Şimdi Ara

Asus K55VD-SX640D i5-3230

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyun amaçlı alıyorsanız ekran kartı iyi değil,önermem.
    Uygun fiyatlı olarak buna bakabilirsiniz,fiyat çok uygun seviyeye inmiş:

http://www.bimeks.com.tr/urun/126297/samsung-ativ-book-np-350e5c-s02tr-w8-.aspx#comments
  • oyun pek oynanam aslında core 2 asus makinam vardı çok sağlam çıktı asusa karşı sempatim var açıkcası
    fiyat performans olarak iyi geldi bana
  • Oyun oynamayacaksanız world puan + pepsi kodu gibi kampanyalar ile iyi fiyata geliyor.Alabilirsiniz.
    Tabi bu oyunları hiç açmayacağı anlamına gelmiyor.Düşük-orta ayarlarda çalıştırcaktır oyunun ağırlığına göre.
  • arkadaşım ben şuan bu laptop u kullanıyorum 1650 tl ye vatan bilgisayardan aldım 1 ay sonra 2200 tl oldu fiyatı 4*4 diyebilirim oyun açmıyor diyenlere sesleniyorum en ağır oyunlardan biri olan Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier oynadım sorunsuz çalıştırıyor ben bu oyun için masaüstü pc de ekran kartımı değişmiştim laptopta tek sorun yaşamadım laptoptan kayda değer bir kaç özellik sayayım
    2 saniyede açılıyor
    4,5 saat pil ile çalışıyor
    i5 olması işlemleri donmadan hızlı yapmasını salıyor
    8 gb ram
    1 tb depolama
    ısınma yok
    fan çıkışı sıçaklık olmasına rağmen fan sesi yok
    çalışıyormu çalışmıyormu anlamazsın
    alaminyum kasa
    touchpad çok kapsamlı 1 2 3 parmakla dokunma ve kontrol etme özelliği mevcut
    ses için konulan hoparlörler oldukça yeterli ince olmasına rağma hoparlörler çok kaliteli
    daha neler söylerim bilmiyorum alınması seçeneğinde gerçekten önerilebilecek bir laptop
    ben pek laptop önermem ama bu laptop alınır sen fiyata ne baktın bilmiyorum ama 1500 tl civarıysa kaçırma alınca bana hak vericeksin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.