Bildirim
Asus Laptop Garanti
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
hiç riske girmeyin ve garanti servisine teslim edin. -
Gönderdimmi adaptörü laptopla birlikte göndermek zorundayım.Kargoyla gidiceği için zarar gelir diye korkuyorum ve ne zaman gelceğide belli olmaz.garanti kapsamından çıkmazsa yaptırmak daha iyidir diye düşünüyorum. -
eğer siz tamir ederseniz ve ilerde adaptör ile ilgili bir sorun yüzünden laptop bozulursa o zaman garantiden hasarlı parçaları veya laptopu değiştirmezler.diğer türlü sanmıyorum garantiden çıkaracaklarını.
sonuçta o adaptöre bağımlı değiliz.kaybettik diyelim,yeni adaptör aldığımızda garantiden mi çıkacak laptop?ama dediğim gibi adaptör kaynaklı bir sorun yaşamamanız lazım ileride. -
notebooku neden göndermek zorundasınız orasını anlamadım yanlızca adaptörü gönderseniz de olur ki ama bence siz kendiniz halletmeye çalışmayın garantiye gönderin ilerde başınız ağrımasın -
sorun %100 adaptörde olmasına rağmen laptoptada sorun olabilir diye laptopla birlikte istiyolarmış diye duydum.Asus teknik serviste böyleymiş yani.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X