oyun pek oynanam aslında core 2 asus makinam vardı çok sağlam çıktı asusa karşı sempatim var açıkcası fiyat performans olarak iyi geldi bana
Oyun oynamayacaksanız world puan + pepsi kodu gibi kampanyalar ile iyi fiyata geliyor.Alabilirsiniz. Tabi bu oyunları hiç açmayacağı anlamına gelmiyor.Düşük-orta ayarlarda çalıştırcaktır oyunun ağırlığına göre.
arkadaşım ben şuan bu laptop u kullanıyorum 1650 tl ye vatan bilgisayardan aldım 1 ay sonra 2200 tl oldu fiyatı 4*4 diyebilirim oyun açmıyor diyenlere sesleniyorum en ağır oyunlardan biri olan Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier oynadım sorunsuz çalıştırıyor ben bu oyun için masaüstü pc de ekran kartımı değişmiştim laptopta tek sorun yaşamadım laptoptan kayda değer bir kaç özellik sayayım 2 saniyede açılıyor 4,5 saat pil ile çalışıyor i5 olması işlemleri donmadan hızlı yapmasını salıyor 8 gb ram 1 tb depolama ısınma yok fan çıkışı sıçaklık olmasına rağmen fan sesi yok çalışıyormu çalışmıyormu anlamazsın alaminyum kasa touchpad çok kapsamlı 1 2 3 parmakla dokunma ve kontrol etme özelliği mevcut ses için konulan hoparlörler oldukça yeterli ince olmasına rağma hoparlörler çok kaliteli daha neler söylerim bilmiyorum alınması seçeneğinde gerçekten önerilebilecek bir laptop ben pek laptop önermem ama bu laptop alınır sen fiyata ne baktın bilmiyorum ama 1500 tl civarıysa kaçırma alınca bana hak vericeksin.