Arkadaşlar asus k7v nin beep code ları bilen varmı. Asus un genel beep code larıda olabilir; adres yada bilgi lütfen... Güç kaynağı gürültü yapıordu fanını değiştirdim. Bu arada açıp açıp kapattım test için. Monte edip açdıktan sonra makina sesli hata kodu verdi. Kitapçıkta 4 tane filan beep code var. Onlar değil gibi. Ayrı tonda 2 ses-ambulans sesi gibi :) Beeeep Baaaap ve devamlı... Yardım bekliorum bilgisi olan varsa acil yardım saolun!!
Sürekli Ses Güç kaynağı arızası Birçok kısa bip Anakart arızası 1 uzun Bellek tazelenmesinde hata 1 uzun 1 kısa Anakart veya BIOS çipi arızası 1 uzun 2 kısa Ekran kartı arızası (Genellikle eski kartlardaki DIP switch kaynaklıdır) 1 uzun 3 kısa Ekran kartı arızası 2 uzun 1 kısa Ekran kartı arızası (RAMDAC kaynaklı (?) ) 2 kısa Bellek parity (eşlik) hatası 3 kısa Belleğin ilk 64k’lık bölümünde hata 4 kısa Timer hatası 5 kısa İşlemci hatası 6 kısa Klavye işlemcisi hatası 7 kısa İşlemci hatası 8 kısa Ekran kartı belleğinde okuma/yazma hatası 9 kısa BIOS ROM hatası 10 kısa CMOS okuma/yazma hatası 11 kısa Tampon Bellek Hatası
Saol arkadaşım :) Ses birer saniyeden kısa 2 ayrı tonda devamlı bir ses. Yani Beeep-Baaap Beeep-Baaap ... şeklinde sürekli bir ses.. Nette bulduğum yakın sonuçlara bakılırsa cpu arızası yada yanlış cpu voltaj-frekans ayarları olabilir dio. Anarkart jumper-free(otomatik) ayarlarda en son şans olarak Amd 750 nin ayarlarını giricem ama bulamadım bi saattir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme