Şimdi Ara

Asus-Lenova arasında kaldım... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dave Tait

quote:

Orijinalden alıntı: dr.mbalkoca

quote:

Kim ne derse desin Asus

Lenovoyı öven 10 açıklama duyuyorum az bişey lenovaya yöneliyorum 1 kişi bile asusu övse hemen asus tarafına geçiyorum asusun ayrı bi çekiciliği var niyeyse

Asus ile Lenovo yu yanyana koy Lenovo'nun yüzüne bakmassın

ateşe körükle gitmek bu olsa gerek

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kim ne derse desin Asus

Lenovoyı öven 10 açıklama duyuyorum az bişey lenovaya yöneliyorum 1 kişi bile asusu övse hemen asus tarafına geçiyorum asusun ayrı bi çekiciliği var niyeyse

• quote:

Orijinalden alıntı: AdiqeCaLe

quote:

quote:

Asus N53SV-SX542V şu anda Vatan'da 1814Tl.Almayı düşünüyorum ben.N53SZ-007V stoklarda kalmamaş 2-3haftadır bekliyorum sizce gelir mi?

İndirim kaç gün sürerki acaba y570 in fiyatıda düşme olmazsa onuda alabilirim, şu dolar ecik düşseydi hemen alcakımda hiçte düşeceğe benzemiyor

sadecenotebook'ta 1,882tl diyor.bonus varsa 12 ay taksit aynı fiyat

ordaki kartlaeın hiçbiri bende yok maalesef. World kart var ama vakıfbankın oda. Orda yapı kredi yazmışlar.
    Burada vatandaki indirimden haber ver verdiğin için çok teşekkür ederim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kim ne derse desin Asus

Bu arada en üstteki fotoğrafı görmemiştim...Asaleti sen de gördün değil mi?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Asus N53SV-SX542V şu anda Vatan'da 1814Tl.Almayı düşünüyorum ben.N53SZ-007V stoklarda kalmamaş 2-3haftadır bekliyorum sizce gelir mi?

İndirim kaç gün sürerki acaba y570 in fiyatıda düşme olmazsa onuda alabilirim, şu dolar ecik düşseydi hemen alcakımda hiçte düşeceğe benzemiyor

ordaki kartlaeın hiçbiri bende yok maalesef. World kart var ama vakıfbankın oda. Orda yapı kredi yazmışlar.

Kafam allak bullak oldu ya ne alacağımı şaşırdım.Aklımda Asus N53sz-007v,n53sx-542v,n55sf-236v ve Lenovo y570 var.Dün Lenovo hakkında okuduklarımdan sonra lenovodan soğudum gitti.Vatan,bimeks ve sadecenotebookta bir indirim rekabeti görüyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kim ne derse desin Asus

asalet var ama lenovanında içi güzel onun sistemide asusta yok

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kim ne derse desin Asus

asalet var ama lenovanında içi güzel onun sistemide asusta yok

Birbirimizi kandırmayalım sen de Asus'u istiyorsun

<Dipnot:Asus'tan maaş almıyorum tamamen gönüllü

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kafam allak bullak oldu ya ne alacağımı şaşırdım.Aklımda Asus N53sz-007v,n53sx-542v,n55sf-236v ve Lenovo y570 var.Dün Lenovo hakkında okuduklarımdan sonra lenovodan soğudum gitti.Vatan,bimeks ve sadecenotebookta bir indirim rekabeti görüyorum.

sz007 ve n55 i5 işlemcili ama ekran kartları iyi n55 gt555 n53 gt550, lenovo y570 özellik olarak hepsinden üstün ama nedense bende onu tercih etmek istemiyorum.
    Lenovo hakkında kötü ne okudunuz?

• Lenovo'da teknik servisi hakkında duymuştum.Buraya bakınız:http://forum.donanimhaber.com/m_54156399/tm.htm
  • Aslında aklımda n55sf-236v var ama canlı görmeden almak içime sinmiyor doğrusu.Ayrıca sadecenotebook'u nasıl bilirsiniz??
  • quote:

Aslında aklımda n55sf-236v var ama canlı görmeden almak içime sinmiyor doğrusu.Ayrıca sadecenotebook'u nasıl bilirsiniz??

internetten çok alış veriş yapmadığım için siteler hakkında pek bilgim yok ama vatan,bimeks,pcdepo, eksen bilgisayar genelde olumlu yorumlar almış tabi arada olumsuzluklarda yaşayan var herhalde sitede bi araştırın mutlaka alan olmuştur baktınız olumsuc pcdepoda 12,13 tl kadar daha yüksek ordan alırsınız. Ama almadan önce imkanınız varsa canlı görmenizi tavsiye ederim.
  • slm o sitelere baktım hiçbirşey yok.. yinede teşkkr ederm.. herhalde n55 alacağım bu gidişle isteksiz olarak ama ne yapayım bilmiyorum ki... tuşları hoşuma gitmedi sadece diğer özellikleri mükemmel.. şu ikisi arasında kaldım

http://www.pcdepo.com/asus-n53sv-sx837v-notebook-urun6785.html

http://www.secsende.com/asus-n55sf-s1349v-notebook-urun1343.html

ve hala karar veremedim.. siz lasanız hangisini alırsınz 2200 tl bütçe ile.. illa bunlar olması gerekmez.. çok oyun oynayan bir insanım ve şuanda piyasada olan bütün oyunları oynamak istiyorum tam performansla.... ama bir türlü karar veremiyorum bana tavsiyelerde bulunabilir misinz??? başka marka da olabilir sorun değil.... yardımlarınzı bekliyorum...

• asus alacaklar bir daha düşünsün bence oyuncak gibi klavye yapmışlar http://www.youtube.com/watch?v=bOCc-K5tC-8
  • quote:

Orijinalden alıntı: esadfb

asus alacaklar bir daha düşünsün bence oyuncak gibi klavye yapmışlar http://www.youtube.com/watch?v=bOCc-K5tC-8

ben perşembe günü gittim teknosada bimekste baktım klavye hiçte öle değildi hatta biraz sertte bastım bilerek ama içine çökme hiç olmadı.
  • bende asus n61jq var ve geçenlerde de lenova z560 aldık eniştemlere,lenovanın sesi gümbür gümbür çok harika ses olarak lenova ama sadece multimedia takılırım dersen bu ses olayı bahsedi mi görmedim ama ses konusunda da ben kendi görüşümü söyleyeyim dedim
  • http://www.vatanbilgisayar.com/asus-n53sv-sx542v-n53sv-core-i7-2630qm-2.0ghz-4gb-ddr3-500gb-15.6-dvdrw-1gb-gt540m-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=56131
    http://www.eksenbilgisayar.com/urun/lenovo-y570-59-070782-core-i7-2630qm-8gb-750gb-gt555m-156-win7--home-premium--.aspx?ttype=Instalments#pt

sx542v
    Y570

Intel® Core™ i7 2630QM
    Intel® Core™ i7 2630QM

RAM 4 GB DDR3
    RAM 8 GB DDR3

HDD 500 GB 5400rpm
    HDD 750 GB 5400rpm

ekran kartı NVIDIA GT540M 1GB
    ekran kartı NVIDIA GT555M 1GB

Ekran Boyu 15,60 inch
    Ekran Boyu 15,60 inch

Çözünürlük 1376 x 768
    Çözünürlük 1376 x 768

Fiyat: 1817 (10 taksit)
    Fiyat: 1919 (9+3 taksit)

Lenovo açık ara önde ama gönlüm asustan yana

• asus çok düşük özellikli lenovoya göre ne amaçla kullanacaksın oyun varsa işin içinde lenovo tabiki i5 olarak asusun aynı karta sahip aynı fiyatlarda yeni modelhttp://www.pcdepo.com/asus-n55sf-sx236v-notebook-urun6780.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

asus çok düşük özellikli lenovoya göre ne amaçla kullanacaksın oyun varsa işin içinde lenovo tabiki i5 olarak asusun aynı karta sahip aynı fiyatlarda yeni modelhttp://www.pcdepo.com/asus-n55sf-sx236v-notebook-urun6780.html

Oyun çok oynamam ama lenovo sistem olarak her açıdan üstün gözüküyor. Benim aklıma takılan nokta ben bu laptop 4-5 sene gitsin istiyorum asusun belli bir marka imajı var lenovo o yüzden 2.planda kalıyor benim için. Acaba Lenovo ilerde bir sorun çıkarırmı bilemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doctor_19 -- 12 Kasım 2011; 22:54:01 >

• bu kaygın hepsi için geçerli olmalı kul yapısı ilerde hepsi sıkıntı verebilir kimse bilemez
  • quote:

Orijinalden alıntı: doctor_19

İlk defa laptop alcağım bir haftadır internette araştıryorum marka olarak en çok asusa içim ısındı aslında ama lenova y570 hem ucuz hemde özellik olarak asustan daha iyi gözükyor.
    http://www.pcdepo.com/asus-n53sv-sx837v-notebook-urun6785.html
    http://www.pcdepo.com/lenovo-y570-59-070782-notebook-urun6320.html

bu iki laptoptan birisini seçeceğim ama bir türlü karar veremiyorum. Sistem özellikleri olarak lenova önde, fiyat olarakta daha ucuz.
    Asusun tasarımı hoşuma gitti ama özellikleri lenovadan düşük. Asus aradaki fiyat farkına değecek bir markamı?
    Oyun meraklısı değilim pes , fifa oynarım en fazla benim istediğim fazla ısınmasın, sessiz olsun 5,6 programı aynı anda çalıştırınca, nette 10 sekme açtığımda kasmasın istiyorum. Sadece özelliklere bakınca lenova çok önde ama içimden bi ses asus diyo
    Hepimizin bayramı kutlu olsun bu arada

Konu yerine albüm açmışım herhalde bi sorun olmuyodur inşallah

Bir alternatif daha: msi ge620dx

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.