Şimdi Ara

Asus k556uq notebook yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarımı alalı bir hafta oldu fakat geç açılma ve ufak kasmalar var cihazımda. Windows güncelleştirmelerinin hepsini yaptım, ekran kartı sürücüsünü kaldırıp temiz kurulum yaptım fakan düzelmedi. Cs-go oynuyorum ani fps düşüşleri oluyo sorun nedir acaba?

• Başlangıçtaki uygulamaları kapattınız mı?Gereksiz dosyaları bellekleri temizleyin birde makinenizde 1tb 5400rpm hdd var çok hızlı açılmasını da beklemeyin hız istiyorsanız ssd.Sürücüleride güncellediniz mi driver booster programını kurup rahatlıkla güncelleyebilirsiniz.
  • Aynı bilgisayarı kullanıyorum, kasma sorunu yaşamadım. Sadece pilde kullanırken kasma oluyor oyunlarda.

Oyunlar için hangi grafik kartı seçili, Nvidia mı?

Benim de FIFA 15 ile tuhaf bir sorunum var. Nvidia'nın son güncellemesinden sonra pilde oynarken fena kasmaya başladı oyun, ekran kartı olarak Intel HD Graphics'i seçtim, kasma ortadan kalktı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cengaver53 C kullanıcısına yanıt
    Hocam driver booster la driverlar harici hepsini yapmıştım 17 tane güncelleme çıktı hallettim teşekkür ederim.
  • hayalci79 H kullanıcısına yanıt
    aynen hocam benimde pilde oluyo ekran kartı içinde kaldırıp temiz kurulum yaptım çoğu gitti ama azda olsa hala kasma oluyo anlamadım sebebini.
  • Pildeyken oyunlarda kasma olması gayet doğaldır yada güç tüketen bir uygulama kullanıyorsanız yüksek performans modunda kullanın böyle bir durumda ama yanınızda priz varsa fişe takılı kullanmak daha iyi olur.
  • arkadaşlar bende aynı laptopu kullanıyorum ekranı bastırınca hafif kenarlardan içe doğru esneme oluyo sizdede oluyo mu?
  • Cengaver53 C kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam prize takılı halde kullanıcam oyun vs gibi işlerde.
  • D@yWaLKer35 kullanıcısına yanıt
    şuan siz dediğiniz için baktım aynısı bendede oluyo
  • sagolun hocam bugun sordum mediamarkta goturup diğer ürünleride gösterdiler hepsinde böyleymiş sıkıntı yokmuş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.