Şimdi Ara

ASUS K555UQ-DM028DC - 1900 TL FullHD Nasıldır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
5
Favori
8.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu bilgisayarla overwatch oynanır mı meraklar içerisindeyim

• youtube linki bende açılmadı.
    Nasıl bir rahatsızlıktan söz ediliyor bilmiyorum
    Yandan hangi açı ile bakıldığına göre değişir
    Biraz sönük gibi görünüyor veya matlaşma da var diyebiliriz
    Benim için lenovo ve Asus aynı eş değerde
    yukarda yazdığım kriterleri de göz önüne alarak kararı sen verebilirsin.
    Notebook zaten kişisel bir cihazdır kullanıyorsam tam karşısına geçerim.
  • Bu cihazın 8gb lı olan modelini bende almak istiyorum fakat arkadaşın dediği gibi hic yorum yok ürün hakkında. Benim için önemli olan oyun performansı ve pil süresi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarı

• Full hd olmasi oyun performansini etkiler mi yoksa k555ub alacagim

• barabarabarbara kullanıcısına yanıt
    940M ekran kartı güncel oyunları Full HD oynatmakta zorlanacaktir ama oyun oynarken çözünürlüğü dusurebilirsiniz

• 940MX FHD oyun oynamak için yetersiz bir kart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda753

940M ekran kartı güncel oyunları Full HD oynatmakta zorlanacaktir ama oyun oynarken çözünürlüğü dusurebilirsiniz

Bilgisayarin cozunurlugu genel olarak dusurulebiliyor mu peki? Ve diyelim ayarlari low yaptik grafikten ekran full hd oldugu icin medium gibi gozukur mu?

• TiSKE hocam, ürünü ben de almayı düşünüyorum ama ürünü kullanan hiç kimseyi bulamıyorum. Dizüstünün ekranının bir kaç fotoğrafını ve arka tarafta hdd kısmının fotoğrafını atarsanız çok sevinirim. Çözünürlüğünü çok merak ediyorum ve alıp ssd takmam istiyorum onun için uygunluğu incelemek istiyorum. Yardımınız için şimdiden teşekkürler.

Saygılarımla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yigido59

940MX FHD oyun oynamak için yetersiz bir kart.

Peki bu 940MX modeli diğer 930, 920 modellerinden üstün değil mi? Genelde asus un bütün notbook'larında bu modeller kullanılıyor. Birde "MX" ibaresi ile "M" ibaresinin farkı nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiSKE

Dün geldi ve win 10 prof Tr ile kardeşime yarın veriyorum
    Hızı güzel, mutlaka SSD takılmalı,
    Görüntüsü ve kasası çok güzel.
    Capslock ve num lock ışıkları yok, yazı yazanlar için kötü.
    Hafif olsun diye Adaptörü farklı, çoklu prizlerde sıkıntı yaratabilir.
    fan biraz sesli,Pil 2 hücreli olması kötü, 2,5 saat anca yetiyor
    Bu devirde halen USB 2 girişi var 1 tane.

USB girişleri birbirine cok yakın.

Oyun oynamadığım için perf bilmiyorum
     ASUS K555UQ-DM028DC - 1900 TL FullHD Nasıldır?

hocam fan biraz sesli demişsiniz rahatsız edecek bir ses var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: kolpleg

quote:

Peki bu 940MX modeli diğer 930, 920 modellerinden üstün değil mi? Genelde asus un bütün notbook'larında bu modeller kullanılıyor. Birde "MX" ibaresi ile "M" ibaresinin farkı nedir?

Evet üstün. 940mx 940m'den çok az farkla daha iyidir. Yani mx m'in bir açıdan üstünü diyebiliriz. Bağlantıdan kontrol edebilirsinhttp://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html
    Ayrıca arkadaşın dediğin doğrudur FHD oynamak için çok uygun bir ekran kartı değil. Hatta işlemcisi de "u" işlemcidir. Oyun için dizüstü bakıyorsan 6. nesil HQ işlemcisi olan 950m-960m ekran kartına sahip bilgisayarlara bakabilirsiniz. Bu dizüstü iş yapmak, film izlemek arada da orta-düşük seviyede bir kaç oyun oynarım diyenlere hitap etmektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi libliblib -- 30 Ekim 2016; 17:08:47 >

• barabarabarbara kullanıcısına yanıt
    Oyunlar 1080P çözünürlükte kasarsa oyun ayarlarından 720P'ye düşürürsünüz onun dışında çözünürlüğü düşürmenize gerek yok. Film falan izlerken emin olun 1080P çok daha iyi olacaktır.

Şahsen 1080P low ayarı 720P mediuma tercih ederim.
  • Tesekkurler cevapladigin icin

• quote:

Orijinalden alıntı: libliblib

quote:

quote:

Evet üstün. 940mx 940m'den çok az farkla daha iyidir. Yani mx m'in bir açıdan üstünü diyebiliriz. Bağlantıdan kontrol edebilirsinhttp://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html
    Ayrıca arkadaşın dediğin doğrudur FHD oynamak için çok uygun bir ekran kartı değil. Hatta işlemcisi de "u" işlemcidir. Oyun için dizüstü bakıyorsan 6. nesil HQ işlemcisi olan 950m-960m ekran kartına sahip bilgisayarlara bakabilirsiniz. Bu dizüstü iş yapmak, film izlemek arada da orta-düşük seviyede bir kaç oyun oynarım diyenlere hitap etmektedir.

Teşekkürler aydınlattığın için

• quote:

quote:

Elbette üstün, ancak FHD'den adam gibi performans almak için en az GTX 860M gerekli ki 940MX onun yanına bile yaklaşamaz.

İkinci soruya gelirsek, ekran kartının belleği GDDR5 ise MX ibareliler M ibarelilere göre biraz daha performanslı oluyor ancak DDR3 ise bir fark olmuyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki bu hard disk hızının 5400 olması çok ahım şahım bir sıkıntı çıkartır mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr.M
    hocam fan biraz sesli demişsiniz rahatsız edecek bir ses var mı?

Çok sessiz ortamdaysanız belki edebilir
    Ama evde birileri var ise, müzk dinliyorsan veya tv açık ise yaptığın işe de odaklandıysan
    sorun olacak bir ses değil
  • Yardımcı olmak gerekirse,

1- ddr4, ddr3'ten yüzde 30 daha hızlı

2- 7200 intel işlemcisi bir önceki işlemcisine göre yüzde 20 ile yüzde 30 daha hızlı ve daha az şarj yiyor.

3- mx ibareli ekran kartı, gddr 5 kullanır önceki nesline göre yüzde on daha hızlıdır ama daha çok ısınır

4- full hd de oyun oynamak için en az 960m ekran kartı gerekli, hatta directx 12 den sonra yeni nesil Pascal mimari veya polaris mimarili laptopları beklemek daha mantıklı çünkü şu anda 970 m li veya 1060 gtx li bir Laptop almadıkça oyunlarda sürünürsünüz.

5-asus veya lenovo, hangisinin işlemcisi ve ekran kartı daha yeniyse onu seçin, ddr 4 ve 940 mx ve 7200 işlemci gay t iyidir, full hd olup olmamasına takılmayın, 15. İnch ekranda fullhd manasız...

• Merhaba arkadaşlar, bir süre alternatiflerini araştırdım ancak bu fiyata bulamadım ve 4 gb lık versiyonunu toplam 1888 liraya sipariş verdim, inşallah pişman olmayız
    Ram eklemesini sonra yapacağım
    Ssd yi de sonradan ekleyeceğim
    Benim için full hd önemli, film izlerken gerçekten farkı çok, büyük keyif
    Benim oyun olarak üst sınır gta5. Medium ayarda hd çözünürlükte oynasam yeterli, ayrıca kardeşimin bilgisayarı high te çalıştırdığı için onda oynarım
    Bilgisayar gelince ayrıntılı olarak inceleyeceğim

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.