Şimdi Ara

ASUS K55VM-SX078D Notebook İncelemesi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
308
Cevap
2
Favori
41.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: asploia

millet nerden aldınız peki şu anda çoğu sitenin stokları boş, normal teknoloji marketlerde zaten yok.. taksitle (mümkünse world kart) alıcam ama ürün yok ya da felaket vade farkı var.. bi yönlendirin lütfen..

• quote:

Orijinalden alıntı: ALX@S

arkadaşlar bilgisayarın hoporlörleri nerede acaba klavyenin üstündemi ? ses sistemi hakkında bilgi verirmisiniz.

klavyenin üstünde, standart bi ses sistemi.diğerlerinden hiç farkı yok
  • Satılık Asus K55vm-sx078d daha 1 aylık. Kutusu, faturası, çantası mevcut. 3-4 sefer kullanıldı. Pili hiç kullanılmadı, yedek power supply mevcut. Balıkesir içi elden teslim
  • şu meretin satışına devam eden uygun bi site yok mudur ya..? nereye baksam stoklar tükenmiş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: vykkdraygo

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/asus-k55vm-sx034r-ivy-bridge-islemcili-61397550

hocam senin verdiğin i5 serisinden..
  • :) 2 gün içinde ürünü satmam gerekiyor da; dikkat etmemişim. Kusura bakmayın.
  • beyler hep masaüstü kullandım bu konuda biraz bilgisizimde, masaüstü bilgisayarımızda hdd dosyalarını dizüstü bilgisayarımıza en kolay nasıl taşırız? yada direk bu model için
  • acronis image true programıyla masaüstünün hdd yedeğini al harici bi hdd gibi bir aygıtla diz üstüne aktar.
  • masaüstünde gigabit ethernet varsa cat5e üstü bir ethernet kablosu al. cross olmasına gerek yok. laptop veya masaüstünden birine ip ver sonra kabloyu laptop ile masaüstüne tak.
    1gbit ağa sahip olacaksın. paylaşım vererek dosyaları kopyala ortalama 80mb/sn ile dosyaları kopyalarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: webercis

quote:

arkadaşlar bilgisayarın hoporlörleri nerede acaba klavyenin üstündemi ? ses sistemi hakkında bilgi verirmisiniz.

klavyenin üstünde değil malesef, kasanın altında bulunuyor ses sistemi.
  • Sanirim bu kasa isniyor asusun nede k53v

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gogorock

quote:

Orijinalden alıntı: webercis

quote:

klavyenin üstünde değil malesef, kasanın altında bulunuyor ses sistemi.

Emin misin ? Benim bildiğim klavyenin hemen üstünde ..

ASUS K55VM-SX078D Notebook İncelemesi

Altec yazısının üstünde sanırım, yanılıyor olabilirim de .. bu cihaza sahip olan arkdaşlar bizi bu konuda aydınlatabilir.

• http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/asus-k55vm-sx034r-k55vm-core-i5-3210m-250ghz-6gb-ddr3-750gb-156-dvdrw-2048mb-gt630m-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=60974

bunu bugün vatandan sipariş ettim beyler. açıkcası pek oyun oynamam o yüzden yeter diye düşünüyorum.

beyler i5 işlemci oyun pek oynamadığım için yeter diye düşünüyorum? Yani oynarsam FM12 oynarım

Ayrıca ilk defa laptop alıyorum( ki bu laptop mu notebook mu oluyor? ) yanında almam gerekenler nedir soğutmak için vs. tam bilmiyorum, yardımlarınızı beklerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akcura -- 27 Temmuz 2012; 15:36:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Akcura

http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/asus-k55vm-sx034r-k55vm-core-i5-3210m-250ghz-6gb-ddr3-750gb-156-dvdrw-2048mb-gt630m-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=60974

bunu bugün vatandan sipariş ettim beyler. açıkcası pek oyun oynamam o yüzden yeter diye düşünüyorum.

beyler i5 işlemci oyun pek oynamadığım için yeter diye düşünüyorum? Yani oynarsam FM12 oynarım

Ayrıca ilk defa laptop alıyorum( ki bu laptop mu notebook mu oluyor? ) yanında almam gerekenler nedir soğutmak için vs. tam bilmiyorum, yardımlarınızı beklerim.

hayırlı olsun.soğutucu almana gerek yok. kablosuz mause ve çanta kâfidir.

• @webercis

teşekkürler hocam.
  • quote:

http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/asus-k55vm-sx034r-k55vm-core-i5-3210m-250ghz-6gb-ddr3-750gb-156-dvdrw-2048mb-gt630m-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=60974

hocam hayırlı olsun öncelikle.. notebookla laptop aynı şey oluyo farklı olan netbook o da küçük olanlar..

• @asploia

bilgilendirme için teşekkürler hocam, öğreniyoruz yavaş yavaş sayenizde.
  • quote:

@asploia

bilgilendirme için teşekkürler hocam, öğreniyoruz yavaş yavaş sayenizde.

biz de bu şekillerde öğrendik bu işin ayıbı yok ki..
  • http://www.vatanbilgisayar.com/asus-k55vm-sx034r-k55vm-core-i5-3210m-250ghz-6gb-ddr3-750gb-156-dvdrw-2048mb-gt630m-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=60974#allImages

Arkadaşlar şu ürünü almayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz? Fiyat performans açısından nasıldır? Bir de bütün oyunları rahat kaldırır mı?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.