 güncellemesi geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sky Han -- 6 Ağustos 2015; 20:29:13 >
  • bu modellere ssd takılabiliyor mu? ssd takmak için servis mi gerekiyor yoksa dvdromu çıkartıp aparatla taksak garanti dışı kalır mı?

bir de klavyede ışıklandırma var mı
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.