Şimdi Ara

Asus K55VJ-SX216D ekran kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
5.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

araştırmalar vs sonunda bu laptopu aldık.

http://www.pcdepo.com/asus-k55vj-sx216d-8gb-notebook-urun9410.html

ürün gayet güzel aslında, fakat grafik kartında bir sıkıntı var. sıkıntı benden mi kaynaklanıyor aletten mi çözemedim. üzerinde freedos vardı, kaldırıp lisanslı windows 7 kurdum. updateleri falan yaptım, nvidianın sayfasından da güncel driverı indirip kurdum. buraya kadar herşey güzel. kardeşime sözüm vardı, diablo 3 aldım, e haliyle deneyelim dedik. görebildiği maksimum fps 65 civarı, o da 800x600 çözünürlük, low settings. oyunda yaratıklarla karşılaşınca 15-20 maksimum fps veriyor, public gamede denedim 1-5fps arası. nette araştırdım, farklı driverlar kurdum, yok. bu optimusla alakalı bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum. fps vsync açıkken 30a kilitlendi. dedim diabloda sıkıntı vardır, batman arkham city ve bioshock 2 kurdum. yok fps yerlerde. optimus teknolojisi çalışıyor, driver ayarlarından da sürekli yüksek performansta çalıştırı tıkladım, güç ayarlarını da yaptım, aeroyu kapadım, yapmadığım şey kalmadı, yok. acaba diyorum windows 8 licenced bunlar, win 8 mi kurmam gerekiyor? (bi sürü para), alet daha perşembe günü geçti elimize, duruyor öyle masanın üstünde, kızcağız heves yapmıştı, sükut-u hayale uğradı valla. bir de, bunu sorgusuz sualsiz geri verme şansımız var mı bir ay içerisnde? yoksa tren çoktan kaçtı mı? yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum. :)

• arkadaşlar sorunu çözdüm. maalesef olay windows 8 miş, kurunca fps full ayarlarda vsyncle 60ı buldu. ayrıca turbo boost falan gayet güzelmiş, win7 driver desteği olmaması fena. ürünü alacak arkadaşlara en azından bir bilgi olsun. bu arada windows 8 ile alet resmen uçuyor, çok ilginç. 5400rpm hdd w7de sürünürken, bunda gayet akıcı çalışıyor. desktopta hiç memnun kalmasam da, laptopta güzel çalışıyor.
  • bilgi için saol kardeş...
  • windows 8 oyunlarda hala stabil değil. Service pack çıkana kadar win 7
  • quote:

Orijinalden alıntı: khangaskhan

arkadaşlar sorunu çözdüm. maalesef olay windows 8 miş, kurunca fps full ayarlarda vsyncle 60ı buldu. ayrıca turbo boost falan gayet güzelmiş, win7 driver desteği olmaması fena. ürünü alacak arkadaşlara en azından bir bilgi olsun. bu arada windows 8 ile alet resmen uçuyor, çok ilginç. 5400rpm hdd w7de sürünürken, bunda gayet akıcı çalışıyor. desktopta hiç memnun kalmasam da, laptopta güzel çalışıyor.

kim demiş win7 driver desteği yok diye. k55vd - k55vm - k55vj
    bunlar işlemci ve ekran kartı hariç her parçası aynı. yani ekran kartını kendin kur gerisini aynen k55vm kur. hiçbir sıkıntı yok.

bende k55vj-sx031d var. driverleri k55vm den indirdim. en ufak sıkıntı yok. zaten parçalar hep aynı bi sıkıntı olmasının mantığı yok.

• Gelecek hafta bu bilgisayarı almak istiyorum. Oğluma pes2013, battelefield3 , battlezone3 gibi oyunları bu bilgisayarda oynatmak istiyorum. Acaba ekran kartnın performansı ve işlemcinin hızı bu oyunları kasmadan oynatmak için yeterli mi? Bir de bilgisayarın wifi , ses ve genel olarak performansı nasıl ? Değerli görüşlerinizi bekliyorum....
  • Bu arada incelediğim kadarıyla sonu U ile biten işlemcili bilgisayarlar oyun bilgisayarı ve ekran kartları daha iyi fakat birçok forumda U işlemcili bilgisayarların performansının düşük olduğu yazıyor. Bunun yanında bu bilgisayarı sadece oyun içinde almayacağım.
  • nasil memnun musun laptoptan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende bilgisayarı aldım win7 ultimate yükledim driverleri cd den elle yükleme zorunda kaldım malum win7 desteği olmadığı için şu anda bir oyun deneyemedim ama internette ble gezinirken bazen takılıyor bunun nedenini bir türlü çözemedim sizde win8 e geçmelimiyim?
  • cevap verecek yok mu
  • bnde bu blgsyrdan almayı düşünüyorum ancak elimde win7 ultimate var sorun cıkartrsa way halimize win 8 i araki bulasın.....naapsak bilemedm şimdi:S
  • quote:

Orijinalden alıntı: rocco1903

bnde bu blgsyrdan almayı düşünüyorum ancak elimde win7 ultimate var sorun cıkartrsa way halimize win 8 i araki bulasın.....naapsak bilemedm şimdi:S

win7 - xp - linux istediğini kurabilirsin dostum. öyle bir sorun yok.

ısınma sorunu yok. sorunsuz bir notebook bu.
  • eywllh tşk ettim cvp için.. yarn vatana gidip bi elle kontrl edicem lenovaları asusuları
  • asus la levonoyu kıyaslarsan asusa hakaret etmiş olursun :D
  • :D zatn gönlüm asusta ozamn varsın asus olsun..
  • k55vj al. k55vd alma çünkü ekran kartı düşük.

bende k55vj-sx031d var. gayet memnunum. toshiba faciasından sonra iyi araştırma yapmak durumunda kaldım.
    en uygun ve en sorunsuz bu model çıktı.

k55vj al. sorunların illaki olacaktır. bana sorabilirsin.
  • k55vj'i tek kelime ile tanımlarsak ''huzur'' olur.
  • bgun vatana gttm ve win 7 olayini sordum onlarda denemsler ancak blgsyr ozllklerndn brini kaybedio fln dediler usb touchped cam gbi..anlamadm bnde ama win 8 icin uretlms bu blgsyrlr dedi...byuk ihtml freedos almym die dedi ama varmdr bnun asli astari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgisayarda sana lazım olabilecek herşey mevcut zaten.

adam satış yapabilmek için öyle söylemiş. bir bilgisayar alırken 200-250 tl si windowsa gider. yani abd ye yardım.

bir bilgisayara istediğin işletim sistemini kurabilirsin (windows 8 dahil).

boşuna 200 tl fazladan verme. tavsiyem bunu al. bu siteden al.

http://www.ebrarbilgisayar.com/Urun/Asus-K55VJ-SX216D-Notebook-pmu246163.html
  • k55vj yi aldım win7 ıltimate yükledim 2 tane sorunum var..pci aygıtının driverını bit türlü bulamadım ünlem durup duruoo..2.si ise bilgsyr açılşta ana menülerde internette fln kasma yapıo bu kum saati tarzndaki şey çoğu yerde dönüp duruo ...bundan daha düşük bir laptop var aynı işletm sistemi yüklü bundan daha hızlı..asusun biyos güncel driverler elle kurdumm ..ve birde bluetotth u kuramadım yani kurdumda aktif yapamıyorum başka cihazalrın maknyi görmesini sağlayamadm ....

hellllppp meeeeee:)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.