Şimdi Ara

Asus K555LN XO364H İnceleme ve Kullanıcıları Kulübü (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
3
Favori
10.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilgisayarım dün geldi. Gold 1 gün sonra teslim etti tavsiye ederim Kasma problemi de yok şuan için, herşey yolunda..
  • Sky Han hocam dediğiniz gibiyse çok iyi. Bu haliyle zaten uzun süre idare eder beni. Sonunda da 8 GB ram ile omuz atarız güzel olur.

Bilgisayarı yeni alan arkadaşa da hayırlı olsun.
  • Sky Han kullanıcısına yanıt
    Dostum sana soruyorum ama diğer arkadaşlar da cevaplarsa sevinirim. Bu laptopu nereden kaç liraya alabilirim. İnternette bulamadım. Güvenilir bir site önerebilir misiniz?
  • benn07 B kullanıcısına yanıt
    Valla hocam bulursan bimeksden al ucuz media marketten alma pahalı oluyor
  • Beyler dün bilgisayarı kapatırken güncelle ve kapat dedim, kapatırken işlem uzun sürünce kendim kapattım

Şimdi sabah yine güncellemeye devaam etti ama uzun süŕedir %100 de sabit kaldı ne yapmalıyım
    "güncelleştirmeler üzerinde çalışılıyor %100 tamamlandı bilgisayarınızı kapatmayınız"
    Aynen böyle kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkpskl -- 5 Temmuz 2015; 11:02:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkpskl

Beyler dün bilgisayarı kapatırken güncelle ve kapat dedim, kapatırken işlem uzun sürünce kendim kapattım

Şimdi sabah yine güncellemeye devaam etti ama uzun süŕedir %100 de sabit kaldı ne yapmalıyım
    "güncelleştirmeler üzerinde çalışılıyor %100 tamamlandı bilgisayarınızı kapatmayınız"
    Aynen böyle kaldı

Biraz bekle duzelecektir

• anatolia28 A kullanıcısına yanıt
    Aynen düzeldi ama bir buçuk saat felan sürünce insan bi sıkılıyo..

• bu mcafee'yi kaldırmalı mıyım? nasıl kaldırıcaz denetim masasından kaldırsak olur her halde....
    program ekle/kaldır da 2 tane mcafee gözüküyo "internet security" ve "security scan plus" ikisinide kaldırım mı
  • McAfee yazan ne varsa kaldır hocam

• brkpskl kullanıcısına yanıt
    Cİhaz güncellemedeyken bir daha sakın müdahale etme hocam sistem çöker format atmak zorunda kalırsın tabi prof değilsen pc konusunda çözüm format olur o yuzden güncelleme kısmında şarjına dikkat et ve müdahale etme .

Ayrıca cihazı kapatırken güncelleme olayına pek girme genelde uzun sürüyor.
  • Sky Han kullanıcısına yanıt
    tmm hocam tecrübesizlikti o , zaten önce net te biraz araştırdım senin dediğin gibi format gerekebileceğini okudum daha sonra buraya yazdım neyseki formata gerek kalmadan düzeldi bundan sonra yapmam öyle hata :)
  • Tam olarak kaç dk sürdü aynı sorun şuan bende var sinirim bozuldu

• mhdrac M kullanıcısına yanıt
    Ben 3 saat süreni gördüm sürekli hatadan dolayı kendi kendine tekrar yapıyordu sonra düzeldi Umarım düzelmiştir sorunun
  • brkpskl kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle ama kesinlikle yeni alınan her pc de yapılması gereken ilk işlem güncellemeri sonsuza dek kapamaktır.
  • Kesinlikle ama kesinlikle lisanslı yazılımınız varsa güncellemeleri kapatmayın.
  • yarın Allah kısmet ederse bimeksden bende alıcam 1948 TL 'ye 1-2 ay sonra vergi zammı gelicek pahalanmadan almak gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismail.DL

yarın Allah kısmet ederse bimeksden bende alıcam 1948 TL 'ye 1-2 ay sonra vergi zammı gelicek pahalanmadan almak gerek.

Bu pcyi alan hic kimse pismanlik bildirmedi

• Arkadaş lar sizce bunu yoksa acer vn7 Black editionmu gt840 m oyunlarda nasıl birde ekran cozunurlugu dusukmus çizim yapıcam pc de sizce acer beni uzermi acerin o modeli nasıldır

• arkadaşlar ürünü bugun aldım yeni aldığım zaman ne yapmam gerek mcafe felan siliyimmi bi ekran doygunluk ayarları felan okumustm gerek varmı güncellemeleri felan yapmadım daha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arteona -- 20 Temmuz 2015; 10:56:01 >
  • Arkadaşlar merhaba bende bu ürünün 4 GB olan modeli var da. Windows 8.1 64 bit kullanıyorum. FN kısayolu ile parlaklık arttırmaya çalıştığımda ya da azaltmaya çalıştığımda ( FN + F6 -> arttırma, FN + F5 --> azaltma ) çok yavaş çalıyor. Hatta bazen olmuyor, işe yaramıyor da. Ama ses açma azaltma yağ gibi çalışıyor. Sorun nedir sizce? 1 günce önce düzgündü ya
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.