Şimdi Ara

Asus K55VJ-SX216D ekran kartı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
1
Favori
5.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • http://www.ebrarbilgisayar.com/asus-x550vc-xo007d-notebook-pmu276091

yukarıdaki linkdeki notebookun k55vj serisinden pek farkı yoktur. hatta daha iyidir, kasada aliminyum. ve bu sitede fiyatıda çok uygun. başka sitelerde fiyat daha pahalı.

ben k55vj yi bu siteden aldım. gayette memnun kaldım her türlü yardımcı oluyorlar. eğer k55vj almamış olsaydım bunu kaçırmazdım.

herangibir sorun olursa iletişime geç.
  • Sağolun hocam cevap için. X550VC-XO007D güzelmiş aklıma yatıyordu ama ekran kartının 64 bit olduğunu öğrendim. Ekran kartı sıralamasında da Class 3'ün baya altlarında kalıyor. Benim için belirleyici olan ekran kartı performansı olacak. ASUS'un bu fiyatlara 128 bit ekran kartlı notebook'u bulabilir miyim acaba beklesem ? Tekrar stoklara gelir mi ki?
  • hayret doğrusu. sıralamadada bayağı üst sıralardaydı. yanılttığım için kusura bakma. sıralamada 128 bitlik ekran kartlarının sıralarında olduğu için yanılttı beni.

levono z500 ü araştır derim ben. ısınma sorunu enaz asus lenovo ve toshibada. toshibada verdiği verime göre çok pahalı olduğundan asus yada lenovo öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet43122 -- 14 Kasım 2013; 20:54:23 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.