Şimdi Ara

ASUS LAPTOP BİLDİRİM ÇUBUĞU. YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • asus A3500 N kullanıyorum. Bildirim çubuğundaki bildirimlerimi özelleştiremiyorum. Örneğin batarya göstergesi çıkmıyor. Denetim masasından göster seçeneği işaretli. bazen aklına eserse bildirim gözüküyor. ama çoğunlukla yok. Özelliklerine girdiğimde daima göster işaterli ama olmuyor. Ayrıca özelleştirmede bir sürü bilgi var ve temizlemek istiyorum. Lütfen Yardım....

• Windows XP teması yerine Windows klasik temasını kullanmayı dene.Ben de de hoparlör simgesi gözükmüyordu, bu şekilde çözdüm.
  • Hizmetler kısmında bununla ilgili bir olay olabilir, aktif değildir. Bir de temadan kaynaklanabilir, XP temasında sorun olur mu bilmem ancak başka bir tema kullanıyorsanız ondan kaynaklanır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ermanpac

Hizmetler kısmında bununla ilgili bir olay olabilir, aktif değildir. Bir de temadan kaynaklanabilir, XP temasında sorun olur mu bilmem ancak başka bir tema kullanıyorsanız ondan kaynaklanır.

arkadaşlar teşekkürler, deneyip cevabını yazacağım
  • quote:

Orjinalden alıntı: klinisyen

quote:

Orjinalden alıntı: ermanpac

Hizmetler kısmında bununla ilgili bir olay olabilir, aktif değildir. Bir de temadan kaynaklanabilir, XP temasında sorun olur mu bilmem ancak başka bir tema kullanıyorsanız ondan kaynaklanır.

arkadaşlar teşekkürler, deneyip cevabını yazacağım

Hizmetlerden bazılarını açınca düzeldi. Sorun hangisinden di tam bilemiyorum. Arkadaşlar HİZMETLERİN doğrusu nasıl ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.