Şimdi Ara

Asus K555UB - (XO099T XO096T XO099D XO097T XO198T) Kullanıcıları Kulübü (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
490
Cevap
14
Favori
22.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Windows 7 mi kurdunuz Windows 10 mu ?

7 ise otomatik yüklemiyor ekran kartını , 10 ise bir bilgim yok yüklemesi gerek.
  • W10 yükledim. Eski Dell notebookumda bütün sürücüleri otomatik yüklüyor. Onda AMD ekran kartı var. Asus'ta GeForce ekran kartım var ama otomatik yüklemiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • K555UB serisi Win10'da tüm sürücüleri otomatik yüklüyor, Windows 10 Single Language yüklediğinden emin olup temiz kurulum yapmayı deneyebilirsin.
  • Skayn kullanıcısına yanıt
    Hocam internet çok yavaş bu arada. Kotayı doldurdum baya yavaşladı. Manuel olarak siteden de indiremedim. Acaba o yüzden mi yüklemedi? Sürücünün boyutu da maşallah 350 küsür MB. Single Language yüklü hocam. Peki şu sürücüleri silsem bir şey olur mu? Sürücü boyutlarını baştan belirlemek için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 27 Ağustos 2016; 21:17:28 >
  • İnternet çok yavaşsa yüklemez. Daha önce başıma gelmişti.
  • arkadaşlar öncelikle merhaba iyi akşamlar. Ben asus k555ub-xo099d modelini dün satın aldım . Ekran rengi biraz soluk gibi geldi ve intel grafik özelliklerinden ekrana tıkladım ve kafama göre birkaç renk ayarı yaptım . İnternet tarayıcısına giriyorum işaretçiyi linkli bir kısıma getirdiğimde renk ayarladıgım gibi , boş bir kısma getirince renk varsayılan ayara dönüyor kendi kendine . Çok gıcık oldum bu soruna rahat kullanamıyorum bilgisayarı . Windows 10 kullanıyorum güncelleştirmeleri denetledim güncelleştirdim ama sorun hala devam ediyor . Lütfen bir yardımcı olun :(
    Hocam yarım saat sonra yükledi. Baya bir bekletti. Bu arada benim modeli de ekleyebilir misiniz kullananlar en azından başlık aramamış olur. Zaten XO099D modelinin W10 yüklü versiyonu oluyor.

• Arkadaşlar bilgisarında ciddi bir performans düşüklüğü yaşayan var mı?

4. kez servise göndericem sanırım, son gönderdiğimde anakart değişimi yapılmış ancak performans sorunu halen devam ediyor anlamadım, daha eski bir LG dizüstü bilgisayarım var oda i5 ve 6 yaşında, o bile daha performanslı çalışıyor. ASUS ile ilgili bir sıkıntım yoktu ama bu sefer büyük bir şanssızlık yaşadım.
  • Performans sorununu biraz daha açar mısın ?
  • http://www.hepsiburada.com/asus-k555ub-xo198t-intel-core-i5-6200u-2-3ghz-2-8ghz-8gb-1tb-15-6-tasinabilir-bilgisayar-p-BD602036

http://www.ebrarbilgisayar.com/lenovo-ip510-80sr0084tx-i5-6200u-8gb-1tb-4gb-940mx-156-freedos-pmu352843

http://www.vatanbilgisayar.com/hp-15-ba010nt-amd-a10-9600p-2-4ghz-8gb-1tb-hdd-15-6-4gb-w10-notebook.html

Merhabalar. Bu üç bilgisayarar arasnda karar veremedim asus hakkında bilgi sahibi olmak için bu konuya yazıyorum. Bunlar arasından asusu tercih etmemi düşünüyorsanız nedenleryle birlikte açıklarsanız sevinirim, iyi forumlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mentesi kirildiktan sonra tamirde ayni mentesedenmi koyuyorlar yoksa saglammi takiyorlar. yardimci olursaniz sevinirm.

• Santiago Bernabéu kullanıcısına yanıt
    Bana kalırsa o hp yi aklından sil amd islemci vs var
    Diger ikiside lenovanin farki ekrani full hd
    Onun disinda ben bisey goremedim
    Bende k555ub xo099d aldim ozellikler ayni 1700 küsur tl ye aldim o attigin asus ta ayni xo099d ile sadece icindeki ram fazla oda 8 gb ram 150 tl yinede siz bilirsiniz tabi ama 3u arasinda kaldiysaniz bence en ustteki asusu alin isletik sistemi vs de vardir yormaz sizi

• Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Haklisin geforce guncellemesini yapmamis hatta driver booster bile guncellemey8 gormedi sanirim bende manuel olarak yaptim sizde oyle yapin

• K555ub xo099d kullaniyorum hani tusa basiyoruz ya aciliyo vs bi ses geliyoryani bi cizirti evet bildigin cizirti ve de sessiz ortamda kendini belli ediyor. actigim an basliyor sanirim bazen gidiyor ama mesela 10 dakikadir hic gitmedi sizde de varmi lutfen bi cevap verin
    Ona gore asus la iletisime geceyim

• crazykartal C kullanıcısına yanıt
    bu bilgisayarı alıcam hocam kısmet olursa.
    http://www.hepsiburada.com/hp-pavilion-15-aw003nt-amd-a10-9600p-2-4ghz-3-3ghz-16gb-1tb-8gb-ssd-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-x5w84ea-pm-bdx5w84ea

bu arada i5 mobile işlemciyle a10 9600p arasında fark olacapını sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazykartal

K555ub xo099d kullaniyorum hani tusa basiyoruz ya aciliyo vs bi ses geliyoryani bi cizirti evet bildigin cizirti ve de sessiz ortamda kendini belli ediyor. actigim an basliyor sanirim bazen gidiyor ama mesela 10 dakikadir hic gitmedi sizde de varmi lutfen bi cevap verin
    Ona gore asus la iletisime geceyim

Hocam yeni gördüm mesajı. Cızırtı HDD'den geliyor. Yoğun yük altında daha çok ses çıkarır. Sorun yok kullanabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: edemirbas

Benim başka bir sorunum var, bu modellerin hepsi ram ve hdd dışında aynı zımbırtılar. Bana aida64 stress test örnekleri lazım. Sanırım cihaz garantiden geldikten sonra biraz daha fazla ısınıyor emin değilim. (Cihazı 4 ay kullanamadım, oda sıcaklığı farkından da olabilir emin değilim) 5-10 dklık, GT940M devrede ve pc yüksek performans modunda olması yeterli. 5 dk civarına gelince CPU ve GPU'dan 90 derece okuyorum emin olamadığım için kuruntu yapmaya başladım. Yardımcı olabilecek varmı?

Arkadaşlar bu konuda bana yardımcı olabilecek varmı? Furmark testinde de çok kısa bi süre sonra gpu çekirdek hızını kısıyor sıcaktan. Bir laptoptan üstün soğutma performansı beklememem lazım biliyorum ama aletin bu kadar ısındığını da hatırlamıyorum şahsen
  • Arkadaşlar 2 aydır bende k555ub kullanıyorum.Aldıktan 1 hafta sonra servise verdim harddiski değişti.Ancak bilgisayarda hala perfomars sorunları devam ediyor.Tüm sürücüleri driver booster kullanarak son sürüme yükselttim.Laptop freedos almıştım orjinal win 10 yüklü değil bunun etkisi olur mu bilmiyorum.

--Windows yaklaşık 1 dk 20 sn civarında açılıyor,arkadaşım 4 yıllık i5 lenovosu daha hızlı açılıyor.
    --Windows ilk açıldığında hdd kullanımı %100 oluyor,yaklaşık 1 dakika sonra düşmeye başlıyor ve normale dönüyor.Ayrıca oyun oynarkende ara sıra hdd kullanımı %100'e yükseliyor aşırı yavaşlıyor.
    --Bilgisayar açıkken kapağını kapatım uyku moduna aldığımda,kapağı kaldırdırdığımda ve güç düğmesine basmama rağmen tekrar uyanmıyor.Bilgisayarı kapatıp tekrar açmak zorunda kalıyorum.

Bu sorunları sizlerde yaşıyor musunuz?Çözüm öneriniz var mı?

• İlk iki sorunun bilgisayar açılışında ki hizme veya programların yüklenmesinden kaynaklı görünüyor. İlk aldığımda ben de yaşamıştım hangi hizmetlerin açılışta yoğun hdd kullanımı yaptığını tesbit edip onları kapatmıştım fakat şu an hatırlamıyorum.

Bilgisayar açılır açılmaz görev yöneticisinden HDD'yi aşırı kullanan programlara sağ tıklayıp ayrıntılara git dedikten sonra tekrar sağ tıklayıp hizmetlere git deyince kullanan hizmeti görebilirsin.

Tabi çok daha güzel bir çözümü daha var. N11 bayram kuponları dağıtırken SSD + SSD Caddy bütün HDD sorununu çözecektir.

Son sorun hakkında bilgim yok. En güzeli temiz kurulum yapmak Windows 10 Single Language yükleyip orjinal key ile etkinleştirmek.

Teşekkürler hocam dediğinizi deneyeceğim,dvd yerine ssd takınca ürün garanti dişi kaldığı için çekiniyorum açıkçası Hdd yerine de ssd taksam kapasite sıkıntısı oluyor

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.