Şimdi Ara

Asus Laptop Garanti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Asus laptop alalı3 ay oldu adaptörü bozuldu.Garantiye göndermek yerine adaptörü anlayan birine açtırıp yaptırsam laptop garanti kapsamından çıkarmı?

• hiç riske girmeyin ve garanti servisine teslim edin.
  • Gönderdimmi adaptörü laptopla birlikte göndermek zorundayım.Kargoyla gidiceği için zarar gelir diye korkuyorum ve ne zaman gelceğide belli olmaz.garanti kapsamından çıkmazsa yaptırmak daha iyidir diye düşünüyorum.
  • eğer siz tamir ederseniz ve ilerde adaptör ile ilgili bir sorun yüzünden laptop bozulursa o zaman garantiden hasarlı parçaları veya laptopu değiştirmezler.diğer türlü sanmıyorum garantiden çıkaracaklarını.
    sonuçta o adaptöre bağımlı değiliz.kaybettik diyelim,yeni adaptör aldığımızda garantiden mi çıkacak laptop?ama dediğim gibi adaptör kaynaklı bir sorun yaşamamanız lazım ileride.
  • notebooku neden göndermek zorundasınız orasını anlamadım yanlızca adaptörü gönderseniz de olur ki ama bence siz kendiniz halletmeye çalışmayın garantiye gönderin ilerde başınız ağrımasın
  • sorun %100 adaptörde olmasına rağmen laptoptada sorun olabilir diye laptopla birlikte istiyolarmış diye duydum.Asus teknik serviste böyleymiş yani.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus laptop ısınma sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.