Şimdi Ara

ASUS K555UQ-DM028DC - 1900 TL FullHD Nasıldır? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
5
Favori
8.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Full hd ekran bazı zaman problem olabilir eğer ayarlardan
    1366 x 768 Yapılamıyorsa
    bu konudaki olumsuz izlemi olan arkadaşın linki bakınhttps://forum.donanimhaber.com/m_121799682//tm.htm#121898398

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agah07 -- 19 Kasım 2016; 11:6:29 >
  • Bf3 1080p de

texture ultra

Diğer ayarlar med. De 30+ fps alıyor.

Benim tercihim 1600x900 de high med karışık 35+ fps alıyorum oldukça akıcı çalışıyor oyun ben memnunum performanstan. Ama şunu söyleyeyim eğer x360 veya ps 3 bf 3 oynamış olanlar biraz zorlanabilir kontrol konusunda. X360 da bf3 te rush ta 2.0 kd altına düşmeyen ben pc de 0.6 çektim. Conquest daha alışılabilir 1.0 kd çektim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRABZONSPRR

Dostum asus kalite açısından lenovodan kötü imkanın varsa eğer lenovoya yönel bence

lenovo ideaped 510 aldim yeni ayni değerde asus ku555b modeli vardi bence lenovo 1 tik daha iyi
  • Ram taktıran arkadaşlar lütfen ram marka ve modelini söyler misiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Man in Cold

Ram taktıran arkadaşlar lütfen ram marka ve modelini söyler misiniz

Buradaki videodahttps://www.youtube.com/watch?v=pwnxpeG_YGo&t=485s marka model olarak KINGSTON LV 8GB 1600Mhz DDR3L CL11 Notebook Ram KVR16LS11/8 kullanılmış ve fiyat olarak da ortalama 200TL civarı bir piyasası var 8gb olanı için.
  • Bf 4 1080p %90 scale
    Texture ultra
    Lightning low
    Shadow low
    Mesh ultra
    Texture quality high
    Terrain quality high
    Terrain decoration med
    Antialising post yanlış hatırlamıyorsam high

Min 30 max 40 avr 36 fps alıyorum çok güzel de oynuyorum tabi bu biraz sınırda bir fps. Ama ben memnunum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRebeliousTR

Bf 4 1080p %90 scale
    Texture ultra
    Lightning low
    Shadow low
    Mesh ultra
    Texture quality high
    Terrain quality high
    Terrain decoration med
    Antialising post yanlış hatırlamıyorsam high

Min 30 max 40 avr 36 fps alıyorum çok güzel de oynuyorum tabi bu biraz sınırda bir fps. Ama ben memnunum.

Kaç GB Ram'lı modeli kullanıyorsun?
  • 8 gb model hocam.

• Doların yükselişi nedeniyle bir türlü alamadım şu bilgisayarı 300lira zamlandı

• Ben bu laptopu almayı düşünüyorum fakat tek takıldığım konu ddr3 olması.bu konularda çok bilgili değilim İlerde ddr4 ram ile değiştirilebilirmi.

• Bismarck1903 B kullanıcısına yanıt
    Değiştirilemez. Ddr4 olup olmaması çok bir şey değiştirmiyo. Tabi render gibi işlemci gücü çok isteyen programlar hariç.

• TheRebeliousTR kullanıcısına yanıt
    Hocam cihazla ilgili bazı sorularım olacak

Tn ekran nasıl çokmu mat?
    Kasa kalitesi nasıl?
    Cızırtı varmı?
    Ses kalitesi nasıl?

Bu arada farklı açılardan resimler ekleyebilirseniz çok iyi olur özellikle ekran açıkken.

• Şu an şehir dışındayım maalesef cekemem.
    Tn panel doğrusu yuksek bakış açılı tn değil. Yeterli mi dersen yeterlilik sınırında. O yüzden ekran kalitesi yüksek isteyenbiri için kötü
    . Bu benim görüşüm. Kasa kalitesi ortanın üstü ama kapak aşırı parmak izi gösteriyor. Cızırtı şöyle var jak girişinden kulaklık takarsan oluyor. Bunu şöyle engelliyorsun kasaya elini koyunca titreşimi kesiyosun cızırtı da kesiliyo. G430 gibi usb ile bağlanan kulaklıkta sorun yok. Hoparlörü gayet iyi. En üst seviye değil ama yükseğe yakın bir kalitede. Mat bir ekran.

• quote:

Şu an şehir dışındayım maalesef cekemem.
    Tn panel doğrusu yuksek bakış açılı tn değil. Yeterli mi dersen yeterlilik sınırında. O yüzden ekran kalitesi yüksek isteyenbiri için kötü
    . Bu benim görüşüm. Kasa kalitesi ortanın üstü ama kapak aşırı parmak izi gösteriyor. Cızırtı şöyle var jak girişinden kulaklık takarsan oluyor. Bunu şöyle engelliyorsun kasaya elini koyunca titreşimi kesiyosun cızırtı da kesiliyo. G430 gibi usb ile bağlanan kulaklıkta sorun yok. Hoparlörü gayet iyi. En üst seviye değil ama yükseğe yakın bir kalitede. Mat bir ekran.

Dediklerinize aynen katılıyorum fakat şunu çok merak ettim. Jak a kulaklığı takınca gelen cızırtı (şarjdayken oluyor bu sorun) nasıl oluyorda kasaya elimizi dokandırınca kesiliyor anlayamadım. Bende dün fark ettim bunu tesadüfen.

• Dikkat ederseniz anakartlarda ayriyeten dikkat edilen bir konu ses. Yongalara sınır çekiliyor izole ediliyor filan. Bu olay normal olarak bizim notebookta yok. Bu yüzden analog olan ses titreşim den bile etkileniyor. Ama dijital ses etkilenmiyor. F/P notebooklarda çok doğal.

• quote:

Dikkat ederseniz anakartlarda ayriyeten dikkat edilen bir konu ses. Yongalara sınır çekiliyor izole ediliyor filan. Bu olay normal olarak bizim notebookta yok. Bu yüzden analog olan ses titreşim den bile etkileniyor. Ama dijital ses etkilenmiyor. F/P notebooklarda çok doğal.

Bilgi için teşekkürler

• Konuyu hortlatıyorum

Bu cihaz hala alınabilir mi?
    Kullanan arkadaşlar tecrübelerini belirtirse memnun olurum.

• 3 ay önce bu bilgisayarı 1900'a alabilirdik.Ama şimdi 2350 tl.Yani 3 ay içinde 450 kaybımız oldu.

http://www.ebrarbilgisayar.com/asus-k555uq-dm028dc-i5-6200u-8gb-1tb-2gb-940mx-156-freedos-pmu355231
  • Arkadaslar ilk defa ebrar bilgisayardan alacagim. Kargo konusunda sıkıntı oluyor mu?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.