Şimdi Ara

Asus K55VD-SX888H Turbo Boost olayı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • *arkadşlar laptopu yeni aldım şu işlemcideki turbo boost olayı nedir nasıl yapılır normalde işlemcim 2,6ghz turbo boost ile 3i2 ghz oluyormuş bunu nasıl yaparım? ve ilk yüklediğim oyun crysis 2ydi ultrada ufak kasmalar oldu bunları giderebilir miyim? Pc yi hızlandırmak ve oyunlardan iyi performans alabilmek için program önerir misiniz?

• jakef97 J kullanıcısına yanıt
    Bu bilgisayarda gt710m gibi düşük bir kart var ultrada mümkün değil crysis 2 gibi bir oyunda zorlanması normal oynadığın ayarlar önemli orta ve düşükte rahat oynarsın.Masaüstü sağ tıklayın nvidia denetim masasından 3d ayarlar bölümünde otomatik seçilir yazar orası kart seçeneğidir onu nvidia olarak ayarlayın oyunlarda bazen harici karta geçiş sorun yapabilir bu ayarı yapın.
    Turboboost olayını işlemci otomatik kendi yapar sizin müdahalenize gerek yok kendi uygulamanın zorluğuna göre hızını otomatik overclock(hız aşırtma) yapıyor.
    Bilgisayarı hızlandırmak için arka plandaki ve başlangıçtaki programları devre dışı bırakmalısın cclaner gibi programlarla düzenli olarak gereksiz dosyaları silin,kayıt defterinizdeki hataları onarın.Asus'un gereksiz programları oluyor onları kaldırın bilmiyorsanız araştırın aklıma gelmiyor gözle görsen daha iyi açıklayabilirdim.
  • Peki cok tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.