arkadaşlar 2 gün önce vatan compoter dan K53SV-SX582V modelini 1400 tl ye aldım.eve geldim klavyede bi sorun gördüm.sorun sol allta sanki kavlama gibi yani şişkinlik var.basınca az bi şey çöküyor.gittim vatana onlar dediler ki bu esneme normal asus ta bu var.istersen sıfır bi tane açalım onada bak dediler.tamam dedim açtık onda da esneme vardı.şimdi kafama takılan bu esneme daha da fazlalaşır mı.ne dersiniz ne yapmalıyım.lütfen yardım edin.ayrıca ürünü iade edebilme hakkım var mı?
Genel bir sorundur. klavye ile kasa altında boşluk bulunmasından kaynaklanır. Kullanımda yada sonrasında bir sorun teşkil etmez.Ancak çok rahatsız oluyorsanız klavyeyi çıkarıp altına resim kağıdı yada A4 kağıdı koyabilirsiniz.( Bu konularda deneyimli değilseniz yapmayınız)Yada iade edebilirsiniz. Denenmiş birşey söyliyim. Bu esnek bir klavyedir yani yapısı esnektir. Parmaklarınız alışınca rahat edersiniz ve ciddi oranda yazı yazıyorsanız eğer kesinlikle parmak ağrısına bir çözüm olabiliyor çünkü vuruş ve hızı yavaşlatıp yumuşatma etkisine sahip sıradan sert bir klavye ile esnek bir klavyede yazın aradaki farkı görürsünüz. Ben masaüstümün klavyesini kullanamıyorum desem yeridir.