Notebook Markası : Asus İşlemci Markası : 3. nesil Intel® Çift çekirdekli işlemci İşlemci Modeli : 3. nesil Intel® Core™ i3-3217U Çift Çekirdekli işlemci İşlemci Tipi : Intel Core i3 İşlemci Hızı : 1.80 Ghz İşlemci Cache : 3 MB Intel® Smart Cache Yonga Seti : Mobile Intel® HM76 Express Chipsets Ekran Boyutu : 15.6 Ekran Tipi : LED HD Ekran Çözünürlüğü : HD 1366x768 / 16:9 (Typical 180-nit) 16ms response time Ekran Kartı : Nvidia Ekran Kartı Belleği : Paylaşımsız, 2 GB Grafik İşlemcisi : Nvidia GeForce GT 740m 128 bit HDMI : 1 HDMI bağlantı noktası Sistem Belleği : 4GB Bellek Tipi : 1600 MHZ DDR3 Max Bellek : 8 GB Disk Kapasitesi : 500 GB Disk Hızı : 5400 RPM Optik Sürücü : DVD±RW Ethernet : Var Wireless : Var Bluetooth : Bluetooth 4.0 + HS Usb Portu : 2 USB 2.0 + 1 USB 3.0 Video Portu : 15 pinli VGA video konnektörü Klavye : Numerik Q TR Hoparlör : Dahili Stereo Hoparlörler Kart Okuyucu : 2-in-1 card reader (SD/MMC) Kamera : Tümleşik HD web kamerası Parmak İzi Okuyucu : Yok Touchpad : Çok Fonksiyonlu Touch Pad Uzaktan Kumanda : Yok 3G : Yok İşletim Sistemi (Yazılım) : FreeDos Paket İçeriği : Notebook/Adaptör/Pil Pil Teknolojisi : 4-cell Li-lon Pil Notebook Ağırlığı : 2.30 Kg Garanti Süresi : 24 Ay Resmi Asus Servisi Notebook rengi : Siyah, Gri Hediye : Notebook Çantası Üretim Yılı : 2013
950 tl civarı fiyatı ile alınabilir duruyor. kasa da ilgi çekici. yalnız ekran kartı çok iyi durmasına rağmen işlemcinin [size=4]i3 olması oyun performansını nasıl etkiler? fifa pes benzeri oyunlar oynanacak...lütfen yorumlarınızı esirgemeyin.
link verebilir misin?
quote:
Orijinalden alıntı: msngn
950 tl civarı fiyatı ile alınabilir duruyor. kasa da ilgi çekici. yalnız ekran kartı çok iyi durmasına rağmen işlemcinin [size=4]i3 olması oyun performansını nasıl etkiler? fifa pes benzeri oyunlar oynanacak...lütfen yorumlarınızı esirgemeyin.
i3 normal olsa alınırda.bu ultrabook işlemcisi.yani gerçek bir i3 perfonmansı vermez.oyun için i5lisine bakabilirsin
1399 a aldım windows 8 li. artı 100 tl hediye çeki
quote:
Orijinalden alıntı: The Netherdrake
quote:
i3 normal olsa alınırda.bu ultrabook işlemcisi.yani gerçek bir i3 perfonmansı vermez.oyun için i5lisine bakabilirsin
i3 lüsünü aldım geldiği zaman pes ve fifa yükleyeceğim sorun olacağını sanmıyorum
bu modeli bende almayı düşünmekteyim i3 olanı...oyunları sıkıntısız oynatırmı özellikle battlefield3 multiplayer gibi oyunlarda nasıl olur...i3 de 2 çekirdek ht teknolojisiyle 4 threads'dır sanırım??? kullanıcılardan yorum alabilirsek....!
quote:
Orijinalden alıntı: Dr.Ali
quote:
quote:
i3 lüsünü aldım geldiği zaman pes ve fifa yükleyeceğim sorun olacağını sanmıyorum
ne sonuç aldın merakla bekliyorum.
bu bilgisayarı daha önce alan biri varsa, işlemcinin oyunlarda çok büyük sorun yaratıp yaratmadığı konusuna bi açıklık getirirse sevinirim.
bilgisayarı kullanan ve oyun performansı ile ilgili yorum yapacak arkadaşlar varmı?
Selam, Ağırlıklı olarak internette surf ve office programları kullanımı için almayı düşünüyoruz. Performansından memnun musunuz? Gördüğünüz artı ve eksilerini iletebilir misiniz? Ve en önemlisi tavsiye eder misiniz?
ikisinide sıkıntısız açıyor...güzel bilgisayar tavsiye ederim...
i5 lisini kullanıyorum çok memnunum. assasins creed den fifaya nba2k ya kadar bir çok oyunda en üst ayarlarda performansı çok iyi. en büyük artılarından biri kasası ve görünümü. gerçekten yakından görürseniz dayanamayıp alırsınız.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: asterisk*
quote:
quote:
quote:
ikisinide sıkıntısız açıyor...güzel bilgisayar tavsiye ederim...
hocam uzun süreli kullanımda ısınma, oyunlarda işlemciden kaynaklı bir zorlanma oluyor mu merak ediyorum.
özellikle league of legends'i kaç fps de oynatıyor, kalabalık fightlarda fps en düşük ne kadar oluyor onu merak ediyorum. muhtemelen yarın gidip alacağım bu bilgisayarı. kafamda normal i3'lü msi modeli de var. kafam karışıyor. bu modelin avantajı görünüşü ve ekran kartı, msi olanın avantajı ise işlemcisi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme