Şimdi Ara

asus laptop yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba.laptop almayı düşünüyorum.asusun hangi serisini tavsiye edersınız. N yada K serisi özellikle.saygılar..

• ücret nedir 2000 tl seviyesi ve üstü n serisi k serisi ise 1500 seviyesi özellikleri biraz daha düşüktür bazı yönlerden ekran kartı gibi fiyatı söyelersen yardımcı olurum
  • 1500 tl civarı mesela k modelinin sx144d modelını tavsıye ettı bır arkadasm guzel ıstedgm gıbı ama freedosmus kendın kuruyormussun.pek fazla anlamadgm ıcın kurulu olanı yokmudur?saygılar

• teşekkur ederım bırde n ve k serisı arasnda çok mu fiyat farkı var?n serısı daha iyı dıyorlarda ondan sordum
  • BENCE asus
  • n serisi kart olarak n53 lerde 550m n55lerde 555m kart barındırır ondn iyi diyorlar.k serisi orta fiyat segmenti 540m kart bulunan serilerdir kötü değil sadece ekran kartı düşük okadar. n ve k serilerinde i7 ler mevcut i5 ler olduğu gibi kasa tasarımı yeni n55 lerde bana göre iyi değil k serisi daha güzel ki senin bütçene k serisi hitap ediyor n serisinin i5 lisi dahi 1850 ve üstüdür.bütçen uygun değilse zorlama k seriside güzeldir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus laptop fan tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    acer monitör yardım
    7 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bencede asus :) ılk kez alcagım içïn iyı birşey olsun ıstıyorum sorunsuz.
  • vercenık k serısınde karar kıldm sana guvenıyorum.şımdı bana k serısının en cok satan sorunsuz modelini soylermısn?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.