arkadaşlar inşallah konuyu yanlış yerde açıp da offtopic olmamışımdır ama ben 6-7 ay önce hepsiburada.comdan asus laptop aldım ve çok ısınıyor laptopu aldıgım günden beri soğutucu işe kullandım öyle kullanmamı söylemişlerdi 1700 tlye almıştım iyi de bir laptop ama çok ısınıyor elimi değdiremiyorum 2 kere sogutucuyu calıstırmayı unuttum ve kapandı kendi kendine son dönemde aşırı ısınıyor sizce sorun nedir 1.si bu ve garanti işini nasıl yapıcam ben ilk defa internetten alışveriş yapmıştım hepsiburada.comdan aldım şimdi bu laptopu asus servisine mi götürcem yoksa kargoyla felan hepsiburada.coma mı yollayacağım yardımcı olursanız sevinirim
Kardeşim hiç hepsiburada ile uğraşma eğer ist oturuyorsan direk kendin servise git bırak 1 hafta içindede geri alırsın ama yok gidemem dersen asus sitesinde nasıl servise göndereceğin hakkında bilgi var. Kargoya veriyorsun kargo ile gidiyor geliyor sana. Sıkıntı olmaz
hocam ben bosnada öğrenciyim ama tatile gelcem 11 şubatta inş türkiyede istanbulda oturuyorum avrupa yakasındayım o zaman bizzat elden teslim ediyim daha iyi olur ben 2 hafta kalacağım istanbulda garantiye versem nasıl geri alıp bosnaya götüreceğim diye düşünüyordum inşallah 2 hafta içinde geri teslim ederler çok sağolun hocam bilgilendirdiğiniz için
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme