Şimdi Ara

ASUS K55VD SX023H--Sizde de böyle mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık 3 hafta önce asus k55vd sx023h model laptop aldım bimeksten. Bilgisayar ihtiyaçlarımı karşılıyor.Performans açısından vs. çok iyi.Isınmıyor.

Fakat bir şeye aklım takıldı.Bu bilgisayarın hoparlörleri bilgisayarın altında.Laptopu koltuk üstü gibi yumuşak bir yere koyduğumda çalan müziğin sesi üstten(klavyenin üst kısmındaki hoparlör yerinden) gelmiyor.Laptopu havaya kaldırdığımda ses süper çıkıyor. Laptopun arkasından baktığımda iki adet delikli yer var.Ordan bakıldığında hoparlörler gözüküyor.Anlıyacağınız bu bilgisayarın hoparlörleri altında. Acaba bu modellerde böyle mi yoksa bendeki üretim hatası mı? Yardımcı olursanız sevinirim ona göre aldığım yere götüreceğim.

Birde laptopun kapağı kapalıyken elime aldığımda kapak kısmı ile klavye tarafı birbirine çarpıyor.yani boşluk oluyor iki taraf arasında ve ses çıkıyor. Bu normal mi yoksa bunda da mı sorun var? Cevaplarınızı bekliyorum

• Doğru leptopun altında ve tek sen değilsin bundan muzdarip olan,başkalarıda var,kapak arasındaki boşluk tasarım özelliğinden oluşmuştur sende ses çıkarabilir yada takıntı yapıyor olabilirsin bütün vd modellerinin tasarımı aynı menteşe filan desen sıkıntı var derim ama diğerlerininde klavye üzerini o şekilde örttüğünden eminim.Birde boşluk olması normal olmazsa klavye ekrana zarar verebilir zaten klavye ve tuşları biraz çukurda neredeki bimex'ten aldınız.Trabzon forum bimex'te aynı bilgisayarı ekran kartı güçlü diye oradaki çalışan birine satmaya çalışıyordu okişinin yenındaki arkadaşı bilgilendirdim almaması konusunda aldımı almadı mı bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 14 Aralık 2012; 23:57:15 >
  • Ben bimeksin internet sitesinden aldım.Bursaya yakın olduğum için bursadaki bimeksten göndermişler bana.

Hoparlörün altta olması çok saçma bir durum. İnternet üzerinden almanın tek kötü yanı da bu işte. Neyi var neyi yok diye bizzat göremiyosun satın almadan önce. Neyse artık aldık iş işten geçti. Bu şekilde kullanacağız. En azından bu sorunun sadece bende olmadığını öğrenmiş oldum. Sağolun bilgilendirme için.
  • Arkadaşlar bu laptopu almayı düşünüyorum, hoparlörün altta olması olaynı anlayamadım hangi noktada sıkıntı veriyor ?
  • Leptopun menteşelerinin altına doğru konuşlandırılmış yumuşak bir zeminde kullnırsan ses boğulur sert zeminde kullanırsan sorun olmaz.
  • alt tarafında sağlı sollu olarak koymuşlar ama öyle biryerde ki dizlerinin üzerine koyduğunda hoparlörler tam dizlerinin üzerine denk geliyor ve ses boğuluyor. Böyle bir saçmalık olabilir mi? Başka bir sorun yok bilgisayarda ama tek sıkıldığım nokta bu. Neyi düşünerek alta koymuşlar hoparlörü anlam veremiyorum
  • Aynı dizaynı K52jc laptopumda da kullanmışlar ama hiç sıkıntısını görmedim kucağına almadığın sürece ses de çok kaliteli. Bence bunlara takılmayın zaten illaki bi hoparlör, kulaklık, ses sistemi vs. kullanırsınız..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.