Şimdi Ara

Asus K555UB - (XO099T XO096T XO099D XO097T XO198T) Kullanıcıları Kulübü (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
490
Cevap
14
Favori
22.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya arkadaşlar ben ürüne format atamıyorum ya neden acaba
  • Cd uzerinden eski bios sistemine gore format direkt atamazsiniz. Uefi kurulum direkt yapılabilir sadece. Biosa girip boot menuye ayar cekip eski duzen kurulum da yapabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bu modelin 8gb ram olanini ebrar bilgisayardan sipariş ettim ancak bugün elime ulaştı lap top ve 8gb yerine 4 gb göndermişler.Esas sorunum ise oyunlarda 15-20 dakika sonra felaket kasmaya basliyor.Ramdan olacagini sanmiyorum çünkü ilk oyuna girdiğimde gayet fps iyi ancak 15-20 dakika sonra deli gibi kasmaya başlıyor...

• y_a_s Y kullanıcısına yanıt
    Fan düzgün çalışıyor mu ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • k555UB degil de UQ modelini aldim., 940mx ekran kartli olan..

diger ozellikler zaten hepsi esdeger..

uzerinde win 8.1 pro x64 kurdum.,

driver olarak 3 tane "soru isareti" var aygit yoneticisinde, fakat onlar benim kullanimima engel degil, ses, wifi, lan, vga, chipset hepsini kurabildim,

suan sorunsuz sekilde kullaniyorum .,

hiz olarak hdd den cok canim sıkılıyor , ssd cihaza alismis biri olarak asiri derecede hantal geliyor, onun disinda problem yok, olmaz da insallah
  • Skayn kullanıcısına yanıt
    ısınınca hızlanıyor ama soğuyunca donma geçmiyor.Şöyle anlatayım h1z1 king of the kill oynuyorum.Oyun açık dünya tarzında ve cs gibi sürekli ölünce tekrar yeniden oyuna giriyorsun.Oyuna ilk girdiğimde hiç bir takışma olmuyor.Ancak 2. el tekrar girmek istediğimde loading ekranında kasmaya başlıyor. Loading bitip 2. el başladığında kasma yavaş yavaş azalıyor. 3.elde loading ekranında daha fazla kasmaya başlıyor yine loading bitip oyuna girdiğimde kasma bir süre sonra tekrar bitiyor. Ancak her el geçtiğinde 4. 5. elden sonra donmalar daha sıklaşıyor loadingi daha uzun sürede ve daha çok donarak yapıyor. Loading bittiğinde oyunun görselleri yani etraftaki ağaçlar binalar daha geç yüklenmeye başlıyor ve kasmalar daha uzun sürede düzeliyor.
  • merhaba, bilgisayardan inanılmaz bir cızırtı geliyor durmadan, benzer problemi yaşayan oldu mu henüz 2 saat oldu kullanalı gerçekten kapatıp gidesi geliyor sürekli bir cızırtı sesi var hddden geliyor muhtemelen ne yapmam gerekir?
  • bende de aynı ses var. çok kulağı rahatsız etmiyor ama hdd'den kaynaklanıyor sanırım...
  • .Mirliva. kullanıcısına yanıt
    hocam benim laptopda da var aynı cızırtı. İlk başlarda ben de çok takıyordum bu sesi, zamanla kabullenip alışıyorsun
  • arkadaslar normal internet kullaniminda sicaklik degerleri nedir acaba? hw monitor ile ekip atabilir misinz?

• 8gb ram modrlinde gta 5 i medium ayarda kasmadan oynayabilirmiyim? 3ds mac kullanırken sıkıntı yaşarmiyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Havya Makinesi

8gb ram modrlinde gta 5 i medium ayarda kasmadan oynayabilirmiyim? 3ds mac kullanırken sıkıntı yaşarmiyim?

alıp +8gb ekleyip 12gb ram yapın. ram kapakçığı ayrı ve garantiyi bozmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Mirliva.

merhaba, bilgisayardan inanılmaz bir cızırtı geliyor durmadan, benzer problemi yaşayan oldu mu henüz 2 saat oldu kullanalı gerçekten kapatıp gidesi geliyor sürekli bir cızırtı sesi var hddden geliyor muhtemelen ne yapmam gerekir?

İlk aldığımda bende de vardı.Garantiden Hdd değişimi yapıldı.

• Skayn kullanıcısına yanıt
    hocam bi arkadaş bu konuda hatta son mesaj garantiye gönderdiğini ve düzeldiğini söylemiş
    sizcede göndermelimiyim belli HDD den geldiği ve de pc yavaş yani şöyle söyleyeyim UEFİ 10 attım ama win10 etkinleştirilmiş değil tabi ama geç açılıyor açıldıktan sonrada kendine gelmesi vakit alıyor yani 12 senelik bilgisayarım vardı ondan bi tık aşağıda kalıyo :( ne yapmalıyım
  • crazykartal C kullanıcısına yanıt
    harddisk de sorun yok, harddiskin performasnu okadar.. bircok program vardir acilista yuklemesi gereken o yuzden yavas hazir hale geliyordur.

ssd ile kiyaslanamaz bile., harddiskler heb boyle idi., isterse 20150 senesindeki pc alin ve harddisk olsun.. yepyeni bilgisayar fakat yavas diyemezsiniz.. perforamns okadar cunku

yapabileceginiz sey ise, gorev yonetici acip ordan baslatma sekmesine tiklayip programlari devre disi birakabilirsiniz..

bunun yaninda, msconfig acip ordan da hizmetler sekmesine tiklayip, asagida "tum microsoft hizmetleri gizle" tarzinda bir ibare var, o kutucugu isaretleyip sonrasinda cikacak olan hizmetleri ile kutucugu kaldirmaniz..

bu iki islem, pc nin daha kisa surede hazir olmasina yardimci olacaktir.
  • LazPacino L kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim
    yavaş olması 5400 rpm olmasından kaynaklı yani 7200 vs olsa daha iyi olur o zaman,
    ssd konusu var tabi hızlanıyormuş dvd yerine taktıklarınıda gördüm o nasıl olur hocam
    dvd yerine taksak ikisi bir çalışabilir mi çünkü 1tb lik ssd alamam fiyatlar malum.
    Ve de cızırtı konusuna ne diyosunuz
    Evet 5400 rpm olmasi olayi cok etkiliyor. Fakat 7200rpm olsa dahi cok cok buyuk fark olmicaktir. Yani size "vay be" dedirtmez. Imkansiz.

Ssd olayi soyle, ssd alin. Ssd ve notebooku asusa gonderin (oncesinde telefonlasin ssd taktirmak istiyorum falan diye) onlar kendileri takinca garanti bozulmuyor. Onlar taksin size geri gondersin. Bosa cikan 1tb harddiski de aparat sayesinde dvd roma takin. Bu sekilde ikisini de kullanabilirsiniz, fakat haliyle dvd rom olmicak. Gerek de yok zaten. Hersey usb diskte artik.

Bi onceki mesajimdaki uygulamalari yapin. Bir bakin bakalim. Biraz da olsa tatmin edecek mi. Fakat ssd apayri bi dunya tabii

alabileceğim şuan en fazla 120 gb lık ssd olur öğrenciyim malesef
    peki bu ssd yi alsam asusla iletişime geçsem vs buraları geçtik bu hdd yi dvd romun yerine takacağız ya
    ikisini birlikte kullanabiliriz yani
    çünkü 120 gb ssd çok küçük :(
    Aynen oyle. Ikisini birden kullanabilirsiniz, fakat dvd romda harddisk kullanabilmek icin aparti sizin almazin gerekiyor. Bence asus o ise bakmaz. Fakat ssd montaji olabilir..

Ssdyi isletim sistemi olarak kullanip cikan 1tb harddiski de dvd romda depo olarak kullanabilirsin. Ssd bin boyutu tamamen butcenizle alakali. 120 gb bana gore gayet yeterli

teşekkür ederim en yakın zamanda bi ssd almaya çalışayım
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.