Şimdi Ara

Asus K55VJ' nin ekran kartının değiştirilmesi mümkün mü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba dostlar başlıkta yazdığı üzere eski bir model olan K55VJ nin ekran kartını değiştirmem mümkünmüdür diye forumda sormak istedim. Başka forumlarda bu soru sorulmuştu ancak farklı fikirlerde insanları görünce arada kaldım bu konularda da pek bir bilgim de yok kısaca lafı özetleyecek olursam bilgisayarım iyi tabi ekran kartını saymazsak yani sırf bir ekran kartı için sıfırdan bilgisayar almak pek mümkün olmayacaktır benim için o yüzden bir bilginiz varsa yardımcı olunda şu olayı kesinliğe kavuşturalım.

Kart ; GeForce GT 635M

İşlemci ; Intel Core İ7-3630QM CPU @ 2.40GHz

Ram ; 8 GB

• selamlar,

notebooklarda genellikle ekran kartı ve işlemci değiştirmeye olanak tanımaz üreticiler, yüksek olasılıkla sizinki de değişmiyordur. forumda bi arkadaş harici ekran kartı takıp çalıştırma rehberi hazırlamıştı, aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz başlığa;

https://forum.donanimhaber.com/egpu-notebookta-harici-masaustu-gpu-kullanimi--104859591

belki sizin için çözüm olabilir.

iyi forumlar.
  • UnStuNk kullanıcısına yanıt
    Hocam bu nasıl bir şeymiş böyle ilk defa gördüm bir an önce bunu deneyeyim ben cevapladığın ve yardımcı olduğun için teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByGkhn710

Hocam bu nasıl bir şeymiş böyle ilk defa gördüm bir an önce bunu deneyeyim ben cevapladığın ve yardımcı olduğun için teşekkürler..

rica ederim hocam. uyguladığınız vakit verdiğim linkten paylaşmanızı rica edeceğim. malum bilgi paylaştıkça güzel
  • UnStuNk kullanıcısına yanıt
    Elbette paylaşırım ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.