Şimdi Ara

Asus K555LN-XO406H hakkında.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese kolay gelsin öncelikle benim bir sorum var şu an dell inspiron n5110 kullanıyorum ama bir kere ana kartı yandı değiştirdim bir daha toparlanmadı makine. Şimdi yenisini almak istiyorum beni uzun süre idare edecek bir şey almayı düşünüyorum yoğun şekilde Photoshop, Illustrator, Dreamweaver kullanıcam ve tabiki oyun.http://www.hepsiburada.com/liste/asus-k555ln-xo406h-intel-core-i7-5500u-24ghz-30ghz-12gb-1tb-156-tasinabilir-bilgisayar/productDetails.aspx?productId=bd601260&categoryId=98&SKU=BD601260 Asusun bu modeli aklıma yattı ama bazı kasalarda çift hdd yeri oluyor asusun bu özelliklerde sadece çift hdd takılabilen modelini biliyor musunuz? yada tek hdd ama 1 tb 7200 rpm olan modelini yada en kötü ihtimal dvd sürücüyü söküp onun yerine mi taksam zaten şu anki pc de 128 gb ssd var onu direk yeni aldığıma takmayı düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim herkese iyi geceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz1261293 -- 21 Mart 2015; 1:49:46 >

• Yardımcı olabilecek var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz1261293

Herkese kolay gelsin öncelikle benim bir sorum var şu an dell inspiron n5110 kullanıyorum ama bir kere ana kartı yandı değiştirdim bir daha toparlanmadı makine. Şimdi yenisini almak istiyorum beni uzun süre idare edecek bir şey almayı düşünüyorum yoğun şekilde Photoshop, Illustrator, Dreamweaver kullanıcam ve tabiki oyun.http://www.hepsiburada.com/liste/asus-k555ln-xo406h-intel-core-i7-5500u-24ghz-30ghz-12gb-1tb-156-tasinabilir-bilgisayar/productDetails.aspx?productId=bd601260&categoryId=98&SKU=BD601260 Asusun bu modeli aklıma yattı ama bazı kasalarda çift hdd yeri oluyor asusun bu özelliklerde sadece çift hdd takılabilen modelini biliyor musunuz? yada tek hdd ama 1 tb 7200 rpm olan modelini yada en kötü ihtimal dvd sürücüyü söküp onun yerine mi taksam zaten şu anki pc de 128 gb ssd var onu direk yeni aldığıma takmayı düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim herkese iyi geceler.

dediğin gibi ssd takman durumunda bu cihaz ucar ve ekran kartı bakımından da işini görür bir hayli

http://www.pcdepo.com/arama&filter_name=XO012D

• Sizce ayni modelin i5 5200 ile i7 5500 arasinda cok fark var midir ? Birisi 2.2 ghz digeri 2.4 ghz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anatolia28 A kullanıcısına yanıt
    Aşırı bir fark olmaz fakat işlemcide sadece GHZ değeri önemli değil.

İ5-5200U= 2.2 Ghz, Turbo Boost ile 2.7 Ghz' e kadar, 3 MB ön bellekli
    İ7-5500U= 2.4 Ghz, Turbo Boost ile 3.0 Ghz' e kadar, 4 MB ön bellekli.

Her iki işlemci de 2 çekirdeli 4 işlem parçacıklı. TDP değerleri de aynı 15 W.

Bu iki işlemci arasında İ7 doğal olarak daha iyi U işlemci klasmanında.

Ayrıca bu Turbo Boost değerleri tek çekirdekte geçerlidir çift çekirdek aynı anda Turbo Boost işlemi uyguladığı zaman işlemci bu değer düşüyor. Neyseki 5. nesilde bu düşüş çok değil bir tık alt değeri oluyor. 4. nesilde 0.3 Ghz fark oluyordu, 5. nesilde 0.1 Ghz.

Yani Çift çekirdek Turbo Boostlandığında 5200U 2.6 Ghz, 5500U 2.9 Ghz oluyor.
  • Yani 300 lira fazla para verip i7 almaya gerek yok diye düsünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSI GL72 6QF-641XTR Nasıldır?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • anatolia28 A kullanıcısına yanıt
    300 liralık bir fark değil evet ama işte fiyatları şişiriyorlar bilerek. Aslında hep aynı satış fiyatlarına sahip işlemciler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.