Öncelikle kolay gelsin diyorum, bana bilgisayar konusunda yardım edebilir misiniz? Aşağıdaki iki bilgisayar arasında nasıl bir fark var? hangisi daha iyi ve neden? oyun oynarsam kasar mı gibi, birde
"İ5-3317U - 1.7 GHz Turbo Boost ile 2.6 GHz'ye kadar" bu nasıl bir işlemci?
O işlemci kırpılmış yani performansı daha düşük olan ultrabook işlemcisidir.
Ben de ikisi arasında kaldım ve k55vj de karar kıldım neden dersen - pili 4 hücreli ve işlemcisi u serisi işlemci bana şarjının 4 saat ve üzeri gitmesi gerekiyordu o yüzden bunu seçtim.
Ancak k56cb nin ekran kartı daha iyi oyunlarda daha iyi performans alırsın sadece oyun diyorsan işlemci açısından sıkıntı yaşatmaz sanırım. Birde bu fiyat aralığında Lenovo Z500 e bakmanı öneririm. @tusu35
Teşekkür ederim.
Ama lenova için formda bir arkadaş şöyle yazmıştı; "Lenovo: MSİ Gaming serilerine muadil olarak Y500 de GT650 SLI ekran kartlı modelleri var, SLI ekran kartı bir çok sorun çıkartıyor, şikayetler çok. Yine Lenovonun Z500 modeli var hem hesaplı hemde küçük bir oyun makinesi denebilir. İ5 ve i7 li modelleri var, ekran kartı olarak GT 645M kullanılmış. MSI ı almadan önce Lenovo Z500 aldım, i5, 6 gb ram, 500 GB HDD, GT645M. 1280 TL ye tek çekimle almıştım. Ebrarbilgisayardan aldım. Ürün geldi 2 gün kullandım sonra iade ettim. Kardeşimin notebook da Lenovoydu, ilk gördüğümde çok kalitesiz olduğunu anlamıştım ama, bu yeni seri düzelmiştir, çok kişi tavsiye ediyor diye bir hevesle aldım ama aldığıma bin pişman oldum, ebrarbilgisayar sağolsun iade hususunda sorun çıkarmadı. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. "
bende bu yüzden biraz soğuk duruyorum, gerçi arkadaşımda da var. Belli bir süre kullandıktan sonra traktör gibi ses çıkarıyor. yeni kasalarını bilmiyorum tabi ki
quote:
Orijinalden alıntı: tusu35
Teşekkür ederim.
Ama lenova için formda bir arkadaş şöyle yazmıştı; "Lenovo: MSİ Gaming serilerine muadil olarak Y500 de GT650 SLI ekran kartlı modelleri var, SLI ekran kartı bir çok sorun çıkartıyor, şikayetler çok. Yine Lenovonun Z500 modeli var hem hesaplı hemde küçük bir oyun makinesi denebilir. İ5 ve i7 li modelleri var, ekran kartı olarak GT 645M kullanılmış. MSI ı almadan önce Lenovo Z500 aldım, i5, 6 gb ram, 500 GB HDD, GT645M. 1280 TL ye tek çekimle almıştım. Ebrarbilgisayardan aldım. Ürün geldi 2 gün kullandım sonra iade ettim. Kardeşimin notebook da Lenovoydu, ilk gördüğümde çok kalitesiz olduğunu anlamıştım ama, bu yeni seri düzelmiştir, çok kişi tavsiye ediyor diye bir hevesle aldım ama aldığıma bin pişman oldum, ebrarbilgisayar sağolsun iade hususunda sorun çıkarmadı. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. "
bende bu yüzden biraz soğuk duruyorum, gerçi arkadaşımda da var. Belli bir süre kullandıktan sonra traktör gibi ses çıkarıyor. yeni kasalarını bilmiyorum tabi ki
Bende forumdaki ana konusunu okudum ve bazı kişiler şikayetçiydi bende en başta lenovo z500 gördüm araştırmıştım problemli bir bilgisayardı okuduğum kadarıyla o yüzden uzak durdum. Sonra araştırdım ve k55vj de karar kıldım. K55 in kasası bayağı sağlam duruyor eski asusuma göre klavye taşarımı filan gayet hoş. Kasa ne çok kalın ne çok ince ve 16" lik asusuma göre bayağı hafif.