Şimdi Ara

ASUS KV55VM--- DELL XPS--- LENOVO Z580 Hangisi Daha İyi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1400-1600 fiyat aralığında bir laptop alıcam inşallah ve bir haftadır araştırıyorum. Aşağıdaki 3 bilgisayar arasında kararsız kaldım. Bilgisi olan, kullanan arkadaşlar varsa bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim...
    (Oyun oynamak için bunların uygun olduğunu düşünüyorum)

ASUS K55VM CORE İ5 3210M-2.50GHZ-6GB DDR3-750GB-15.6"-DVDRW-2048MB GT630M-BT-W7BAS

http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/asus-k55vm-sx034r-k55vm-core-i5-3210m-250ghz-6gb-ddr3-750gb-156-dvdrw-2048mb-gt630m-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=60974&utm_source=ucuzcu-com&utm_medium=Affiliate&utm_content=Karsilastirma-Urunleri&utm_campaign=Karsilastirma-Urunleri&fb_source=message

LENOVO Z580 CORE İ5 3210M-2.50GHZ-8GB DDR3-750GB-15.6"-DVDRW-2GB GT630M-CAM-BT-W7BAS

http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/lenovo-59-332441-z580-core-i5-3210m-250ghz-8gb-ddr3-750gb-156-dvdrw-2gb-gt630m-cam-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=61202#allImages

DELL XPS 502 S45F65 i5-2450M Notebook

http://pcdepo.com/dell-xps-502-s45f65-i5-2450m-notebook-urun7267.html

• hocam dell i kafadan ele bence.eski nesil işlemci çünkü.ben lenovo derim.gerek kasa tasarımı, gerekse donanım ve özel dolby digital ses sistemiyle hepsinden iyi bence.özellikle oyunlarda ısınma problemi en az olan laptoptur.forumda ki z580 başlığından da takip ederek fikir sahibi olabilirsin.yakın zamanda bende alacağım bu modelden
  • kesinlikle lenovo z580
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrah08

hocam dell i kafadan ele bence.eski nesil işlemci çünkü.ben lenovo derim.gerek kasa tasarımı, gerekse donanım ve özel dolby digital ses sistemiyle hepsinden iyi bence.özellikle oyunlarda ısınma problemi en az olan laptoptur.forumda ki z580 başlığından da takip ederek fikir sahibi olabilirsin.yakın zamanda bende alacağım bu modelden

Eyvallah. Şuan alışı yapıyorum
  • VATAN bilgisayar internet sitesi üzerinden alış yapıldı. 5. günde geri aradılar ve ürün elimizde kalmadı diyerek siparişi iptal ettiler. Bunun gibi o çocukluğu görmedim. Şimdi sadecenotebook adresinden sipariş vermeyi düşünüyorum. Bu siteden alış yapan var mı? İşletim sistemi freedos hakkında bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozo56

VATAN bilgisayar internet sitesi üzerinden alış yapıldı. 5. günde geri aradılar ve ürün elimizde kalmadı diyerek siparişi iptal ettiler. Bunun gibi o çocukluğu görmedim. Şimdi sadecenotebook adresinden sipariş vermeyi düşünüyorum. Bu siteden alış yapan var mı? İşletim sistemi freedos hakkında bilgisi olan var mı?

işletim sistemi freedos demek işletim sistemi yok yani kardeş. alınca sen kuracaksın win7 .
  • bencede lenovo z580 2 hafta kadar önce aldım süper makina 8 ram 750 hdd modeli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben asusu öneririm.%25 indirimi bekleyin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • öneriler için sağolun beyler. ASUS u alacaktım. stokta kalmamıştı. Nasip lenovo imiş. Aldık iyi maşallah. her oyunu oynatıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.