Şimdi Ara

Asus-Lenova arasında kaldım... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdi arkadaşlar aşağıdaki pc lerin hangisi sizce en iyi performans sağlar en ağır oyunlar için, lütfen bana tavsiyede bulunun...

1.http://www.pcdepo.com/asus-n55sf-s1349v-notebook-urun6787.html
    2.http://www.pcdepo.com/asus-n53sv-sx837v-notebook-urun6785.html
    3.http://pcdepo.com/asus-n53sn-sz129v-notebook-urun5849.html

ve önerilerinz neler bekliyorummm... teşkkrler..

• oyunda performans olarak birinci seçenektekinin kartı daha iyi işlemcisi birazdaha hızlı öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: cpttuncay
    2gb 550 ile 1 gb 555 arasında çok fark varmış ve 1 gb lık ekran kartı oyunlarda daha ii performns sağlıyormuş. ş
    nasıl olurda 2gb ekran kartı 1 gb tan az verimli olabilir..

Ekran kartının belleğinden önce veri hızı falan daha önemli herhalde bunu bende çok yerde gördüm gt 555 gt550 ye göre %5-10 daha hızlı işlem yapabiliyor diye biliyorum.
    Bugün ankamalla gittim bimek,teknosa,elektroword hepsini dolaştım y570 i hiç birisinde bulamadım y560,v570,z570 e baktım kasa olarak çirkin değilmiş sözlerimi geri alıyorum ama asus daha bi güzel duruyodu.
    Mağazalarda konuştuğum herkes lenovo çok iyi çok güzel ama asusun n serisi bi başka güzel diyolar bunu pazarlama amaçlı söylediklerini zannetmiyorum zaten baştan almayacağımı sadece incelemeye geldiğimi sölüyordum genel olarak asusa karşı bi sempati var çalışan elemanlarda
    burarada Lenovo y570 pcdepoda tükenmiş çerez gibi satılıyo maşallah

• dolar artmış dün akşama göre fiyatlarda 100tl yakın yükselme olmuş pc depoda
  • y570 i mağazalarda bulamazsın sadecenetbook şuan en uygunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 10 Kasım 2011; 18:49:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

y570 i mağazalarda bulamazsın pcdepo şuan en uygunu

bende pcdepodan almayı düşünüyorumda mağazalarda bi göryüm dokunyum istedim ama bulamadım. Şimdi pcdepoya baktım ordada kalmamış ama dolardan dolayı dün akşama göre 100 tl artmış fiyatı biraz daha beklemekte fayda var sanırım...
  • birazdan dolar merak etme sende diyorsun ekmek su gibi satılıyor.boş bırakmazlar takip et yarına yine düşer.
  • dün akşamki fiyatına düşssün çok düşünmeyeceğim alacağım inş şimdilik takipteyim bakalım. Birde şu taksitlerde 9+3 olayını hala anlayamadım altaki linkta world karta peşin fiyatına 9 taksit olarak gösterilmiş +3 taksit banka tarafından eklenecektir diyo o 3 taksit eklendiğinde yine peşin fiyatına göremi hesaplanacak yoksa fiyatta yükselme olurmu acaba cevaplarsanız çok sevinirim,
    http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=90900&ttype=Instalments#pt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doctor_19 -- 10 Kasım 2011; 19:34:12 >
  • slm arkadaşlar sadece bir soru soracağım, aşağıdaki asus pc benm her türlü en ağır oyunları tam performans oynamama olanak sağlar mı?? kasası çok hoşuma gitti bunn. ama özellik bakımından n55 serisi biraz daha ii ama ısınamadım işte.. bu pc yi alsam memnun kalır mıyım?? araştırdım ama bulamadım bu pc nin test yapıldığı oyunlar sıcaklık değerlerinn olduğu bir yer var mı oradan a incelemek istiyorum... araştırdım ama ben bulamadım.. sadece ekran kartı yüksek n55sf nin.. çok büyük bir fark yaratır mı bu.. net cevaplarınızı bekliyorum biraz yardımcı olur musunz?? crysis ve cod oynamayı çok seviyorum ve şuanda piyasadaki en ağırı oyun bunlar die düşünüyoru, bunları çok rahat açabilsin yeter bana tam performansla ama.

http://www.pcdepo.com/asus-n53sv-sx837v-notebook-urun6785.html..

önerilerinizi bekliyorum... pişman olur muyum bu pc yi alırsam

• asus lardaki kasa daha ince ve performanslı gibi
  • sx serisinde 540m ekrankartı var bu kartla güncel oyunları crysis cod serisi dahil 30-45 fps arasında oynatır sonçıkan bf3 oyununu 15-20 fps arası oynatır.işini görür kasa ince n55 beğenmiyorum demişsin n55 de kart olarak iyi sen bilirsin 540m kartın neler yapabileceğini yazdım.
  • tşkkr ederm kardeşim verdiğin bilgiler için.. ama bu fps olayını tam olarak anlamadığım için olaya bilinçli yaklaşamıyorum.. çok büyük fark var mıdır n55 ile n53 arasında sizin öneriniz nedir?? dış görünüşüne aldanma mı demek istiyorsunz?? neyse herşey için teşkkr ederm ii günler...
  • bu arada asus n53 ile n55 in test yapıldığı bir site biliyor musunz ben bulamadım.. yardmcı olur musunz??
  • n53 te 550m kart var n55 te555m aradaki fps farkı 4-5 fps dir.fps saniyede ekrana aktarılan görüntü sayısıdır ne kadar fazla ve hızlı olursa okadar performanslı olmuş olur.5kare az bir fark değildir.test yapıldığı siteleri sormuşsun notebookgen ve notebookcheck bakabilirsin n55 yeniseri bilmiyorum varmı bakmadım.görünüm olarak n53 daha iyi n55 in tasarımı heleki tuş takımı bana göre iyi durmamış
  • Asus N53SV-SX542V şu anda Vatan'da 1814Tl.Almayı düşünüyorum ben.N53SZ-007V stoklarda kalmamaş 2-3haftadır bekliyorum sizce gelir mi?
  • Kim ne derse desin Asus
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdiqeCaLe

Asus N53SV-SX542V şu anda Vatan'da 1814Tl.Almayı düşünüyorum ben.N53SZ-007V stoklarda kalmamaş 2-3haftadır bekliyorum sizce gelir mi?

İndirim kaç gün sürerki acaba y570 in fiyatıda düşme olmazsa onuda alabilirim, şu dolar ecik düşseydi hemen alcakımda hiçte düşeceğe benzemiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr.mbalkoca

quote:

Orijinalden alıntı: AdiqeCaLe

Asus N53SV-SX542V şu anda Vatan'da 1814Tl.Almayı düşünüyorum ben.N53SZ-007V stoklarda kalmamaş 2-3haftadır bekliyorum sizce gelir mi?

İndirim kaç gün sürerki acaba y570 in fiyatıda düşme olmazsa onuda alabilirim, şu dolar ecik düşseydi hemen alcakımda hiçte düşeceğe benzemiyor

sadecenotebook'ta 1,882tl diyor.bonus varsa 12 ay taksit aynı fiyat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdiqeCaLe -- 11 Kasım 2011; 16:53:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dave Tait

Kim ne derse desin Asus

Lenovoyı öven 10 açıklama duyuyorum az bişey lenovaya yöneliyorum 1 kişi bile asusu övse hemen asus tarafına geçiyorum asusun ayrı bi çekiciliği var niyeyse
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr.mbalkoca

quote:

Orijinalden alıntı: Dave Tait

Kim ne derse desin Asus

Lenovoyı öven 10 açıklama duyuyorum az bişey lenovaya yöneliyorum 1 kişi bile asusu övse hemen asus tarafına geçiyorum asusun ayrı bi çekiciliği var niyeyse

Asus ile Lenovo yu yanyana koy Lenovo'nun yüzüne bakmassın

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.