Şimdi Ara

Asus K55VJ-SX216D ekran kartı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
5.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu anda başka biyerde olduğum için cevap veremiyorum.

akşam eve gidince hepsinin cevabını vereceğim kardeş.

driverleri kuracağız ve ayarları yapacağız inş.
  • windows 7 kaç bit. 32 mi 64 mü.

bilgisayarın ilk birkaç gün windows güncellemelerinden dolayı yavaş olabilir.

arkadaşının notebookunun daha hızlı olduğunu iddia etmişsin. katılmıyorum. tüm notebook harddiskleri 5400 rpm dir. sende notebook gayet iyi aslında.

biraz sabırlı olacaksın. driverler kurulmadan, windowsun büyük güncellemeleri bitmeden, yani sistem eksiksiz hale gelmeden hızına ulaşmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: khangaskhan

merhaba arkadaşlar,

araştırmalar vs sonunda bu laptopu aldık.

http://www.pcdepo.com/asus-k55vj-sx216d-8gb-notebook-urun9410.html

ürün gayet güzel aslında, fakat grafik kartında bir sıkıntı var. sıkıntı benden mi kaynaklanıyor aletten mi çözemedim. üzerinde freedos vardı, kaldırıp lisanslı windows 7 kurdum. updateleri falan yaptım, nvidianın sayfasından da güncel driverı indirip kurdum. buraya kadar herşey güzel. kardeşime sözüm vardı, diablo 3 aldım, e haliyle deneyelim dedik. görebildiği maksimum fps 65 civarı, o da 800x600 çözünürlük, low settings. oyunda yaratıklarla karşılaşınca 15-20 maksimum fps veriyor, public gamede denedim 1-5fps arası. nette araştırdım, farklı driverlar kurdum, yok. bu optimusla alakalı bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum. fps vsync açıkken 30a kilitlendi. dedim diabloda sıkıntı vardır, batman arkham city ve bioshock 2 kurdum. yok fps yerlerde. optimus teknolojisi çalışıyor, driver ayarlarından da sürekli yüksek performansta çalıştırı tıkladım, güç ayarlarını da yaptım, aeroyu kapadım, yapmadığım şey kalmadı, yok. acaba diyorum windows 8 licenced bunlar, win 8 mi kurmam gerekiyor? (bi sürü para), alet daha perşembe günü geçti elimize, duruyor öyle masanın üstünde, kızcağız heves yapmıştı, sükut-u hayale uğradı valla. bir de, bunu sorgusuz sualsiz geri verme şansımız var mı bir ay içerisnde? yoksa tren çoktan kaçtı mı? yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum. :)

hocam bende bu bilgisayardan alacam. Tavsiye eder misin ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar bende bu pc den almak istiyorum, pc depodan 8 gb lik versiyonu.

Ancak bu makinede GT 635 m in 128 bit değil 96 bit olan yani eski GT 630 m in işlemci çekirdeğinin olduğu yönünde bilgiler mevcut. bu konuda bilgisi olan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ebrarkara

Arkadaşlar bende bu pc den almak istiyorum, pc depodan 8 gb lik versiyonu.

Ancak bu makinede GT 635 m in 128 bit değil 96 bit olan yani eski GT 630 m in işlemci çekirdeğinin olduğu yönünde bilgiler mevcut. bu konuda bilgisi olan varmı?

www.pcdepo.com/asus-k55vj-sx216d-8gb-notebook-urun9410.html
    burdaki ürünü alırsan gt635m in 128 bitlık sürümü bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bu bilgisayarda kronik sorunlar var mı donanımsal olarak bilenler cevaplarsa sevinirim
  • arkadaşlar 4 gb lık modelin ekran kartı kaç bit?
    asus k55vj
  • k55vj lerin ekran kartı en az 128 bit. kendi internet sitesinden bakarsanızda 192 bit yazıyor. ama ben geçmiş araştırma tecrübelerime dayanarak en az 128 bit olduğundan eminim.

k55vj lerde kronik, muronik hiçbir sorun yok. taş gibi notebook. ben kullanıyorum.
  • dediğim gibi windows 7 ile bir sürü sıkıntı yaşadım. şu an windows 8 ile gayet mutlu mesut çalışıyor. tavsiye eder misin derseniz, ederim. fakat piyasayı bir araştırmakta fayda var, aradan zaman geçti haliyle. onun haricinde güzel çalışıyor, ssd ilave ettik, sessiz sedasız işini hallediyor. oyun konusunda çok bir beklentiye girmek yersiz, grafik kartı öyle ahım şahım değil. gene de çok bir beklenti yoksa tatminkar olabilir. freedoslu alırsanız, en azından deneme şansınız olur. linux distroları ve hackintosh kullandım üzerinde. fiyatına göre kullanılabilir bir cihaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuyogis

k55vj lerin ekran kartı en az 128 bit. kendi internet sitesinden bakarsanızda 192 bit yazıyor. ama ben geçmiş araştırma tecrübelerime dayanarak en az 128 bit olduğundan eminim.

k55vj lerde kronik, muronik hiçbir sorun yok. taş gibi notebook. ben kullanıyorum.

sağolasın. şimdi sipariş geçiyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: aksa_

quote:

k55vj lerin ekran kartı en az 128 bit. kendi internet sitesinden bakarsanızda 192 bit yazıyor. ama ben geçmiş araştırma tecrübelerime dayanarak en az 128 bit olduğundan eminim.

bence alabiliyorsan asus n56vz modelini al. ona bütcen yetmezse k55vj al. n56vz deki ekran kartı ve kasa kalitesi çok iyi.

diğer markalara bakma. msi ve toshiba nın bazı modelleri hariç
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aksa_

quote:

bence alabiliyorsan asus n56vz modelini al. ona bütcen yetmezse k55vj al. n56vz deki ekran kartı ve kasa kalitesi çok iyi.

diğer markalara bakma. msi ve toshiba nın bazı modelleri hariç

sparişi geçtim. Söylediğin modelin fiyatı da iyiymiş :) Yeğene aldım. Birkaç yılını sorun çıkarmadan götürsün yeter.Bilgisayar 64 bit değil mi? Ona bir ultimate bulamam lazım..

• o zaman hayırlı olsun. tabiki cihaz 64 bit. win7 veya win8 hangi işletim sistemi hangi bit istiyorsan bana özel mesaj at.
  • quote:

hocam slmlar. normalde lenova g580 almayı düşünüyorum.ancak satıcı tanıdık bana asus k55vj öneriyor daha iyi diyor.teknik özellik olarak birebir aynısı gibi görünüyor. aralarındaki fiyat farkı asus 200tl daha pahalı.siz asus kullandığınız için soruyorum.aşağıdaki iki ürünü kıyaslarsak tecrübenize dayanarak hangisini almalıyım asus için 200tl fark değermi?

http://www.tekmarshop.com.tr/Products-URUN1181854-lenovo-59-360951-ideapad-g580-core-i5-3230m-4gb-500gb-gt635m-2gb-128bit-harici-ekran-kart305-156-freedos.html

http://www.tekmarshop.com.tr/Products-URUN1181765-asus-k55vj-sx216d-core-i5-3230m-4gb-750gb-gt635m-2gb-128bit-gt635m-156-freedos.html

• düşünme bile direk asusu al. levono bikaç yıl sonra dağılmaya başlar. asus sağlamdır.
  • quote:

düşünme bile direk asusu al. levono bikaç yıl sonra dağılmaya başlar. asus sağlamdır.

hocam hızlı cevap için teşekkürler.asus a doğru yönlenmeye başladım.son olarak şu ürüne de bi bakarmısınız.ekran kartı farkını biliyorum onun dışında fiyat olarak uygunmu sizce yoksa hiç bulaşmayıp 100tl verip öbürünümü alayım.teşekkürler.

Asus K55VD-SX720H

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/shop/gununolayi.html

• hocam k55vj-sx216d modeli al. gerisini boşver. k55vd nin ekran kartı k55vj lerin yarısı kadar.

mümkünse ebrarbilgisayar dan almanı tavsiye ederim.
  • arkadaşlar bende k55vj sx216d almayı planlıyorum 8 gb olarak. Asıl sorum bilgisayar alüminyum kaplama mı? Isınma sorunu var mı? Eğer alüminyum kaplama ise bu hafta içinde almayı düşünüyorum almadan sizlerin de önerilerini almak istedim. Bu bilgisayarın artıları eksileri nelerdir? bir de 12 ay taksitle 1500 tl ye alıcam sizce fiyatı iyi midir? yardım ederseniz sevinirim.
  • alacaksan elini çabuk tut. çünkü k55 serisi piyasadan kalkmaya başladı. ısınma olarak sıkıntı yok. tabiki ısınıyor ama diğer notebooklara kıyasla yok.
    en ağır oyunları (assassins crea-crysis vb.) denedim ısınıyor tabiki ama bu oyunları açıpda ısınmayan notebook yoktur. varsada 3500 tl den başlar.
    masaüstü bile ısınıyor. sorunu yok. aliminyum kasa. yapmadığım eziyet kalmadı. ssd taktım birde. uçuyor makine. ısınmadan dolayı hiçbir sorunu olmaz. belli bir yere kadar ısınıyor. o da çok ağır oyunlarda oluyor. gayet normal yani. istediğini istediğin kadar oyna. notebooklar zaten ısınmaya karşı dayanıklı malzemeden üretilir ama. %90 nına yüklenince çöker-kendini kapatır yada bayılır gider. bundaki tek sorun hoperlörleri alta yerleştirmişler. yumuşak zemine koymadıkca problem olmuyor.

ama sevilesi bir seri k55v serisi. verdiğin paranın hakkını veriyor.
  • quote:

alacaksan elini çabuk tut. çünkü k55 serisi piyasadan kalkmaya başladı. ısınma olarak sıkıntı yok. tabiki ısınıyor ama diğer notebooklara kıyasla yok.
    en ağır oyunları (assassins crea-crysis vb.) denedim ısınıyor tabiki ama bu oyunları açıpda ısınmayan notebook yoktur. varsada 3500 tl den başlar.
    masaüstü bile ısınıyor. sorunu yok. aliminyum kasa. yapmadığım eziyet kalmadı. ssd taktım birde. uçuyor makine. ısınmadan dolayı hiçbir sorunu olmaz. belli bir yere kadar ısınıyor. o da çok ağır oyunlarda oluyor. gayet normal yani. istediğini istediğin kadar oyna. notebooklar zaten ısınmaya karşı dayanıklı malzemeden üretilir ama. %90 nına yüklenince çöker-kendini kapatır yada bayılır gider. bundaki tek sorun hoperlörleri alta yerleştirmişler. yumuşak zemine koymadıkca problem olmuyor.

ama sevilesi bir seri k55v serisi. verdiğin paranın hakkını veriyor.

Hocam merhaba. İki ay önce arkadaşıma K55VJ-SX216D aldık. Oyun oynamaya da meraklı olduğumuzdan kriterlerin başında ekran kartı geliyordu, uzun uzun araştırdık bunda karar kıldık ve çok memnun.

Ben de kendime aynısını alayım diyorum ama piyasada bulunmuyor hiçbir yerde. Yerine farklı modeli mi çıktı veya yerine ne önerirsiniz aynı performans ve fiyat olarak?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.