Şimdi Ara

Asus K55LN-XO367H

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar , bu bilgisayarı yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ve oyunlarda çıkan birçok win 8.1 hatalarından oldukça şikayetçiyim.Bilgisayarın asla kasma donma gibi bir sorunu yok tüm güncel oyunları en son grafikte oynuyorum fan sesi bile gelmiyor. Fakat pes2013 v.b oyunları bazen açmayıp hata ile karşınıza çıkıyor. Ben bilgisayarı win7 yapmak istiyorum fakat win7 için driverları var mı destekliyor mu bilmiyorum nasıl cevap bulabilirim yapmalı mıyım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: artun48

Merhaba arkadaşlar , bu bilgisayarı yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ve oyunlarda çıkan birçok win 8.1 hatalarından oldukça şikayetçiyim.Bilgisayarın asla kasma donma gibi bir sorunu yok tüm güncel oyunları en son grafikte oynuyorum fan sesi bile gelmiyor. Fakat pes2013 v.b oyunları bazen açmayıp hata ile karşınıza çıkıyor. Ben bilgisayarı win7 yapmak istiyorum fakat win7 için driverları var mı destekliyor mu bilmiyorum nasıl cevap bulabilirim yapmalı mıyım ?

ASUS'un resmi internet adresinden baktığımızda göremiyoruz fakat başka üreticiler de aynı donanımdan kullanmışsa (mesela Lenovo'nun bir modelinde de bluetooth kartı aynı gibi düşünün) uyumlu olabilir. PES 2013'te bende birkaç yerde hata geldi ama sanırım işletim sistemi ile ilgili değil, oyun ile alakalı. Benim de alalı 4 gün oluyor. Oyunlar kasmadan ultra grafiklerde oynanıyor.

Hocam bu arada bende arada bir başlat menüsüne atıyor sizde var mı öyle bir olay?

• Dostum şu pesi nasıl yüklendiğini biliyosan bi özelde ayrıntılı bi şekilde anlatabilirmisin bi türlü yükleyemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teo26

Dostum şu pesi nasıl yüklendiğini biliyosan bi özelde ayrıntılı bi şekilde anlatabilirmisin bi türlü yükleyemedim

Torrent indirdim>Kurulum sihirbazını açtım>next next next...
  • Oyunu kurdum fakat video kartı yetersizdir diyo ve oyun tam ekran değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teo26

Oyunu kurdum fakat video kartı yetersizdir diyo ve oyun tam ekran değil

Evet hocam bende de öyleydi. Dahili ekran kartı varsayılan olarak 32 MB olarak belirtilmiş. Artırmak için BIOS'a girip yükseltmeniz gerekmekte. Ben yükselterek sorunu hallettim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus rog strix g531gt
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.