Şimdi Ara

ASUS K555UQ-DM028DC - 1900 TL FullHD Nasıldır? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
5
Favori
8.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • demiradam2727 D kullanıcısına yanıt
    Sizden planetside 2 fps testi istiyorum. Daha interneti bağlayamadılar hiç bir şey yok şuan pc de.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bilgisayarımı bugün teslim aldım, Allah utandırmasın inşallah. Şimdi win10 iso dosyası indiriyorum, akşama doğru kurmuş olurum tamamen inşallah, incelemesini de yaparım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: demiradam2727

Arkadaşlar bilgisayarımı bugün teslim aldım, Allah utandırmasın inşallah. Şimdi win10 iso dosyası indiriyorum, akşama doğru kurmuş olurum tamamen inşallah, incelemesini de yaparım.

ASUS K555UQ-DM028DC 8gb modelini mi aldınız? İncelemesini mutlaka bekliyoruz artı ve eksi yönlerini bildirirsen çok makbule geçersin pil suresine de bakmayı unutma

• Kasada parmak izi tüm kullanlarda ortak sorun mu acaba?

• 8 Gb olan modelini aldım. Öncelikle belirteyim SSD takılmıyor. Pek oyun oynamıyorum fakat kardeşim lol oynarken 120-150 arası fps aldığını söyledi. Isınma da olmuyormuş. Genel olarak dizi izlemek, internette dolaşmak için aldım benim için gayet yeterli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoadRunner34

8 Gb olan modelini aldım. Öncelikle belirteyim SSD takılmıyor. Pek oyun oynamıyorum fakat kardeşim lol oynarken 120-150 arası fps aldığını söyledi. Isınma da olmuyormuş. Genel olarak dizi izlemek, internette dolaşmak için aldım benim için gayet yeterli.

merhaba bende n11 den 12 gb modeli olani aliyim diyorum 1900 ile 2000 lira arasinda bir fiyata gelicek sonrada 8 gb kingston eklenmiş laptopa öyle satiyorlar aliymmi nasil olur sence laptop iyimi
  • 4gb modelini dün sipariş ettim bende inşallah beni üzmez :)

• SSD takılmıyor mu bu cihaza?
  • themost84 T kullanıcısına yanıt
    Bende 12gb lık modelini n11 den 222tl kupon ile almayı düşünüyorum. 1900tl civarına denk geliyor. Kullanan var ise aydınlatabilir mi?
  • İnceleme bekliyoruz bunu alıcam

• SSD takılıyor mu bu cihaza???
  • İp510 mu yoksa asus mu ikisinin fiyatı aynı hemen hemen

• quote:

Orijinalden alıntı: blackcemre

SSD takılıyor mu bu cihaza???

Bu sorunun cevabını bende merak ediyorum bilen yok mu?

• SELAMÜN ALEYKÜM ARKADAŞLAR, KUSURA BAKMAYIN, OKULUN YOĞUNLUĞU VE VİZE HAFTAMIZDAN DOLAYI YAZAMADIM, ŞİMDİ ANCAK ZAMAN BULABİLDİM.
    BURADA ŞİMDİLİK PERFORMANS DIŞINDA BİRKAÇ ŞEYDEN BAHSETMEK İSTİYORUM, ÇÜNKÜ HİÇ ZAMANIM OLMADI, KUSURA BAKMAYIN, SADECE DÜNKÜ HUMBLE-BUNDLE İNDİRİMİNDE OLAN DİRT3 Ü İNDİREBİLDİM

-BİLGİSAYARIMIN RAMİ 4 GB, SONRA EKLERİM DİYE İHTİYAÇ DUYMADIM.SSD İÇİN BİR SLOT YOK MAALESEF, HDD'Yİ SÖKMEK GEREKİR.

-KASASI DİĞER K SERİLERİNİN BİREBİR AYNISI, BİR DEFASINDA BAŞKA BİR ARKADAŞIMINKİ İLE KARIŞTI BİLE . KLAVYENİN AYDINLATMASI YOK AMA KULLANMASI RAHAT. HERHANGİ BİR KASA AÇIKLIĞI YOK. DIŞARIDAN DA GAYET GÜZEL VE ŞIK DURUYOR

-EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ FULL HD, TN PANEL. YANINA IPS EKRANLI BİR LAPTOP KOYMADIĞINIZ SÜRECE SİZİ ÇOK RAHATSIZ ETMİYOR, FULL HD BÜYÜK BİR KEYİF, YANLARDAN AÇILI BAKINCA AŞIRI BİR RENK KAYBI OLMUYOR.

-BİLGİSAYARIM FREEDOS İLE GELDİ, YANINDA DRIVERLARIN OLDUĞU BİR CD GELDİ, DRİVERLARI YÜKLEMEDEN KURUP AÇTIĞINIZ ZAMAN ARAYÜZ BAYA KASIYOR AMA STRES YAPMANIZA GEREK YOK, HEMEN DRIVER CD'SİNİ AÇIN VE KURUN. (İLK DEFA FREEDOS'LU LAPTOP ALANLAR İÇİN)

-FORUMDA K SERİLERİ İÇİN ÇOKÇA MENTEŞE KIRILMASINDAN BAHSEDİLMİŞ, ŞAHSEN BİRAZ DA KULANIMLA ALAKALI OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM. AÇIP KAPATIRKEN KENARLARINDAN DEĞİL ÜSTÜNDEN TUTUP İNDİRİN EKRANI. YAPMAZSANIZ KIRILIR DEMİYORUM AMA DİKKATLİ OLMAKTA FAYDA VAR

-TOUCHPAD HOŞUMA GİTMEDİ, SADECE 10 GÜN OLMASINA RAĞMEN SOL ALT TARAFINDA HAFİFTEN BİR EĞRİLİK SEZDİM AMA BUNUN İÇİN GERİ YOLLAMAYACAĞIM.

-HOPARLÖRLER ALT TARAFA YERLEŞTİRİLMİŞ, SESİ GÜÇLÜ VE NET AMA AŞIRI BİR ŞEY BEKLEMEMEK LAZIM. ALTA YERLEŞTİRİLDİĞİ İÇİN SESİ 25 İN YUKARISINA ÇIKARINCA CIZIRTI SESİ GELİYOR AMA PANİK YAPMAYIN, KLAVYENİN TİTREME SESİ O. BAZEN MÜZİK DİNLEMEK İÇİN TERS YATIRIP AÇIYORUM 4

-BATARYASI 2-2,5 SAAT GİDİYOR, BU SÜRENİN ÇOĞU YOUTUBE'DA VE MİXLR'DA GEÇİYOR. BANA ŞİMDİLİK YETİYOR AMA KEŞKE 4 SAAT DAYANABİLSEYDİ DEMEDİM DEĞİL.

KISACASI, FU FİYATA KAÇIRMAYIN DERİM. DOLARIN 3.25 OLDUĞUNU DÜŞÜNÜRSEK ALIN DERİM. İP 510 A GELİRSEK, BU BİLGİSAYARDAN ÜSTÜN ÖZELLİKLERİ VAR (ÖZELLİKLE DDR4 RAM) ANCAK LENOVO'YA SAĞLAMLIK OLARAK GÜVENEMEDİĞİM İÇİN ASUS ALDIM

*YAKIN ZAMANDA GTA5, LOL, CSGO VE ETS2 TEMİN EDİP OYNAYACAĞIM İNŞALLAH. DENEYİMLERİMİ PAYLAŞACAĞIM YİNE BURADAN. SORUNUZ VARSA SORABİLİRSİNİZ, MÜSAİT OLDUKÇA CEVAPLAMAYA ÇALIŞACAĞIM,
    *FOTOĞRAFLARINI DA ATACAĞIM YAKIN ZAMANDA
    *OKULUMU VE İŞLERİMİ KOLAYLAYINCA BURADA YAZMAYA YİNE DEVAM EDERİM, İMLA HATALARIM VARSA KUSURA BAKMAYIN, HERKESE İYİ GÜNLER

• quote:

Orijinalden alıntı: demiradam2727

SELAMÜN ALEYKÜM ARKADAŞLAR, KUSURA BAKMAYIN, OKULUN YOĞUNLUĞU VE VİZE HAFTAMIZDAN DOLAYI YAZAMADIM, ŞİMDİ ANCAK ZAMAN BULABİLDİM.
    BURADA ŞİMDİLİK PERFORMANS DIŞINDA BİRKAÇ ŞEYDEN BAHSETMEK İSTİYORUM, ÇÜNKÜ HİÇ ZAMANIM OLMADI, KUSURA BAKMAYIN, SADECE DÜNKÜ HUMBLE-BUNDLE İNDİRİMİNDE OLAN DİRT3 Ü İNDİREBİLDİM

-BİLGİSAYARIMIN RAMİ 4 GB, SONRA EKLERİM DİYE İHTİYAÇ DUYMADIM.SSD İÇİN BİR SLOT YOK MAALESEF, HDD'Yİ SÖKMEK GEREKİR.

-KASASI DİĞER K SERİLERİNİN BİREBİR AYNISI, BİR DEFASINDA BAŞKA BİR ARKADAŞIMINKİ İLE KARIŞTI BİLE . KLAVYENİN AYDINLATMASI YOK AMA KULLANMASI RAHAT. HERHANGİ BİR KASA AÇIKLIĞI YOK. DIŞARIDAN DA GAYET GÜZEL VE ŞIK DURUYOR

-EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ FULL HD, TN PANEL. YANINA IPS EKRANLI BİR LAPTOP KOYMADIĞINIZ SÜRECE SİZİ ÇOK RAHATSIZ ETMİYOR, FULL HD BÜYÜK BİR KEYİF, YANLARDAN AÇILI BAKINCA AŞIRI BİR RENK KAYBI OLMUYOR.

-BİLGİSAYARIM FREEDOS İLE GELDİ, YANINDA DRIVERLARIN OLDUĞU BİR CD GELDİ, DRİVERLARI YÜKLEMEDEN KURUP AÇTIĞINIZ ZAMAN ARAYÜZ BAYA KASIYOR AMA STRES YAPMANIZA GEREK YOK, HEMEN DRIVER CD'SİNİ AÇIN VE KURUN. (İLK DEFA FREEDOS'LU LAPTOP ALANLAR İÇİN)

-FORUMDA K SERİLERİ İÇİN ÇOKÇA MENTEŞE KIRILMASINDAN BAHSEDİLMİŞ, ŞAHSEN BİRAZ DA KULANIMLA ALAKALI OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM. AÇIP KAPATIRKEN KENARLARINDAN DEĞİL ÜSTÜNDEN TUTUP İNDİRİN EKRANI. YAPMAZSANIZ KIRILIR DEMİYORUM AMA DİKKATLİ OLMAKTA FAYDA VAR

-TOUCHPAD HOŞUMA GİTMEDİ, SADECE 10 GÜN OLMASINA RAĞMEN SOL ALT TARAFINDA HAFİFTEN BİR EĞRİLİK SEZDİM AMA BUNUN İÇİN GERİ YOLLAMAYACAĞIM.

-HOPARLÖRLER ALT TARAFA YERLEŞTİRİLMİŞ, SESİ GÜÇLÜ VE NET AMA AŞIRI BİR ŞEY BEKLEMEMEK LAZIM. ALTA YERLEŞTİRİLDİĞİ İÇİN SESİ 25 İN YUKARISINA ÇIKARINCA CIZIRTI SESİ GELİYOR AMA PANİK YAPMAYIN, KLAVYENİN TİTREME SESİ O. BAZEN MÜZİK DİNLEMEK İÇİN TERS YATIRIP AÇIYORUM 4

-BATARYASI 2-2,5 SAAT GİDİYOR, BU SÜRENİN ÇOĞU YOUTUBE'DA VE MİXLR'DA GEÇİYOR. BANA ŞİMDİLİK YETİYOR AMA KEŞKE 4 SAAT DAYANABİLSEYDİ DEMEDİM DEĞİL.

KISACASI, FU FİYATA KAÇIRMAYIN DERİM. DOLARIN 3.25 OLDUĞUNU DÜŞÜNÜRSEK ALIN DERİM. İP 510 A GELİRSEK, BU BİLGİSAYARDAN ÜSTÜN ÖZELLİKLERİ VAR (ÖZELLİKLE DDR4 RAM) ANCAK LENOVO'YA SAĞLAMLIK OLARAK GÜVENEMEDİĞİM İÇİN ASUS ALDIM

*YAKIN ZAMANDA GTA5, LOL, CSGO VE ETS2 TEMİN EDİP OYNAYACAĞIM İNŞALLAH. DENEYİMLERİMİ PAYLAŞACAĞIM YİNE BURADAN. SORUNUZ VARSA SORABİLİRSİNİZ, MÜSAİT OLDUKÇA CEVAPLAMAYA ÇALIŞACAĞIM,
    *FOTOĞRAFLARINI DA ATACAĞIM YAKIN ZAMANDA
    *OKULUMU VE İŞLERİMİ KOLAYLAYINCA BURADA YAZMAYA YİNE DEVAM EDERİM, İMLA HATALARIM VARSA KUSURA BAKMAYIN, HERKESE İYİ GÜNLER

Öncelikle ellerine sağlık :) Bu ürünü bende aldım ayni şekilde 4gb modelini aldım ve birşeyler de ben ekleyeyim;

Gta5 normal ayar: 30-40 FPS (ram 4 gb olduğu için verimli şekilde oynanmıyor malesef. Oyun için alacaksanız 8 veya 12gb modelini alın.)

Cs Go yüksek ayar: 20-30 FPS

ETS2 normal ayar: 40-50 FPS

Diğer oyunlari denedikce güncelleyeceğim :)

• Lol konusunda bir sıkıntı yok arkadaşlar. Yüksek ayarlarda 100 fps ile oynanıyor. Bu arada cihaz 8gb
  • Dostum asus kalite açısından lenovodan kötü imkanın varsa eğer lenovoya yönel bence

• quote:

Orijinalden alıntı: TRABZONSPRR

Dostum asus kalite açısından lenovodan kötü imkanın varsa eğer lenovoya yönel bence

Yanlış bilgi vermeyelim.
  • İnternet geldi warface 1080p de aa yok shader orta diğer herşey en üst 35-40 arası 1366x768 aa yok herşey açık 35-40 1080p gibi olursa 45+ fps görüyorum.
    Yarına BF3 inecek onuda yazarım. Oyun oynarken tam sağlıklı olmasada 60-65 derece arasında gpu. Ama sağlıklı bir ölçüm değil.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.